hehehe oluyor öyle.. mevsimlerden roma da diyor ki 1 gün çok yedin ertesi gün sabah normal kahvaltını yap,ara ögünlerini yap öglen ve akşam ekmek yeme.2 gün kaçırdın gene aynısı ama 3. gün de dikkat etmezsen o zaman yapıcak bir şey yok kilo almaya mahkum oluyorsun.. Bunları düşün yarın yerken :)) öptüm senii..
anladım canım migren olunca bilemiyorum tabii.. o zaman kaçamak yapmayacaksın.artık seçim seninama öğlen yeseydik bari akşam ve öğlen yememk zor yaa
ben bir öğünün zamanını bir saat geçireyim başım çok ağrır migrenimi tetikliyor o yüzden çok aç kalamam ben
Hmm benim diyetisyen de bana kaçırdığın günün ertesinde protein ağırlıklı beslen demişti. Öğlen ve akşam ekmek yememek de kurtarır günü.
Sendeki duygusal değişimleri bekliyorum gerçi menülerinde belirtiyorsun ama bekliyorum işte…
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım migren olunca bilemiyorum tabii.. o zaman kaçamak yapmayacaksın.artık seçim senin
canım "duygusal değişimleri bekliyorum" derken ne demek istedin?? :)))
canım çok güzel anlatmışsın ve çok dogru.. bu sadece saglıklı beslenme degil yanında kendini keşfetme geliştirme de var.. ilerde bi yazı yazıcam ben neydim ne oldum diye hehe :) değişmek zor ama istersek azmedersek oluyor ben de çok değiştim.. ve daha değiştirmem gereken şeylerde var.. şu 60 günde başardıklarım için kendimle gurur duyuyorum ve yola devam ediyorum.. sen de dene sen de neye ihitiyacın varsa bulucaksın neyi çözmen gerekiyorsa çözüceksin.. hem de zayıflayarak :))
vaaay harikasınnn unutmuştum onu ben :)) hala değişim devam ediyor o yüzden biraz daha zamanı var sanki bu yazının.. hiçbir şey bir anda olmuyor damlaya damlaya göl olması gibi bir şeyler birikiyor ve sonra değişim başlıyor.. beni tanıyanların beni farklı bulmasını bıraktım ben kendime şaşırıyorum.. daha önce bir yazımda demiştim "yazdıkça mı değişiyorum yoksa değiştikçe mi yazıyorum" diye aynen o hesap nasıl oldu bilmiyorum ama hala devam ediyor iyi ki de oluyor iyi ki de ediyor :)))bu mesajını anlatmak istemiştim tam ifade edememişim canım.
sendeki değişimler neler ?
gerçi yazıyosun menulerini belirtirken ama
sen dedin ya neydim ne oldumu yazıcam diye bu yazıyı yazmak için hedefini mi bekliyosun ?
