Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Sabah kahvaltım Ara: 2 bardak yeşil Çay 15 adet kuru üzüm
canım bu sayfa bana özel bir günlük.. paylaşımdan çok ziyarete ve sohbete açık..sanırım kendi sayfana paylaşacagın resmi buraya paylaşmışssın..

Merhaba arkadaşlar ben daha önce yazmıştım bu sayfaya ama takip etme fırsatı bulamadım hiç bebeğimden dolayı ben bir aydır diyetteyim 6 buçuk kilo verdim darısı size inşallah
merhaba canım,çok güzel kilo vermişsin darısı her isteyenin başına..

bugün özellikle hiç kahve içmedim ve ben bir kahve bagımlısı olmuşum bunu anladım,şok oldum bütün gün uykulu geçti.bu iyi haber çünkü 1 senedir ara ara uyku problemim oluyor.zaten sabah çok erken kalkıyorum bir de gece uyuyamayınca tabiki kahvesiz kendime gelemiyorum.öyle çok içmiyorum ortalama 2-3 tane ama o bile bagımlılık yapmış bende.. mate ve yeşil çay içtim onun yerine.onlarda da kafein bol..

bugün yediklerim:
sabah:35gr ekmek,40gr peynir,domates,salatalık,5 zeytin
ara:1 minik elma,1 orta boy mandalina,2 ceviz
ögle:1 kase tarhana çorbası,35gr ekmek,buharda brokoli ve salata
ara:2 küçük mandalina,2 ceviz
akşam:80 gr peynir,1 dilim ekmek,8 ceviz,10 üzüm

Menü güzel kahve içmemen de iyi haber... ben de her akşam mutlaka Türk Kahvesi içiyorum buna da sigarayı bıraktıktan sonra alıştım. Ama hiç bişeyin bağımlısı olmamak gerek. Kahve de bugun bitmişti almayim bi süre ben de.

Nasıl verdin okadar kiloyu masaaallsh
Ay valla tak etti canıma artık dedim herkes önceden böyle değildin falan filan demeye başlamıştı kotlarım eteklerim olmayınca anladımki ben bi en az 10 kg vermeliyim tarçınlı yoğurt yedim diyetimde çok tok tutuyor beni tatlı isteğimi firenliyor tavsiye ederim bi su bardağı yoğurda bir tatlı kaşığı tarçın

Simsims tarçınlı yoğurt yemeni tavsiye ederim ara öğünlerde çok tok tutuyor

bugün telefonumu işyerinde unuttugum için foto paylaşamıyorum..umarım işyerindedir
bugün yediklerim:
sabah:5ogr ekmek,40gr peynir,saltalık,zeytin
ara:2 mandalina(sadece mandalina yemek beni inanılmaz acıktırdı,1 tanecik ceviz kırmaya üşendim resmen)
ögle:1 kase tarhana,beyaz peynirli domatesli tost
ara:1 dilim kek
akşam:sebzeli ızgara hellim

bugün sanırım 1 dilim kadar fazla ekmek yemiş oldum..yarın bana yüryüş yolları gözüktü..

Canım sen Çalışıyor musun evli misin ben yetiştiremiyorum ya spor ayrı ayrı yemekleri resimleri görünce imreniyorum

Inşallah işyerindedir canım. Menü gayet guzel görünüyo burdan sabahki 50 gr biraz fazla ama ekmege de ihtiyacımız var b vitamini

Canım sen Çalışıyor musun evli misin ben yetiştiremiyorum ya spor ayrı ayrı yemekleri resimleri görünce imreniyorum
canım evli ve çalışıyorum,tek şansım öglen eve gelebilmek.. benim de yetişemedigimi hissettigim zamanlar oluyor..

Bir gün boyunca üç öğün tarçınlı yoğurt yemiltim tesadüfen eşim nöbetteydi canım biley yemek istemedi sabah bi baktım tam 1 kg gitmiş inanamadım

Merhaba simsims :)
Seni foruma üye olmadan önce de takip ediyordum. Mesajımı beğenince de çok mutlu oldum. :) Azim, kararlık, inanç.. Hepsi sende bolca mevcut. Dikkatimi çeken zaman zaman ufak tefek kaçamaklar olsa da "battı balık yan gider" diye düşünmeyip, ertesi gün ya da bir kaç gün sonra kendini toparlayıp devam ediyorsun. :) Böylece her seferinde baştan başlayıp bu sefer de olmadı demektense hep devam ediyorsun. Gerçekten yürekten tebrik ediyorum seni. Umarım istediğin sağlıklı bedene bir an önce kavuşursun. :)

çok teşekkür ederim çok şükür yeme ataklarımla barıştım bir veya iki kez hafif şiddetli atlattım,battı balık atak demek zaten benim için.. gerçekten önemli olan yesende ertesi gün telafi edebilmek.. bunu ögrenince en azından kilo almıyor kilonu korumayı garanti ediyorsun ben de sana aynı güzel dilekte bulunuyorum "umarım saglıkla kilolarımızı verip yeni yıla hafif gireriz"ben de seni takip ediyor ve başarılar diliyorum

bu sabah koşa koşa iş yerine gittim ve telefonuma kavuştum.. günüm genel olarak uykulu geçti diger 3 gün gibi.kahvesiz 3. günüm ve beni bu kadar zorladıgını gördükçe daha çok inat edip daha da uzaklaşıyorum kahveden.. arada tabiki içicem arkadaşlarla vs.. ama artık arada içicem.. öglen tek başıma yemek yedim dışarda.. uzun zamandır yapmamıştım.. keyifliydi..

bugün yediklerim:
sabah: peynirli domates ve salatalıklı sandiviç,ada çayı
ögle:somon füme salata 1 dilim ekmek
ara:2 etimek 2 dilim peynir
ara:1 elma küçük,1 mandalina
akşam:1 tabak mercimek,buharda brokoli
ara:1 tane nar

Son düzenleme:

Yani ben de normalde aşırıya kaçan bir şekilde yemiyordum. İyi kötü yine dikkat etmeye çalışıyordum fakat o şekilde ne uzuyorsun ne kısalıyorsun :) Her seferinde de kendime kızıyordum yine olmadı yine olmadı diye. Dolayısıyla diyet demek istemiyorum ismine ama daha sağlıklı beslenmeye çalışacağım. Ne zaman ki hayalimdeki gibi olurum, o zaman iyi kötü dikkat ediyorum modunda devam edebilirim. :)

Ben de başarılar diliyorum, çoook teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…