Resimlerle sağlıklı beslenme :)

ama öğlen yeseydik bari akşam ve öğlen yememk zor yaa
ben bir öğünün zamanını bir saat geçireyim başım çok ağrır migrenimi tetikliyor o yüzden çok aç kalamam ben

Hmm benim diyetisyen de bana kaçırdığın günün ertesinde protein ağırlıklı beslen demişti. Öğlen ve akşam ekmek yememek de kurtarır günü.
Sendeki duygusal değişimleri bekliyorum gerçi menülerinde belirtiyorsun ama bekliyorum işte...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
ama öğlen yeseydik bari akşam ve öğlen yememk zor yaa
ben bir öğünün zamanını bir saat geçireyim başım çok ağrır migrenimi tetikliyor o yüzden çok aç kalamam ben
anladım canım migren olunca bilemiyorum tabii.. o zaman kaçamak yapmayacaksın.artık seçim senin

canım "duygusal değişimleri bekliyorum" derken ne demek istedin?? :)))

Son düzenleme:
anladım canım migren olunca bilemiyorum tabii.. o zaman kaçamak yapmayacaksın.artık seçim senin

canım "duygusal değişimleri bekliyorum" derken ne demek istedin?? :)))

bugün niye böyle oldu bilemedim ben
yarın kaçamak yok daha hafif olacak
balık yiyapacam yarına

bu mesajını anlatmak istemiştim tam ifade edememişim canım.
sendeki değişimler neler ?
gerçi yazıyosun menulerini belirtirken ama
sen dedin ya neydim ne oldumu yazıcam diye bu yazıyı yazmak için hedefini mi bekliyosun ?

vaaay harikasınnn unutmuştum onu ben :)) hala değişim devam ediyor o yüzden biraz daha zamanı var sanki bu yazının.. hiçbir şey bir anda olmuyor damlaya damlaya göl olması gibi bir şeyler birikiyor ve sonra değişim başlıyor.. beni tanıyanların beni farklı bulmasını bıraktım ben kendime şaşırıyorum.. daha önce bir yazımda demiştim "yazdıkça mı değişiyorum yoksa değiştikçe mi yazıyorum" diye aynen o hesap nasıl oldu bilmiyorum ama hala devam ediyor iyi ki de oluyor iyi ki de ediyor :)))

3 günlük listeden sonra bugün başladı yeni bir hafta ve 1. gün :) (bu arada dile kolay 74. gün olmuş burda:)

Bugün yediklerim:
sabah:krem peynirli domates salatalıklı sandiviç,domates,salatalık
ara:1 portakal (buzdolabında meyve yok sanırken sıkmalık portakal bulmak define bulmak gibi:) 3 ceviz
ögle:1/2 tabak ıspanak(1 tabaktı ama yarısını doydugum için bıraktım)1 kase sarı mercimek çorbası,1 dilim ekmek
ara:sütlü kahve ve havuçlu kek
akşam:somon ızgara,peynir,2 dilim ekmek
bugün canımın çekmesine ragmen yemediklerim:
2 dilim ekmek:120
1 muz:100
toplam:220 kalori daha hafifim bugün :)) canımda pek bir şey çekmemiş

öglen ıspanagın yarısında doydum ama yine de içimdeki ses "nasıl olsa sebze bu,yag yok bulgur pirinç yok,ha bunu yemişsin ha salata ,bitir işte yemegini diyordu halaaa.. hiç canım istemedi ve yarım bıraktım.çünkü doymuştum.Ara ögünde ise yedigim keki aslında arkadaşımla paylaşıcaktım,hazır dünde çöp tenekesinden bahsetmişken ama arkadaşım başka bir şey yedi.Aslında kekin yarısında doydum yinede hepsini bitirdim arkadaşım ise yedigini yarım bıraktı ve tahmin edeceginiz gibi tabiiiki zayıftı değişmek zaman alıyor..

Son düzenleme:

Bugün yediklerim:
sabah:2 dilim dereotlu,naneli,peynirli domatesli ekmek(bayat ekmeklerle fırında yaptım nefis oldu-yumurtasız ve yagsız:)domates,salatalık,3 zeytin
ara:2 bisküvi
ara:1 muz
ögle:krem peynirli domatesli sandiviç(dışardaydım ve öglen yemek yemege vaktim olamayacagı için evden sandiviç yaptım)
ara:1 avuç leblebi
akşam:1 kase sarı mercimek çorbası,1 dilim ekmek,4 kaşık taze fasülye,4 kaşık fasulye turşusu,salata,3 tane karides(kocamın tabagından karidesli makarnadan çaldım:)
ara:1 parça çikolata

Son düzenleme:

Bugün yediklerim:
sabah:mısır ekmegi (bu minik 3 dilim 60 gr geldi),peynir,domates,zeytin
ara:bir kaç minik bisküvi,bir portakal(yakın çekim şaşırtmasın portakal da bisküviler de ufak:)
ögle:3 kaşık pırasa,5 kaşık taze fasulye,1 dilim ekmek
ara:2 küçük dilim kek(1dilim e denk)
akşam:yerli somon,salata,kaşar peynirli köz kırmızı biber,bir lokma ekmek

Bugün isteyipte yemediklerim iseeee:
çikolata çikolata çikolataaa:125::125::125:

Son düzenleme:

