Ben de ekmek arası peynire bayılırım ama eşime bir haftadır peynir aldirmiyorum. zaten çocuklar yemiyor koca kalıbı ben bitiriyomusum. Başladın demek calismaya. Allah kolaylik versin. Senin şu kararliligina hayranim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim Esracımm,ben de senin şuan ki kilona hayranım.. :)) inşallah canımmmAynen ben de kararlılığına hayranım. İnşallah hem master yapıp hem kilo verip fıstık gibi olacaksın
Bu forum zayıflama konusunu aradıgımda çogu bu kez son!kesin olucak bu sefer!yaza şu kadar kiloyla giricem vs vs yazılarla dolu.Peki ne oluyorda zayıflamak bu kadar isteyip zayıflayamıyoruz.sonra tekrar tekrar deneyip kendimize olan saygımızı yitiriyoruz.kafamda hep bu sorular.neden kilo veremiyorum derken insülin direnci çıkıyor. diyetisyene gidiyorum ve ilacımı kullanıyorum 3 ay boyunca 1 kilo bile veremiyorum.NEDEN? ne ilaç iyi gelir ne diyetisyen ben istemedikten sonra.aslında istemiyor muyum? istiyorum ama sözde.sadece lafta istiyorum.çocuk gibi mızmızlanıyorum.kilo vericem deyip sonra ya boşver ye diyorum.sadece kilo mu?hayır herşey birbiriyle baglantılı.hayatım akıp gidiyor.zaman çok çabuk geçiyor ve benim hayatım pazartesi diyete giriyorum.kendime şöyle bakıcam.spor yapıcam.evim hep tertemiz derli toplu olucak vs vs vs. diye diye geçiyo günlerim.ben bir şey demiyorum artık.sadece uygulamaya geçiyorum.harekete geçiyorum ve size bunları günlük olarak yazıyorum.MERHABA :)
:108:hani olurya her zaman evin içinde görmeye alıştıgınız aynaya:108: bi an göz ucuyla bakarsınız biraz önce bana tamda bu oldu.o bi anlık bakış oldu mu bi kaç dakika.kendimi alamadım aynadan.şok şok şok.ne zaman? nasıl aldım bu kadar kilo?tamam zaten tartıda 78 görmüşüm ama bu sanki benim degilim.sonra başladı kendine acıma kızma senden bi halt olmaz deme vsvs.sonra düşündüm 55 kiloyken diyetisyene gitme sevdalarımı.52 kiloyken hala şişman bulmam kendimi.bu arada boyum 1.60.oram buram çıkmıyo diyebilecegim kilo 48 tamam kabul ama 52 de 55 de 59 da 63te 65 bile iyiymiş diyorum.geçen sene kabusum olan 70 bu sefer hayalim oluyor bir anda.hayat işte sen kendini begenmezsen daha kötüsünü gösteriyor insana ve eger degişmezsem daha daha daha devam edicek..hayatta herşey oluyor.olmaz olmaz demiceksin.ama biliceksin ki sen özelsin.senden bu dünyada bir tane bile yok.yani ne oluyor eşin benzerin yok.SEN EŞSİZSİN.kendini veya başkalarını suçlamak kolayda bi anlasan diyorum sonra kendime.kendini anla kendini dinle ve sev.bi arkadaşın olsa bunları anlatan nasıl moral veririz di mi?aynısını yap kendine.yaparsın de!40-50 kilo veriyolar başarıyolar sen niye 25 kilo veremiceksin de!daha önce yaptın de!dDE DE DE yani.kendinin dostu ol.bak nasıl degişiyor herşey
bu arada bugün Mevsimlerden Roma daki listede 3.günüm bitti.şimdi 15 günlük bi listem var.bu bir diyet degil.beslenme dersi bence.iyi bir ögrenci olup başarıyla mezun oldugumu hayal ediyorum şuan:82: kendimi seviyor deger veriyor ve şuanımın kıymetini biliyorum
