Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Hee tamam o zaman ama benim bugün ku adim yürüyüşe rağmen 7 binlerde bi çarşı yapsam onbin geçerim çocukları alıp gidicem bugün on bin tamamlanacak

Ay canım kendi günlüğüm diye seninkine payylasmisim yanlışlıkla sildim şimdi ben 5.4 km 286 kalori yazmışım 7000 adim

Eklentiler

• PhotoGrid_1416138453323.webp
    171,7 KB · Görüntüleme: 102
Simsims günlüğünü fırsat buldukça takip ediyorum menülerin tıpkı benim bir sene önce yaptığım diyetim gibi ben 10 kg vermiştim 5 ayda o zamanlar gözleme bile yiyordum

Simsims günlüğünü fırsat buldukça takip ediyorum menülerin tıpkı benim bir sene önce yaptığım diyetim gibi ben 10 kg vermiştim 5 ayda o zamanlar gözleme bile yiyordum
teşekkür ederim canım : ) umarım ben de senin gibi hedefime ulaşırım

bugünden itibaren 5 gün hayvansal ürün yemiyorum..zaten sadece peynir ve balık yiyorum(arada yogurt),çok zorlanacagımı sanmam

bugün yediklerim:
sabah:2 zeytin ezmeli etimek,salatalık
ara:1 nar,10 badem
ögle:1 kase domates çorba,8 kaşık bamya,1 dilim ekmek,salatalık
ara:1 minik elma,1 minik mandalina,1 etimek
akşam:8 kaşık bamya,1 dilim ekmek,salatalık

Son düzenleme:
Çok güzel yaa. Ben de zayıflayıp 63 kg ya düştugumbe beslenmeden hayvansal ürünleri çıkarmayı düşünüyorum yada senin gibi peynir yogurt filan yemeyi. Sağlık için.

çok utanç verici ama ben kalkamadım kızlar aslında en hevesliniz bendim
ama kanepede uyuya kaldım
yatakodasına giderkende saati kurmamışım haliyle
her zaman erkenden hortlayan ben kalktığımda saat 10 du
çok özür dilerim
bir dahakine buluşalım olmaz mıııııı

oluur tabiii,özrün kabul edildi : ) bir dahakine sen de gelirsin

bugün yediklerim:
sabah:1 dilim kızarmış ekmek üstü zeytin ezmesi,domates,salatalık
ara:1 portakal,10 badem
ögle:1 kase domates çorba,8 kaşık mantar sote(peynirsiz),1 dilim ekmek,salatalık
ara:10 badem,1 elma
akşam:1,5 dilim ekmek,salata,1 yemek kaşıgı humus

Hmm nohut mu yani nası pişirilir. Ay mutfak kültürüm hiç yok öğreneyim ben de yaparım

1 su bardagı nohutu bir gece önceden ıslat, ertesi güne nohutu haşlayıp kabuklarını tek tek soy(illaaha soymak zorunda degilsin ama ben öyle yapıyorum),haşlama suyundan da biraz kenara koy,mutfak robotunun içine az suyu, nohutu, limonu, kimyonu, sarımsagı, tuzunu,tahni ve zeytinyagını koy..harika birşey oluyor..tam ölçü için nete bakabilirsin : )

Son düzenleme:
Hatay'ın güzel mezelerindendir.

slm simsims...ameliyat oldum ve sabah kilom:65.7...10 gündür hiçbir şey yiyemiyorum.bir haftada 2.5 kilo gitti ki bu bence sıvı kaybı.tekrar gelir diye düşünüyorum.stres,ağrı,ameliyat sonrası sıkıntılar ve AÇLIK beni bitirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…