canım, km dogrudur çünkü haritayla hesaplanıyor.. adım da dogrudur bence.. kalori biraz daha farklı onlardan.. sen adımlara devam et..Aaa cep tlfu yanlış miymis ben de seviniyodum her gun cok adim attim diye
teşekkür ederim canım : ) umarım ben de senin gibi hedefime ulaşırımSimsims günlüğünü fırsat buldukça takip ediyorum menülerin tıpkı benim bir sene önce yaptığım diyetim gibi ben 10 kg vermiştim 5 ayda o zamanlar gözleme bile yiyordum
sen de yapabilirsin canım.. ya da azaltabilirsin..Çok güzel yaa. Ben de zayıflayıp 63 kg ya düştugumbe beslenmeden hayvansal ürünleri çıkarmayı düşünüyorum yada senin gibi peynir yogurt filan yemeyi. Sağlık için.
çok utanç verici ama ben kalkamadım kızlar aslında en hevesliniz bendimEki Görüntüle 1304616
cep telefonun uygulamasına göre 1 saatte 578 kalori yakmışım.. ama saatime göre 326 kalori.. saat; nabız ,yaş ,boy ,kiloya göre kaloriyi ölçüyor.böylece cep teline inanmamak gerektigini anlamış bulunmaktayım..
Eki Görüntüle 1304619
kızlara söz vermesem bugün hayatta çıkmazdım, biraz belim agrıyordu ama yürüyünce geçti.. iyi ki yürümüşüm…
oluur tabiii,özrün kabul edildi : ) bir dahakine sen de gelirsinçok utanç verici ama ben kalkamadım kızlar aslında en hevesliniz bendim
ama kanepede uyuya kaldım
yatakodasına giderkende saati kurmamışım haliyle
her zaman erkenden hortlayan ben kalktığımda saat 10 du
çok özür dilerim
bir dahakine buluşalım olmaz mıııııı
inşallah canım bu gün iki saat voleybol oynadımoluur tabiii,özrün kabul edildi : ) bir dahakine sen de gelirsin
Hatay'ın güzel mezelerindendir.1 su bardagı nohutu bir gece önceden ıslat, ertesi güne nohutu haşlayıp kabuklarını tek tek soy(illaaha soymak zorunda degilsin ama ben öyle yapıyorum),haşlama suyundan da biraz kenara koy,mutfak robotunun içine az suyu, nohutu, limonu, kimyonu, sarımsagı, tuzunu,tahni ve zeytinyagını koy..harika birşey oluyor..tam ölçü için nete bakabilirsin : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?