teşekkür ederim canım sana da iyi geceler : )Canim telefonunu bulmana sevindim
Somonda harikka gorunuyor
Iyi geceler
canım benim teşekkür ederim şükür işteymiş.. ya kayıp etseydim..neyseki buldum : )Canım meyveleri tek yemişsin bilerek mi öyle yedin yoksa ?
tamam o zaman yarın saatleri ayarlayalım aynı zamanda çıkalım yürüyüşe.. nasıl?Süper spor yapmışsın harika hele bi de koşmussun süper yaa.
Yarın ben de istiyorum yuruyus yapmayii
selam simsims cok iyi gördüm seni ruh halin benim ruh halimle cok uyuyor bugün bende oflaya oflaya ciktim evden zorla 1saati gecik spor yaptım iyiki cikmisim havada güzeldi bugünEki Görüntüle 1304179
bugün 60 dakikalık yürüyüşte 409 kalori yaktım.artık arada hafif tempo koşmaya da başladım..tabiki kendimi harika hissettim..gelelim bugün yediklerime;
sabah:2 etimek,40gr peynir,salatalık
ara:1 nar,2 ceviz
ögle:1 kase domates çorba,2 etimek,1 dilim peynir
ara:1 tabak peynirli makarna
akşam:yok
çok teşekkür ederim canım benimmm : ) artık kıyafetler daha bir yakışıyor.. insanlar sende bir güzellik var bu aralar diyor ama tek fark kilo vermek aslında.. oflaya puflaya gider güle oynaya geliriz biz degil mi canımm?selam simsims cok iyi gördüm seni ruh halin benim ruh halimle cok uyuyor bugün bende oflaya oflaya ciktim evden zorla 1saati gecik spor yaptım iyiki cikmisim havada güzeldi bugünbu arada menun de cok iyi olmuş hafif ve güzel birde geçenlerde bir resim paylasmistin ya elbiseli cok yakismis çokta güzel olmuşsun canim
evet aynen insanın içine huzur doluyorçok teşekkür ederim canım benimmm : ) artık kıyafetler daha bir yakışıyor.. insanlar sende bir güzellik var bu aralar diyor ama tek fark kilo vermek aslında.. oflaya puflaya gider güle oynaya geliriz biz degil mi canımm?
tamam o zaman yarın saatleri ayarlayalım aynı zamanda çıkalım yürüyüşe.. nasıl?
anlaştık : )Olabilir tabi. Burdan ayarlarız zamanı. Koşu parkurunun resimlerini çekelim
hey hey sabah çıkarsanız bende gelebilirim yürüyüşe
banada bahane olursunu hem
harika olur kızlar ne güzel online aynı anda yürüyşte oluruz : ) 9 mu 10 mu olsun?Olur. kaç gibi çıkalım .?
9 harika olmaz mıııı10 olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?