Eki Görüntüle 1024971
aylar önce sadece small bedeni kalmasına ragmen aldıgım tshürttür kendisi(benim bedenim şuan XL)askıya asılıp odamda onu giyecegim günü etiketiyle bekleyecek ve ben de o gün geldiginde bunu fotograflayıp burda paylaşıcam
Eki Görüntüle 1027295
Bugün kendimi o kadar iyi hissederek uyandım ki.. bu beslenmeyle git gide hafifledigimi hissediyorum..kuş gibi kalktım desem yeridir1,5 saat yürüyüş yaptım.bu da aylardır olmayan bir şeydi:124: bu mutlulugu gribimin hafiflemesine de borçlu olabilir tabii.. şunu biliyorum ki hayatım bundan sonra çok daha farklı olucak.ne oldugunu tam anlatamıyor olsamda kendimle barıştım diyebilirim.insan neden uzaklaşır ki kendinden?neden sevmez ?başkalarının sevmesine bagımlı kalır? unutuyoruz kendimizi başkalarına göre yaşamaktan.bugün uzun zamandır olmadıgım kadar kendimdim.ve bu duyguya bayıldımm.. kendini seven insan hareket eder.. kendini seven insan yediklerini saglıklı seçer kendini seven insan kendine bakar.. ben güzel bir kadınım bugün bunu hatırladım işteeee :115:
Eki Görüntüle 1027668
Ben ne mi diyorum?Ben degerliyim diyorum.en sevdigim kahvaltı takımımı kullandım bu sabah.Evlendigimden beri orda öyle duran ve henüz hiç kullanmadıgım annemin hediyesi kahvaltı takımım.En güzel en özel şeyleri hep başkalarına ayırıyoruz.çogumuz salonlarını bile kulllanmıyo o yüzden misafirlerine saklıyo.Hani bir tane porselen reklamı vardı.Kıza annesi çeyiz porselen takımı hediye ediyor.kızda "bunu ilk sizde kullanıcam" diyor.Her izledigimde bayılıyordum o reklama.Annenin kızına "güzel olan ne varsa kullan özel bi anı bekleme" demesi o kadar dokunmuştu ki bana.Çünkü ben böyle büyümemiştim.En güzel sofralar misafire en güzel yemekler misafir e.Annemin dokunma o misafir gelince yenicek demelerini hatırlatıp hem hüzünlendiriyor hem de annenin kızına tavsiyesi sanki benim annem söylemiş gibi mutlu ediyordu beni.. Ben ÖZELİM dedirtiyordu bu reklam bana..(bu arada bu kekler(ikisi bir dilim eder) bu sabahki kahvaltı listemde mevcut.yoksa siz hala mevsimlerden roma bloguna bakmadınız mı? :)
Eki Görüntüle 1028672
1 elma kabuk ve çekirdekleriyle dörde bölünür
1limon aynı şekilde
1 çubuk tarçın
1 tatlı kaşıgı tane karabiber
4-5 karanfil
1 yemek kaşıgı ıhlamur
3 litre su
hepsini tencerede su yarılanıncaya kadar kaynatıp,ara ögünlerde günde en fazla üç defa sıcak veya soguk içiyosunuz.bu yapılan 2 gün idare ediyor.tavsiye ederim hem ev mis gibi kokuyor. hem tadı nefis hem metabolizmanızı hızlandırıyor hem tok tutuyor hem kan şekerini düzenliyor hem hem hem işte çok faydalı kısaca:126: (mevsimlerden roma'dan tarif:)
Hani günlerdir ben özelim ben degerliyim ben güzelim diyorum yaaa bi an geliyor birisi size bunun tam tersini hissettiriyor.Dün akşam böyle geçti benim için.kendimi degersiz,çirkin ve sıradan hissettim.. biliyorum başkası deger verince degerli deger vermeyincede degersiz olmadıgımı.biliyorum ama olmadı işte hissettim.hala etkisinde ve çok üzgünüm.