Günlerdir,aylardır ve hatta yıllardır içimde bir sıkıntı yapamadıgım her şey içinde bu sıkıntının.. tüm başarısızlıklarım.. tüm ertelemelerim.. tüm isteyipte yarım bıraktıklarım.. beni ben yapmaktan alıkoyan herşey.. mesela şuan ki sıkıntım;master yapmak istiyorum mezun oldugumdan beri.Daha dogrusu hem istiyorum hem istemiyorum..istiyorum çünkü bu sayede yükselebilirim,istemiyorum çünkü bu halimde gayet iyi ve rahat..Ve bu durum beni artık çok ama çok rahatsız ediyor.. hergün her an aklımda ve aynı diyet gibi yarın başlarım, öbür gün başlarım, birinde başlarım vs vs ertelemelerle kendimi kandırıyorum.en son bugündü hedefim, ayın biri başlamak için harika bir fırsat(tı) ve gene yarına kaldı.artık bu son olsun.Yarın başlıyor ve eylüle kadar çalışıyorum.master olsun olmasın ama artık bir çalışma planım olsun..Hergün en az 2 saat ile başlıyorum ingilizce çalışmaya. ve hergün ne kadar çalıştıgımı paylaşıcam burada.. Hayatta herşeyde istikrar gerekiyor..insanın kendine bakması sadece vücuduna dış görünüşüne saglıgına degil işine de yansımalı.Kendine özen gösteren kadın kendine bakmalı, işinde başarılı, evinde özel hayatında özenli olmalı , bir kadın her yönüyle bakımlı olmalı..aklen, ruhen, bedenen bakımlı :) ve mevsimlerden romada yazan şu cümle kulagıma küpe olsun; "Neyi yaşamınıza geçirmek istiyorsanız,onun için sadece istemek yetmiyor,bir programınız,bir bilginiz,düzenli olarak bazı şeyleri yapma kararlılıgınızın olması gerekiyor.Eger herşeyi akışına bırakır "napalım bugün de böyle oldu,yarın tekrar denerim" derseniz hep başlangıçta kalır,asla ikinci aşamaya geçemez,kendinizde başarısızlık duygusu da yaratırsınız" diyor Mehtap Pasin Gualano.. :126:

Canım benim maşallah ne güzel gidiyorsun master yapmak istiyorsan yardımcı olurum ben sana ben bitirmek üzereyim, doktoraya başlayacağım kısmetse. Bence sen bu azimle istediğin alanda yaparsın hem de en güzel şekilde çok güzel bi günlüğün var, ona can sıkan şeyler yazmak istemiyorum canım.zaten içime atarım ben hep hayatta da, pek derdimi anlatamam.yazmama sebebim bu... Yoksa inan ki hergün bakıyorum günlüğüne

teşekkür ederim canımmmmm harikasın.. tebrik ederimm master bitmiş ,sırada doktora ben de birazdan başlıyorum bakalım çalışmaya 2 saat olmadan bugün bitmeyecek yaa olur mu öyle şey,istedigin zaman istedigini yaz lütfen içine atma..canım sana şimdi özelden mesaj atıyorum.. ordan rahatça konuşalım.. hem bana çalışma motivasyonu verirsin biraz:112: :13:

Not:öyle zamanlarda mesaj atıyorsun ki teşekkür ederim, hep zamanlaman harika, iyi geliyorsun bana..

Son düzenleme:
ya bişey soracam sana da cok yiyormuşuz gibi geliyor mu ara ara...
hehehe evet kilo almışım gibi geldigi zamanlar çok oldu(hatta şuan bile )o yüzden her tartı öncesi stres oldum.sen tartıl denene kadar tartılma, haftada 2 yürü ve listeye tam uymaya çalış gerisini vücuduna bırak

ya ben spor delisiyim zaten pilates haftada 3 3 günde yürüyüş yapıyorum ama böyle karnımı şiş hissediyorum sanki okuldaki bir arkadaşım vermişsin dedi ama sanki cok tıka basayım gibi geliyor zaten sana özelden mesaj attım bugün yediklerimi bir bak bakalım cnm belki hata yapıyorumdur...

Bugün yediklerim:
sabah2 kurabiye büyüklügünde)1 kurabiye
ara:4 kuru kayısılı çok çok az şekerli komposto
ögle:balık kokoreç,(2 dilim ekmek büyüklügünde) ekmek,salata
ara:kahve ve 1 dilim kek
akşam:6 kaşık pırasa yemegi(2 kaşıklık tabakta bıraktım),peynir,domates,salatalık
ara:1 parça çikolata

Bugün dedigimi yaptım ve 2 saat ing. çalıştım, çok zor oldu..ama oldu:126::116:

simsims canım benim yine resimlerin görsellikten iştahımı açıyor Canım bu diyetle haftada ne kadar verebiliyorsun? Sanki ben bu kadar yesem kilo alırım gibi geliyor :26:

simsims canım benim yine resimlerin görsellikten iştahımı açıyor Canım bu diyetle haftada ne kadar verebiliyorsun? Sanki ben bu kadar yesem kilo alırım gibi geliyor :26:
canım sen alırsın tabii :)) ben en son 71,6 çıkmıştım tartıda.kilolarımız farklı olunca haliyle porsiyonlarda farklı oluyor.ben çok hızlı vermiyorum ama verdigimi de almıyorum,düzenli besleyniyorum,acelem de yok canım.. teşekkür ederimm ben de akşamki domates, salatalık, peynir tabagımı çok sevdim :)))

Ben de ekmek arası peynire bayılırım ama eşime bir haftadır peynir aldirmiyorum. zaten çocuklar yemiyor koca kalıbı ben bitiriyomusum. Başladın demek calismaya. Allah kolaylik versin. Senin şu kararliligina hayranim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen ben de kararlılığına hayranım. İnşallah hem master yapıp hem kilo verip fıstık gibi olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…