Dudak Makyajı (Resimli) Kullandığımız rujların resimleri

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
Evet canım the body shoptan almıştım.
Pembe çilekli olandan çok memnunum kokusu ve nemlendirmesi çok güzel
diğeri böyle mandalinalı,portakallı gibi sonradan kokusu pek güzel olmuyor onu önermem yani.

hımm anladım tatlım, renk veriyo mu peki? çilekli alayım ben de o zaman, bu soğuk kış günlerinde ihtiyacım oluyo

koyu rujları çok sevmeme karşın kullanamıyorum dudaklarım biraz büyük ve çok kötü duruyo o yüzden nivea wazgeçilmezim oldu

bu ruju kullanıyorum çok memnunum

az sürünce açık lila pembe arası oluyo bol sürünce bu renk oluyo

ayrıca çokda kalıcı

sirasiyla soldan saga:essence rock ruj,keceli kalemli.cok sevdim bunu.ama malesef artik bulamiyorum.indirimden almistim zaten.eger bulursaniz rossmandan hemen alin derim.2 ve 3 numara uyduruk bisi.10 cente almistim.kullanmiyorum.4.sirada tabiki sihirli ruj :) evet kalemle boyamis gibi duruyor ama seviyorum ben.az sürünce gayet dogal duruyor.mat ve sade renkelri seviyorum.bu tam bana göre.son siradakide renkli dudak kremim.rengine bayiliyorum bunun.ne turuncu ne kahverengi.ama iste krem olunca ruj gibi degil en öndeki kücüklerde avon test rujlari :) test oldugu icinmi bilmiyorum dudaklarim cok kurudu.ama renkelri güzel.chocolate brown cok az sürünce güzel oluyor.

Eklentiler

• $Şüşü3513.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar flormar ve lorealin rujları nasıl,kaliteli midir?boşa para saçmak istemiyorum da artık,ne alsam yapısı kötü çıkıyo

Kızlar flormar ve lorealin rujları nasıl,kaliteli midir?boşa para saçmak istemiyorum da artık,ne alsam yapısı kötü çıkıyo

Özellikle kırmızı mat rujda Flormar Supermatte serisinden aldığım verimi daha önce hiçbir markadan almamıştım
Tam mat,güzel bir görünümü var
Flormarın rujlarının çoğunu beğenirim

en sağdan 3. ruj ne acaba çok güzel görünüyo hani şu altın sarısı gibi ambalajı olan avon ruju:)

avon değil o oriflame altın rengi ambalajı olan.. pover shine die geçiyo ama kalkdı o ruj yanlış bilmiyorsam bendede var.. dışı değişti gri renkde oldu

Loreali bilmiyorum ama flormarın rujlarından bende çok memnunun supershine,longwearing ve pretty serilerini kullandım hepsi çok güzel

Loreali bilmiyorum ama flormarın rujlarından bende çok memnunun supershine,longwearing ve pretty serilerini kullandım hepsi çok güzel

evet cidden o rujlar harika görünüyordu,sanırım ben de yarın flor mar long wearing alıcam.bugün kozmetik mağazalarını yokladım şöyle bi ilk gözüme çarpan rujlar flor marındı. ve inanılmaz geniş renk skalası var,harika renkler.

Kızlar hepinizin ruj ve glosslarına bayıldım,çok güzeller.Güle güle kullanın.
Bugüne kadar hiç kırmızı renk kullanmamıştım,bayadır da içimde bir kırmızı isteği vardı.Bugün gittim satıcı kıza "kırmızı ruj" dedim sadece ve bana Pastel 28 çıkardı hemen.Tam kırmızı.Sonra 56,biraz daha turuncuya çalıyor.Son olarak da 22 geldi.Pembeye dönük kırmızı.Nude kullanıyorsanız bir de 20 olsun dedi ve hepsini aldım.Resim yarın ekleyeceğim renkleri belli olmuyor gece ışığında

Pastel kıvam olarak koyu ve mat geldi bana.Hep gloss kullandığım için çok kalıp gibi hissettim kendimi.Kullanan oldu mu aranızda ve siz de aynı hissi mi yaşadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…