sizin de başınıza geldi mi bilmem ama ben 52 kiloydum eşimle tanıştıgımda ve hayatımda ilk defa biri bana ben seni her halinle severim diyordu digerlerinin aksine.hatta ve hattta balık etli severim diyordu.bu beni o kadar rahatlatmıştı ki.zaten hep yeme problemi olan biriydim başladım özgürce yemeye..o kadar rahatlamışım ki kilom şuan olmuş 78..ben bu oyuna nasıl geldim ve ben nasıl kandım hiç bilmiyorum?belki hiç duymadıgım bi şeydi bu ve inanmak istedim gerçek olduguna.(daha önceki ilişkimde kilo aldıkça eleştirilip tekrar kilo alıyordum)ama gerçek degilmiş.hepsi KOCA BİR YALAN!!inanmayın böyle diyenlere..Dün düşündüm ben bu tecrübeyi niye yaşıyorum bundan çıkaracagım ne ders var diye?şimdi anlıyorum ki bu benim silkelenip kendime gelmemi kendimi önemsememi hatırltamak için olablir.ben evlenmeden önceki ben deglim çünkü.hem fiziksel hem ruhsal.karşımdakini degiştiremem ama kendimi degiştirebilirim.eskiden olsa dün akşamki gibi bir durum şuan deli gibi yiyor olurdum.ama o kadar istiyorum ki artık zayıflamayı ben saglıklı beslenmeye devam ediyorum.alkışşşşgünümü veya hayatımı başkalarının bana davranışlarına göre ayaralamak yerine onlara bana unuttugm şeyleri hatırlattıkları için teşekkür etmek en güzeli.ben yine kendime yatırım yapamaya devam ediyorum.ben özelim güzelim ve degerliyim diyorummmmm
Eki Görüntüle 1046692
iki araç.. biri bakımlı biri pis.aynı marka arabalar belki modelleri de aynı.. araba=insan=hayat.. hayatın ta kendisi işte bu.ne kadar kendimize bakar,kendimizi geliştirir(hem zihnen hem bedenen) ne kadar ilgilenirsek kendimizle, işte hayat bize o zaman torpil yapar.izin vermez kolayca eskimemize.yıpranıp solmamıza..zamana karşı korur bizi..elimizden gelenin en iyisini en güzelini kendimiz için yapalım.kendimize zihnen ve bedenen bakalım.bakımlı olalım.kendimizi sevelim.çevremdeki çogu kadın gibi ben de kendime bakmayı bırakmış,.evlilik vs problemler derken unutmuştum kendimi.çevrenizdeki kadınlara bakın çogu kadınlıgını unutmuş.belki unutmak zorunda kalmış genç, orta yaşl,ı yaşlı bir çok kadın görürsünüz..belki o sizsiniz?.. ama bazı kadınlar var her daim bakımlı,alımlı,çalışkan.. dışardan gıptayla baktıgımız kadınlar onlar..kendiyle barışık, kendini seven kadındır onlar..kolay mı öyle olmak?hiç degil!çaba ister.. zaman,emek ,istek ister.. ve sonuç "işleyen demir ışıldar" hemde her zaman
bazen beni ziyaret eden bi kaç arkadaşım dışında yalnızmışım gibi hissediyorum..evet sayfaya bakıldıgını görüyorum ama ilgi çekip çekmedigini bilemiyorum. aslında kendimi motive etmek için yazarken benim gibi hissedenlere de ulaşmak istiyorum.. mesajınıza ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz ,her zaman beklerim
Eki Görüntüle 1053355
bu sabah heyecanla kalktım.. acaba kaç kilo verdim?ya vermediysem? diye başladı korkular.sonra düşündüm "1 kilo olsa bile kesin verdim.kıyafetlerim bollaştı" 3 ayda diyetisyenle 1 kilo verememiş biri olarak bu benim için çok büyük gelişme.ufak kaçamaklar dışında hiç bozmadım hem yememi hem moralimi ve sonuçççççççç sonunda 4 kilo vermiş çıktım.Bu süre çok keyifli geçti.şu son bi kaç gün dışında hiç zorlanmadım.kekte yedim, bisküvide,ekmekte yedim.bazen bir ısırık çikolatada.ve bu sabah istedigim bi şeyi yiyebilicem kahvaltıda.kahvaltıya dışarı çıkıyorum.henüz ne yiyecegime tam karar veremesemde sanırım börek yicemmmyol uzun ve yola devam! yaşasın kilo vermek yaşasın saglıklı beslenmek!!!
