Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Canım meyveleri tek yemişsin bilerek mi öyle yedin yoksa ?
canım benim teşekkür ederim şükür işteymiş.. ya kayıp etseydim..neyseki buldum : ) bugün sabahtan sonra ara ögün yapamadım o yüzden ögleden sonraki 2 ara ögünün arası çok yakındı ve bir dilim peynirde fazladan yemiştim bu yüzden meyveler beni çok acıktırmaz diye düşündüm.. akşam yemekten sonra genelde bi şey yemiyorum ama canım şekerli birşeyler çekti.ben de nar yedim ve hem istegimi hem iştahımı kesti.. : )

Güzel iştahını kestiyse benim meyve yle aram yok zaten aslında nar filan çok faydalı ama ben yemiyorum yemek lazım

o kadar üşeniyorum ki şuan evden çıkıp yürüyüş yapmaya.. evimde yan gelip yatmak varken, ordan oraya yürümeye.. hava kapalı ha yagdı ha yagıcak.. aç radyonu, al bir eline kitabını bir eline bitki çayını,otur koltuguna,üstüne de battaniyeee.. şuan tam o moddayım işte.. ama gerçekler farklı.. nerde hareket orda bereket misali,nerde hareket orda kilo yok : ) hareket etmem hem ruhuma hem bedenime iyi geliyor.. çıkarken ne kadar mutsuzsam dönerken o kadar mutlu ve canlı oluyorum.. sanırım oyunun kuralı bu.. oysa o kadarda uykum var ki.. kahvesiz 4. günüm ve ne içersem içeyim (mate veya yeşil çay) kahvenin yerini asla tutamıyor ama şükür artık geceleri deliksiz,güzel uyuyabiliyorum.. neyse bu kadar vıdı vıdı yeter ben yürüyüşe gider

not:Aşağıdaki resimde görebileceğiniz gibi sadece 20 dakikalık bir yürüyüş bile beynimizin performansını nasıl arttırıyor..sinir sistemini ve hafızayı beslerken ,endorfin;mutluluk hissi veriyor haydi yürüyüşe : )

Son düzenleme:
Tembellik yok. Ahh ahh keşke şu an imkanım olsa da açık havada yürüsem o kadar çok seviyorum ki yürümeyi. Ama 4 duvar arasına mahkumu su an...
Yarın yağmur da yagsa alicam çocukları semsiyeleriyle doğru yürüyüşe.

bugün 60 dakikalık yürüyüşte 409 kalori yaktım.artık arada hafif tempo koşmaya da başladım..tabiki kendimi harika hissettim..gelelim bugün yediklerime;

sabah:2 etimek,40gr peynir,salatalık
ara:1 nar,2 ceviz
ögle:1 kase domates çorba,2 etimek,1 dilim peynir
ara:1 tabak peynirli makarna
akşam:yok

Süper spor yapmışsın harika hele bi de koşmussun süper yaa.
Yarın ben de istiyorum yuruyus yapmayii

selam simsims cok iyi gördüm seni ruh halin benim ruh halimle cok uyuyor bugün bende oflaya oflaya ciktim evden zorla 1saati gecik spor yaptım iyiki cikmisim havada güzeldi bugün bu arada menun de cok iyi olmuş hafif ve güzel birde geçenlerde bir resim paylasmistin ya elbiseli cok yakismis çokta güzel olmuşsun canim

çok teşekkür ederim canım benimmm : ) artık kıyafetler daha bir yakışıyor.. insanlar sende bir güzellik var bu aralar diyor ama tek fark kilo vermek aslında.. oflaya puflaya gider güle oynaya geliriz biz degil mi canımm?

evet aynen insanın içine huzur doluyor insanlar kilo verdiginde farketmek istemiyor nedense ama alsan hemen yüzüne vuruyor ama sende bir değişiklik var lafını duymak bile cok motive edici her ne kadar kendimiz icin zayıflamaya calissakta bunu çevreden bazen duymak istiyor insan

hey hey sabah çıkarsanız bende gelebilirim yürüyüşe
banada bahane olursunu hem

pekii kaç km yürüyorsunuz
yoksa sadece saate göre mi yürüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…