Resimlerle sağlıklı beslenme :)

sabah:3 etimek,3 krem peynir,domates,biber,salatalık,zeytin
ara:12 vişne 2 ceviz
ögle:12 kaşık kısır(4-6 kaşık arası hakkım vardı ama 12 kaşık oldu maalesef regl olucam ben burdan anladım)4 kaşık ıspanak yemegi(pirinçsiz ve bulgursuz,sade)
ara:yok
akşam:1/2 enginar,3 kaşık taze fasulye,3 kaşık barbunya,salata,2 dilim ekmek

aslında 6 kaşık koyucaktım kısırı tabagıma ama baktım tencere bitiyor ve yarın a bozulucak hepsini yiyeyim bare yazık atılmasın,kalmasın dedim ve kendime ÇÖP TENEKESİ muamelesi yaptım.aynısı akşam ki ekmekte de oldu..

Bugün yediklerim:
sabah:kaşarlı tost,domates,salatalık,biber
ara:12 vişne
ögle:ıspanak yemegi
ara:1 elma,yarım avuç leblebi
akşam:2 parça çikolata

Bugün yemek isteyipte yemediklerim:)
1-vişne kutusunda son kalanları da bitirmek istedim yani 1 porisyon daha yiyecektim-72 kalori
2-çikolatanın hepsini yemek istedim,damak 25 gr-139 kalori
3-sabah kahvaltıda 2 dilim daha ekmek istedim-120 kalori
toplam:331 kalorilik yiyecekleri yemedigim için mutluyum :)

Bazen o kadar hassas o kadar kırılgan ve o kadar moralsiz oluyorum ki.. özelikle malum zamanlarda.. Bugün de öyle bir gündü benim için.. iş yerinde bütün negatif şeyleri üstüme toplayıp gelmiştim eve.. Kendimi iyi hissetmek için başladım çok sevdigim ve beni çok sevdigini bildigim arkadaşlarımı aramaya.. o kadar iyi geldiki onların sesleri.. Hiç bir şey anlatmadan sadece seslerini duymak, telefonları açışta ki sesimi duyunca mutlulukları o kadar iyi geldi ki.. sonra bir arkadaşımı balkonda kahve içmeye çagırdım.. Geldi elinde güzel bir paketle.. ve avucumda fotografını gördügünüz bu güzel melek bebegi hediye almış bana.. Nasıl mutlu oldum,bütün o negatiflik bir anda uçup gitti..Düşünülmek ne güzel,ne özel şeydi.. ve ne güzel kokulu bir sabundu bu melek bebek.. Arkadaşımla sohbet ederken bile elimden düşürmedim.sevdim kokladım onu.. çevremiz negatifle sarılmışsa olsa da bizi seven, özel hissettiren dostlarımız bizim hep orda, yanımızda.. benim bugünüm böyle mutlu bitti işte

Son düzenleme:
331 kalori almamışsın tebrikler canımgüzelmiş menün:13:

merhaba simsims topiğini okudum ve gerçekten çok hoşuma gitti azmin kararlılığını tebrik ederim diyetin psikolojik yönünü çok iyi vurguluyorsun ayrıca böyle resimli olmasıda çok hoş umarım istediğin kiloya kolayca ulaşırsın

ben bu günlük sayesinde kendimi keşfedip yaralarımı yazılarımla onarıyorumm ve yazmakla kalmıyor,uygulamaya geçiyorum :) çok teşekkür ederim canım

güzel sözlerin ve dileklerin için teşekkür ederim canım,begenmene sevindimmmm ben de öyle umuyorummm

Son düzenleme:

Bugün ilk 3 günü bitirdim.şimdi yeni bir maraton başlıyor.. ve 4 hafta tartı yok.. 4 hafta tartılmadan nasıl dayanıcam bilemiyorum???:18::78:

Bugün yediklerim:
sabah:mısır ekmegi,3 krem peynir,domates,salatalık,biber
ara:20 vişne,10 kaju
ögle:mantar sote,2 dilim ekmek
ara:sütlü kahve ve kek
akşam:kısırlı yeşil salata,kola zero