Bugün bi arkadaşımla konuşuyorum..hayat koşuşturması,dertler, tasalar vs derken dedi ki bana:"Biliyo musun ben işin sırrını buldum,işin sırrı kendi içinde dengede..kendi içinde dengeliysen işte o zaman mutlusundur yoksa mutluluk hep başkalarına bagımlıdır.onlar isterse mutlu olur istemezse mutsuz olursun" ve ekliyordu "artık ben beklentimi azalttım insanlardan böylece hayal kırıklıklarım olmuyor,kendi kendime yetebiliyorum" dedi.hep duyardım bu lafı ve saçma gelirdi.ama düşündüm dogru söylüyordu..benim de insanlardan hep bir beklentim vardı.ne bekliyordum insanlardan; "onlara davrandıgım gibi davransınlar,beni sevsinler,deger verisinler,saygı duysunlar vs vs istiyordum.zorundalar mı?HAYIR! eee o zaman niye bekliyordum ve zorluyordum??ayrıca zorluyordum da ne oluyodurdu?elime bi şey geçmiyordu..ben de özgürdüm onlar da..ben bunu tercih ediyordum onlar başkasını.neden benim gibi davranmak zorunda olsunlar ben böyle istiyorum diye?? " belki yorulmak gerekiyor bunları anlamak için ve ben yoruldum..akıntıya karşı kürek çekmekten yoruldum..ben de bırakıyorum kendimi hayatın akışına..
Değişmek zor gibi geliyor ama aslında yapıcagım şey çok kolay biliyorum..Değiştirmek istedigim özelligimin tersini yaparsam değişirim.Bu kadar basit matematikte ama niye bu kadar zor.Kendimi bi çemberin içinde hissediyorum.Aynı hemster gibi habire dönüp durdugum bir çember..hep bir şeyleri değiştirmek istiyorum ama o çemberi kırmaya cesaret edemiyorum.Alışkanlıklar ,korkular ve güven duygusu bunu engelleyen.Bir kırılsa çıkıcam içinden bir daha geri gelmemek üzere..Özgürleşicem..Bugün bir karar verdim "hergün hayatımda beni engelleyen beni ben olmaktan uzaklaştıran bir çemberi kırıp atıyorum" ve bugün ilk çemberimi şimdi bu yazıdan sonra kırıyorum.. ARTIK HAZIRIM HAYAT DEĞİŞEBİLRSİN.ÇÜNKÜ BEN DEĞİŞİYORUM.. :119::119::119:
Eki Görüntüle 1079856
Bu ara çok duygusalım,reglimin yakın olmasınında bunda payı var tabii.. (şuan; az önce aglamış ve gözündeki makyaj akmış bir şekilde yazıyorum bu satırları) Dün sabah star tvde "süper dadı" diye bir program izledim ve çok etkilendim. en problemli denen çocugun bile nasıl düzelebildigine şahit oldum.Yerine göre oterite, ceza yerine göre sevgi, aferin, taktirdi yapılan..Ve kendi çocuklugum aklıma geldi..Çocuklugum herkes gibi mi geçti? yoksa ben azınlık mıyım? bilmiyorum ama hala izler ve kapanamış yaralarım var çocuklugumdan..Hiç aferin,taktir almadan büyümek,hiç "seni seviyorum kızım" duymamak,özellikle annemle temassızlık,hiç sarılıp öpmemesi sevgisini gösteremesi(onunda kendince nedenleri vardı maalesef,aynı herşeyin bir sebebi olması gibi),çalışmaktan hiç çocuklarına vakit ayıramayan annem babam.. sanki bir saksıdaki çiçek gibi büyüdüm ben..
Annemi de babamı da çok seviyorum ve biliyorum onlar da beni çok seviyor..ikisi de çok iyi insanlar.. Bana çok şey ögrettiler.En başta dürüst ve iyi insan olmayı,merhameti,dostlugu,aşkı,hayvan sevgisini ve daha bir çok insanı insan yapan özellik aldım onlardan.. Sadece onları gözlemlemek bile yeterliydi bunları ögrenmek için.. ama bir şey unuttular o da "Ben"dim..Benim ihtiyaçlarım..duygularım..Biliyorum geçmişi değiştiremem ve geçmişe takılıp ,onları suçlayarak yaşayamam.sorumlulugum kendimde artık..sadece kendime aitim..onlardan aldıgım bu güzel özelliklerin üstüne ben de daha güzel özellikler ekleyip "benden yeni bir ben" yaratabilirim mesela..
