sana da iyi akşamlar canım : )Iyi aksmlar canim
merhaba canım,teşekkür ederim : ) inan ben de zorlanıyorum ve görüyorsundur zaman zaman hatalar yapıyorum.. o hataları en aza indirmeye veya günü hatasız bitirmeye özen gösteriyorum..kaçamak yapıyorsan telafisini de yap.. ya spor yap ya da bir sonraki ögünde ekmek yeme gibi..Slm canım Yorumlarını yaptıklarını çok beğeniyorum ama ben yapamıyorum süreklilik yok benim hayatımda 170 boyu da 79 kiloyu M
zaten bamyayı yapma amacım bağırsak problemi
harikasın.. kendini daha da iyi hissedicek, daha da güzel bulucaksın… bu arada bamya hem düşük kalorili hem de bagırsaklar için iyi bir seçim.. bak bu ara ben de yapayım bamya yemegi..
merhaba canım evet uzun zaman oldu, en son mevsimlerden yazdı : ) teşekkür ederimmm :) ben iyiyim ya sen nasılsın? gerçekten parkur ve park bir arada çok güzel bir parkurumuz var.. orda yürüyünce içim açılıyorMerhabalar simsims uzun zaman oldu nasılsın :) Menülerin yine görsel şölen gibi, ve ah ne kadar özendim yürüyüş yapıyor olmana... Ben de çok istiyorum ama o kadar vakit bulamıyorum bu sene... Bir de yürüdüğün yere bayıldım, benim burda da öyle bir parkur olsa keşke...
Teşekkür ederim canım ben de çok iyiyim :) Yazın fransaya gidince ne yazık ki 1 ay içinde verdiğim kiloların çoğunu almıştım. Şimdi tekrar 50 küsüre düştüm. 1 Ocak'a kadar devammerhaba canım evet uzun zaman oldu, en son mevsimlerden yazdı : ) teşekkür ederimmm :) ben iyiyim ya sen nasılsın? gerçekten parkur ve park bir arada çok güzel bir parkurumuz var.. orda yürüyünce içim açılıyorumarım sen de en kısa zamanda vakit bulursun.. : )
sen de bu azim olduktan sonra kilo alsan da hemen verirsin,tebrik ederimTeşekkür ederim canım ben de çok iyiyim :) Yazın fransaya gidince ne yazık ki 1 ay içinde verdiğim kiloların çoğunu almıştım. Şimdi tekrar 50 küsüre düştüm. 1 Ocak'a kadar devam
Mrb bu kaloriyi Gösteren şey adım matik miEki Görüntüle 1299582
bu sabah ki yürüşümden : ) evden çıkması ne kadar zor ise eve dönmesi de o kadar zor geliyor yürüyüş sonunda.. o kadar keyifli ki yürümek,yürüdükçe yürüyesin geliyor.. açılıyorsun.. kendinle başbaşa,kafandaki bütün sorular ve cevaplarla yürüyorsun.. yürürken vücudunun sana teşekkür ettigini endorfin salgılamasından anlıyor,onun ihtiyaçlarını karşıladıgın için mutlu oluyorsun..bugün hava çok güzeldi ama biliyorum ki ben yürüdügüm için bu kadar güzel geldi
merhaba, hayır saat..Mrb bu kaloriyi Gösteren şey adım matik mi
nasıl bir şey nerden aldınızmerhaba, hayır saat..
kaç kilo oldugumu 2. kez soruyorsun canım yaa.. bilmiyorum şu an kilomu ama tahmini 68 kilodayım..ilk yorumda hepsi var canım.güncelleme yakında olucak.. ben kıyafetlerle tartılıyorum.105. sayfada geçen haftaki resmim var,kaç kilo gözüküyorsam bence o kilodayım.. saatimin markası "polar" . www.polarsaat.com.tr de sana yakın magazayı bulabilir veya internetten alabilirsin..benimkinin modeli FT40.. yanında nabız ölçeride veriliyor.onu da gögsünün altında kalıcak şekilde baglıyorsun.. aşagıdaki resimdeki gibi..Canım sen kaç kilodan başladın bu işe ve duam kaç kilosun
Nasıl verdin okadar kiloyu masaaallshMerhaba arkadaşlar ben daha önce yazmıştım bu sayfaya ama takip etme fırsatı bulamadım hiç bebeğimden dolayıben bir aydır diyetteyim 6 buçuk kilo verdim darısı size inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?