Son düzenleme:

iki gün önce sırf kalmasın atılmasın bozulucak diye en fazla 6 kaşık yeme hakkım olan kısırı 12 kaşık yedigimi yazmıştım.o günden beri aklımda bu yazı var..Ben neden kendime çöp tenekesi gibi davranıyorum?niye ziyan olmasın diye kendimi ziyan ediyorum?Aslında biliyorum.. bilinçaltımda kendimi ödüllendiriyorum.. nasıl mı?ben çocukken kardeşim çok iştahsız ben de tam tersi çok iştahlıydım.evde süt içme ve kim yemegini çabuk bitiricek yarışması yapılırdı.Ben hep birinci olur ve aferini alırdım.Geçmişi düşündügümde bu anı geliyor aklıma.. (kimbilir daha neler vardır) annem ve babam tarafından ödüllendirilirdim yaa halaa onlar tarafından ödüllendirilecegimi sanıyorum galiba bilinçaltında.sonra düşünüyorum günah ya yemek bırakmak.benim bıraktıgım her lokma çöp degil bir besin ya aslında bunlar beni tabagımdakini bitirmeye zorluyor doysamda…Aslında fazla gelen porsiyonları paylaşırım annemle,eşimle, arkadaşımla veya yiyemeyecegim şeyi de (bazı tipler utanır ya yiyemediklerini paket yaptırmaya bunu hiç anlamam) paket yaptırırım,ya sonra evde yerim ya da sokak hayvanlarına veriririm ama bazen noluyorsa oluyor bu bilinç kaybolup bilinçaltı devreye girince " o yemek bitmeli" oluyor.mesela bir paket cips aldım bitmeli,çikolata aldım bitmeli,yemekler atılmamalı yazık günah bitmeli vs vs daha bir sürü şey yazabilirim.. ne yapılabilir peki?yazık günah tamam da sana da günah degil mi?fazla yedigin her lokma sana ziyan,zarar degil mi?tabi ki ziyan etme,o zaman yiyecegin kadar yap ama ziyan olucaksa da kendini ziyan etme çöpe et.. Sen çöp tenekesi misin ki ziyan olmasın diye yiyorsun????

Son düzenleme:
Mükemmel yazmışsın yine evet yaa ben çöp tenekesi miyim ki her kalanı bitirmek zorunda hissediyorum beni ve duygularımı anlatmıştı yine. Hep yaz sen olur mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benimm teşekkür ederimmmm hepimizin derdi maalesef çöp tenekesi ama artık yeter çöpler gerçek yerine çöp tenekesine.. :)

Yine cok guzel yazmissin canim cop degiliz evet ama israf da etmeyelim yiyebilecegiiz kadar koyalim tabagimiza surekli yazamiyorum ama takipteyim bilesin

Yine cok guzel yazmissin canim cop degiliz evet ama israf da etmeyelim yiyebilecegiiz kadar koyalim tabagimiza surekli yazamiyorum ama takipteyim bilesin

aynen öyle canımm,israf etmeyelim ama tabagımızı bitirmek zorunda da hissetmeyelim,yiyecegimiz kadarını yiyelim gerisini paylaşalım :)) teşekkür ederimmm canımmmm

bu yazıyı görünce gülümsedim yaa
biraz önce dünden kalan patates salatasını yiyecektim
ama bugün hafifde beslenmem gerekiyoo
yemedim çünkü benim midem çöp değil
tebrikler klavyene sağlık

bu yazıyı görünce gülümsedim yaa
biraz önce dünden kalan patates salatasını yiyecektim
ama bugün hafifde beslenmem gerekiyoo
yemedim çünkü benim midem çöp değil
tebrikler klavyene sağlık

canım benimm teşekkür ederimmm çok iyi bir seçim yapmışsın yememekle.. çok yiyince ertesi gün hemen dengelemek gerekiyor

canım benimm teşekkür ederimmm çok iyi bir seçim yapmışsın yememekle.. çok yiyince ertesi gün hemen dengelemek gerekiyor

sabah yemedim akşam eşim gelirken tulumba tatlısı getirmiş eve gelince 3 tane yedim
tabiki uyuya kalmışım ve kalktığımda 7:30 makarna ve salata yedim bir tabak yedim ama bayağdır böyle yapmamıştım
gitti güzelim keten helva

hehehe oluyor öyle.. mevsimlerden roma da diyor ki 1 gün çok yedin ertesi gün sabah normal kahvaltını yap,ara ögünlerini yap öglen ve akşam ekmek yeme.2 gün kaçırdın gene aynısı ama 3. gün de dikkat etmezsen o zaman yapıcak bir şey yok kilo almaya mahkum oluyorsun.. Bunları düşün yarın yerken :)) öptüm senii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…