Eki Görüntüle 1079857
Eki Görüntüle 1089556
Veeee beklenen gün geldi..ne stres yaptım dünden beri ne stresssss."ya hiç kilo vermediysem? ya kilo aldıysamm????hem pasta hem bisüvi hem kek hem de daha biçok lezzetli şey yedim" . Tartıya çıkınca 73 gördügümde ilk tepkim "neeeeee bu kadarcııııık mıııııı?" oldu.. hatta inanamadım bir daha tartıldım.sonra saçmaladıgımı fark edip "3 ayda bir kilo veremedin diyetisyenle, 6 haftada 5 kilo vermene mi moral bozuyosun" dedim.. Ben prolaktin hastasıyım zaman zaman bu hormon adet olmamı engelliyor.Belki prolaktinden belki stres vsden 9 gündür adet olamadım.Ay sonuna kadar olmazsam dr. gidicem ve artı insülin direncim de var ve artı bu 3 haftada sadece ve sadece 3 gün yürüyüş yaptım daha iyi bir sonuç nasıl olabilirdi ki??.. bence sonuç harikaaaa
Eki Görüntüle 1092127
Günlerdir benim gibi diyet günlügü tutanları okuyorum.Kimisi gerçekten bunu istiyor ve zayıflıyor,kimisi sadece istiyor sadece istedigi içinde olmuyor,kimisi konuyu çoktan kapatmış topic hayalet olmuş,kimi 50 kilo vermek istiyor kimi 1 kilo vermek istiyor,kimi sabah ögle yiyip akşam yemiyor,kimi bütün gününü aç geçiriyor,kimi hiç dikkat etmeden yemege devam ediyor.. şaşırıyorum okudukça.. hatta unutuyorum; bunların hepsi var bende.. Hepsi oldum ben.. aç kalarak ögün atlayarakta zayıfladım,düzenli ve kararlı beslenerekte..zayıflayacam deyip çok yiyerekte çok kilolar aldım ben.. Sonuçta zayıf ve fit olmak istiyoruz..ama hepimiz farklı şekilde istiyoruz..mesela; şok diyetlerle dolu her taraf ve zayıflama haplarıyla.. peki aradınız buldunuz şok diyeti "1 haftada 5 kilo" ve gerçekten dogruymuş 5 kiloyu 1 haftada verdiniz.. veya zayıflama ilacıyla vs çabucak gitti aynı su gibi.. peki ya sonra??? sonra nasıl koruyacaksınız kilonuzu.. sürekli o diyetimi yapıcaksınız veya sürekli haplarımı alıcaksınız.. (hele o hapların zayıflatırken vücudunuza yaptıklarını anlatmaya gerek yok..)Hiç birşey kolay degil.. ve bu kadar ucuz degil.. saglıklı beslenelim ve dengeyi koruyalım..herşeyden az ve öz yiyelim gerisi hikaye..
Eki Görüntüle 1056224
Korkuyorum.. zaman zaman ya başaramazsam diye korkuya kapılıyorum.bir sürü başarısız diyet günlükleri gördükçe,hepsinin "yeniden başlıyorum,bu sefer son" vs yazılarını okudukça onların bu sefer de başaramayacagını bildikçe korkuyorum:18: bu yazılardaki ortak noktanın "bugün diyeti bozdum.bozunca da deli gibi yedim,bugünü serbest gün ilan ettim,yarın yeni bi gün" vs sözler oldugunu ve bu sözleri zaman zaman hepimizin söyledigi sözler olması beni daha da korkutuyor.tehlikeliyi görüyorum.verdigim emegin bi anlık zevk ugruna gidebilicek olması bu kadar emekle gelinen noktanın bu kadar kolay harcanıp gitmesi beni korkutuyor.porsiyonlarıma dikkat ediyorum,hareket ediyorum,günü kaçamaksız geçiriyorum(zaman zaman ufacık kaçamaklar olsa da:) şuanımı kontrol edebiliyorum,yarınında birgün "şuan" olucagını biliyorum.. ee o zaman "Hadi uçup gitsin korkular" diyorum..
