canım bu sayfa bana özel bir günlük.. paylaşımdan çok ziyarete ve sohbete açık..sanırım kendi sayfana paylaşacagın resmi buraya paylaşmışssın..Sabah kahvaltım Ara: 2 bardak yeşil Çay 15 adet kuru üzüm
merhaba canım,çok güzel kilo vermişsinMerhaba arkadaşlar ben daha önce yazmıştım bu sayfaya ama takip etme fırsatı bulamadım hiç bebeğimden dolayıben bir aydır diyetteyim 6 buçuk kilo verdim darısı size inşallah
Ay valla tak etti canıma artık dedim herkes önceden böyle değildin falan filan demeye başlamıştı kotlarım eteklerim olmayınca anladımki ben bi en az 10 kg vermeliyimNasıl verdin okadar kiloyu masaaallsh
Simsims tarçınlı yoğurt yemeni tavsiye ederim ara öğünlerde çok tok tutuyorcanım bu sayfa bana özel bir günlük.. paylaşımdan çok ziyarete ve sohbete açık..sanırım kendi sayfana paylaşacagın resmi buraya paylaşmışssın..
merhaba canım,çok güzel kilo vermişsindarısı her isteyenin başına..
ben de meyveli tarçınlı yogurda bayılıyorum.bir de sade deneyeyim o zaman : )Simsims tarçınlı yoğurt yemeni tavsiye ederim ara öğünlerde çok tok tutuyor
Inşallah işyerindedir canım. Menü gayet guzel görünüyo burdan sabahki 50 gr biraz fazla ama ekmege de ihtiyacımız var b vitaminibugün telefonumu işyerinde unuttugum için foto paylaşamıyorum..umarım işyerindedir
bugün yediklerim:
sabah:5ogr ekmek,40gr peynir,saltalık,zeytin
ara:2 mandalina(sadece mandalina yemek beni inanılmaz acıktırdı,1 tanecik ceviz kırmaya üşendim resmen)
ögle:1 kase tarhana,beyaz peynirli domatesli tost
ara:1 dilim kek
akşam:sebzeli ızgara hellim
bugün sanırım 1 dilim kadar fazla ekmek yemiş oldum..yarın bana yüryüş yolları gözüktü..
canım evli ve çalışıyorum,tek şansım öglen eve gelebilmek.. benim de yetişemedigimi hissettigim zamanlar oluyor..Canım sen Çalışıyor musun evli misin ben yetiştiremiyorum ya spor ayrı ayrı yemekleri resimleri görünce imreniyorum
Bravo canım yetişterebiliyorsun bunları ben yetiştiremiyorum 14 aylık bebeğimde carcanım evli ve çalışıyorum,tek şansım öglen eve gelebilmek.. benim de yetişemedigimi hissettigim zamanlar oluyor..
çok teşekkür ederimMerhaba simsims :)
Seni foruma üye olmadan önce de takip ediyordum. Mesajımı beğenince de çok mutlu oldum. :) Azim, kararlık, inanç.. Hepsi sende bolca mevcut. Dikkatimi çeken zaman zaman ufak tefek kaçamaklar olsa da "battı balık yan gider" diye düşünmeyip, ertesi gün ya da bir kaç gün sonra kendini toparlayıp devam ediyorsun. :) Böylece her seferinde baştan başlayıp bu sefer de olmadı demektense hep devam ediyorsun. Gerçekten yürekten tebrik ediyorum seni. Umarım istediğin sağlıklı bedene bir an önce kavuşursun. :)
çok teşekkür ederimçok şükür yeme ataklarımla barıştım bir veya iki kez hafif şiddetli atlattım,battı balık atak demek zaten benim için.. gerçekten önemli olan yesende ertesi gün telafi edebilmek.. bunu ögrenince en azından kilo almıyor kilonu korumayı garanti ediyorsun ben de sana aynı güzel dilekte bulunuyorum "umarım saglıkla kilolarımızı verip yeni yıla hafif gireriz" ben de seni takip ediyor ve başarılar diliyorum
teşekkür ederim canım, senin bebegin var ..hiç bir şeye yetişememen şu an çok normalBravo canım yetişterebiliyorsun bunları ben yetiştiremiyorum 14 aylık bebeğimde car
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?