Eki Görüntüle 1140672
Günlerdir,aylardır ve hatta yıllardır içimde bir sıkıntı yapamadıgım her şey içinde bu sıkıntının.. tüm başarısızlıklarım.. tüm ertelemelerim.. tüm isteyipte yarım bıraktıklarım.. beni ben yapmaktan alıkoyan herşey.. mesela şuan ki sıkıntım;master yapmak istiyorum mezun oldugumdan beri.Daha dogrusu hem istiyorum hem istemiyorum..istiyorum çünkü bu sayede yükselebilirim,istemiyorum çünkü bu halimde gayet iyi ve rahat..Ve bu durum beni artık çok ama çok rahatsız ediyor.. hergün her an aklımda ve aynı diyet gibi yarın başlarım, öbür gün başlarım, birinde başlarım vs vs ertelemelerle kendimi kandırıyorum.en son bugündü hedefim, ayın biri başlamak için harika bir fırsat(tı) ve gene yarına kaldı.artık bu son olsun.Yarın başlıyor ve eylüle kadar çalışıyorum.master olsun olmasın ama artık bir çalışma planım olsun..Hergün en az 2 saat ile başlıyorum ingilizce çalışmaya. ve hergün ne kadar çalıştıgımı paylaşıcam burada.. Hayatta herşeyde istikrar gerekiyor..insanın kendine bakması sadece vücuduna dış görünüşüne saglıgına degil işine de yansımalı.Kendine özen gösteren kadın kendine bakmalı, işinde başarılı, evinde özel hayatında özenli olmalı , bir kadın her yönüyle bakımlı olmalı..aklen, ruhen, bedenen bakımlı :) ve mevsimlerden romada yazan şu cümle kulagıma küpe olsun; "Neyi yaşamınıza geçirmek istiyorsanız,onun için sadece istemek yetmiyor,bir programınız,bir bilginiz,düzenli olarak bazı şeyleri yapma kararlılıgınızın olması gerekiyor.Eger herşeyi akışına bırakır "napalım bugün de böyle oldu,yarın tekrar denerim" derseniz hep başlangıçta kalır,asla ikinci aşamaya geçemez,kendinizde başarısızlık duygusu da yaratırsınız" diyor Mehtap Pasin Gualano.. :126:
Canım benim maşallah ne güzel gidiyorsunmaster yapmak istiyorsan yardımcı olurum ben sana ben bitirmek üzereyim, doktoraya başlayacağım kısmetse. Bence sen bu azimle istediğin alanda yaparsın hem de en güzel şekilde çok güzel bi günlüğün var, ona can sıkan şeyler yazmak istemiyorum canım.zaten içime atarım ben hep hayatta da, pek derdimi anlatamam.yazmama sebebim bu... Yoksa inan ki hergün bakıyorum günlüğüne
hehehe evet kilo almışım gibi geldigi zamanlar çok oldu(hatta şuan bileya bişey soracam sana da cok yiyormuşuz gibi geliyor mu ara ara...
ya ben spor delisiyim zaten pilates haftada 3 3 günde yürüyüş yapıyorum ama böyle karnımı şiş hissediyorum sanki okuldaki bir arkadaşım vermişsin dedi ama sanki cok tıka basayım gibi geliyor zaten sana özelden mesaj attım bugün yediklerimi bir bak bakalım cnm belki hata yapıyorumdur...hehehe evet kilo almışım gibi geldigi zamanlar çok oldu(hatta şuan bile)o yüzden her tartı öncesi stres oldum.sen tartıl denene kadar tartılma, haftada 2 yürü ve listeye tam uymaya çalış gerisini vücuduna bırak
Eki Görüntüle 1142072
Bugün yediklerim:
sabah2 kurabiye büyüklügünde)1 kurabiye
ara:4 kuru kayısılı çok çok az şekerli komposto
ögle:balık kokoreç,(2 dilim ekmek büyüklügünde) ekmek,salata
ara:kahve ve 1 dilim kek
akşam:6 kaşık pırasa yemegi(2 kaşıklık tabakta bıraktım),peynir,domates,salatalık
ara:1 parça çikolata
Bugün dedigimi yaptım ve 2 saat ing. çalıştım, çok zor oldu..ama oldu:126::116:
canım sen alırsın tabii :)) ben en son 71,6 çıkmıştım tartıda.kilolarımız farklı olunca haliyle porsiyonlarda farklı oluyor.ben çok hızlı vermiyorum ama verdigimi de almıyorum,düzenli besleyniyorum,acelem de yok canım.. teşekkür ederimm ben de akşamki domates, salatalık, peynir tabagımı çok sevdim :)))simsims canım benim yine resimlerin görsellikten iştahımı açıyorCanım bu diyetle haftada ne kadar verebiliyorsun? Sanki ben bu kadar yesem kilo alırım gibi geliyor :26:
canım sen alırsın tabii :)) ben en son 71,6 çıkmıştım tartıda.kilolarımız farklı olunca haliyle porsiyonlarda farklı oluyor.ben çok hızlı vermiyorum ama verdigimi de almıyorum,düzenli besleyniyorum,acelem de yok canım.. teşekkür ederimm ben de akşamki domates, salatalık, peynir tabagımı çok sevdim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?