merhaba canım hoşgeldin :)) hepimizin derdi aynı aslında kendimizi unutmak.. ve hepimizinki aynı kapıya çıkıyor;hatırlamak :)) o an nasıl oldu bilmiyorum ama seninle bir şekilde iletişime geçmek istedim.Belki buna ihtiyacın oldugunu hissettim :)) bu zor bir yol ve bu yolda hepimizin destege ihtiyacı var.. çevremiz artık bize inanmıyor olabilir veya destegini göstermiyor,bizi yanlız bırakıyor olabilir ama hiç bilmedigimiz tanımadıgımız biri bize inanıp bizim ihtiyacımız olan destegi verebilir..biz bu kadar kişi kadınlar kulübünde işte bu yüzden varız :))Merhaba.
Henüz sadece ilk sayfayı okudum, ilerde neler olduğuna dair hiçbir fikrim yok.Çok güzel bir motivasyonla başlamışsın ve hepimizin aklındaki aynı sorularla, ben hala o cevapları bulamadım. :)
canım benim teşeşkkür ederim iyi ki sen de varsın.. birbirimize destek oluyoruz:13:Iyi ki varsın canım. Her ne kadar senin kadar istikrarlı gidemesem de ilham kaynağım oldun.bu kilolar gidecek ümitsizlik yok. senin sayfadan bunu ogrendim. Ve daha bir çok şey.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim canımmmmmharikasın.. tebrik ederimm master bitmiş ,sırada doktora ben de birazdan başlıyorum bakalım çalışmaya 2 saat olmadan bugün bitmeyecek yaa olur mu öyle şey,istedigin zaman istedigini yaz lütfen içine atma..canım sana şimdi özelden mesaj atıyorum.. ordan rahatça konuşalım.. hem bana çalışma motivasyonu verirsin biraz:112: :13:
Not:öyle zamanlarda mesaj atıyorsun ki teşekkür ederim, hep zamanlaman harika, iyi geliyorsun bana..
Eki Görüntüle 1145109
Bugün yediklerim:
sabah:2 dilim kızarmış ekmek,labne,domates,salatalık,zeytin
ara:1/2 muz,4 çilek,2 kayısı,10 badem,1 parça çikolata
ögle:1 kase sarı mercimekli karabugdaylı çorba,1 tabak pırasa sote üzerine kaşar,1 dilim ekmek
ara:kayısı hoşafı(çok az şekerli)3 ceviz
akşam:balık,pırasa sote,mantar
Bugün 1 saat yürüyüşümü yaptım,şimdi de 2 saat ing bitti.. hayatımı ertelemedigim için mutluyum
Eki Görüntüle 1140672
Günlerdir,aylardır ve hatta yıllardır içimde bir sıkıntı yapamadıgım her şey içinde bu sıkıntının.. tüm başarısızlıklarım.. tüm ertelemelerim.. tüm isteyipte yarım bıraktıklarım.. beni ben yapmaktan alıkoyan herşey.. mesela şuan ki sıkıntım;master yapmak istiyorum mezun oldugumdan beri.Daha dogrusu hem istiyorum hem istemiyorum..istiyorum çünkü bu sayede yükselebilirim,istemiyorum çünkü bu halimde gayet iyi ve rahat..Ve bu durum beni artık çok ama çok rahatsız ediyor.. hergün her an aklımda ve aynı diyet gibi yarın başlarım, öbür gün başlarım, birinde başlarım vs vs ertelemelerle kendimi kandırıyorum.en son bugündü hedefim, ayın biri başlamak için harika bir fırsat(tı) ve gene yarına kaldı.artık bu son olsun.Yarın başlıyor ve eylüle kadar çalışıyorum.master olsun olmasın ama artık bir çalışma planım olsun..Hergün en az 2 saat ile başlıyorum ingilizce çalışmaya. ve hergün ne kadar çalıştıgımı paylaşıcam burada.. Hayatta herşeyde istikrar gerekiyor..insanın kendine bakması sadece vücuduna dış görünüşüne saglıgına degil işine de yansımalı.Kendine özen gösteren kadın kendine bakmalı, işinde başarılı, evinde özel hayatında özenli olmalı , bir kadın her yönüyle bakımlı olmalı..aklen, ruhen, bedenen bakımlı :) ve mevsimlerden romada yazan şu cümle kulagıma küpe olsun; "Neyi yaşamınıza geçirmek istiyorsanız,onun için sadece istemek yetmiyor,bir programınız,bir bilginiz,düzenli olarak bazı şeyleri yapma kararlılıgınızın olması gerekiyor.Eger herşeyi akışına bırakır "napalım bugün de böyle oldu,yarın tekrar denerim" derseniz hep başlangıçta kalır,asla ikinci aşamaya geçemez,kendinizde başarısızlık duygusu da yaratırsınız" diyor Mehtap Pasin Gualano.. :126:
Merhaba.okadar guzel yaziyosunki giremedigim zaman nasil birseyler yazdigini merak ediyorum.normalde insanlarla diyet konusurum ama senin sadece yazini okumak geliyo icimdem.nasil boyle guzel yazabiliyorsun.?surukleyici:) we konusurkende eminim kendini sikmadan dinletiyorsundur.sen anlattikca insan kendinden birsey buluyor. Hangi bolum okudun ne mezunusun bu k adar guzel anlatabilmeyi neye borclusun ogrenebilirmiyim..?Daha oncr bunu yazmak istemistim ama suan dayanamadim en sonunda. Iyi aksamlar dilerim.
Bence en guzel sozleri duymayi hakediyorsunuz abartmiyorum inanabilirsiniz.sizi okumaya doyamiyorum.2 bucuk yasinda kizim var onu uyutupsize bakmaya giriuorum.kacinci defa bastan baslayarak okudum bilmiyorum. Her defasindada ayri bir keyif. Tanimadan sizi tanidim aslinda.merhaba yine güzel zamanlama ve ilaç gibi gelen cümleler.. çok teşekkür ederimmm.daha önce bol bol günlük tutardım(tabi kimse okumadıgı için bilemiyordum) şimdi siz söyledikçe ve ben de okudukça fark ediyorum. iyi bir gözlemci ve dinleyiciyimdir.. nasıl oluyor ben de bilmiyorum ama dönüp eski yazdıklarımı okudukça bunları ben mi yazdım diyorum ve ben de begeniyorum.. :)) bölüm söylemesem :) edebiyat degil ama :)) ben de iyi akşamlar dilerim..
merhaba yine güzel zamanlama ve ilaç gibi gelen cümleler.. çok teşekkür ederimmm.daha önce bol bol günlük tutardım(tabi kimse okumadıgı için bilemiyordum) şimdi siz söyledikçe ve ben de okudukça fark ediyorum. iyi bir gözlemci ve dinleyiciyimdir.. nasıl oluyor ben de bilmiyorum ama dönüp eski yazdıklarımı okudukça bunları ben mi yazdım diyorum ve ben de begeniyorum.. :)) bölüm söylemesem :) edebiyat degil ama :)) ben de iyi akşamlar dilerim..
ne mutlu bana.. kendi yaralarımı iyileştirmek için yazarken şimdi benimle beraber o yazları seven arkadaşlarım varBence en guzel sozleri duymayi hakediyorsunuz abartmiyorum inanabilirsiniz.sizi okumaya doyamiyorum.2 bucuk yasinda kizim var onu uyutupsize bakmaya giriuorum.kacinci defa bastan baslayarak okudum bilmiyorum. Her defasindada ayri bir keyif. Tanimadan sizi tanidim aslinda.
canım nasılsın ben kendimi iyi hissetmiyorum biraz yorgunluk var
3 gündür yemekten sonra uyuyorum bugünde uyumamak için uğraşıyorum
neyse yarın spora gidecem inşallah belki enerjim artar
ne mutlu bana.. kendi yaralarımı iyileştirmek için yazarken şimdi benimle beraber o yazları seven arkadaşlarım varnasıl biriyim peki? ordan nasıl gözüktügümü gerçekten merak ettim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?