- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi BeyazPerim
-
ne kadar çok var
bayıldım valla iyi günlerde kullan missplayful
Eki Görüntüle 373628 Markasi Rimmel London Turkiyede satiliyor bu marka artik. 380 numara vintage pink
evet cidden o rujlar harika görünüyordu,sanırım ben de yarın flor mar long wearing alıcam.bugün kozmetik mağazalarını yokladım şöyle bi ilk gözüme çarpan rujlar flor marındı. ve inanılmaz geniş renk skalası var,harika renkler.[/QUOT
bnde flormar alıcagm cnım pembemsi bişeylerrr flormarın çok ürününü kullandım ama rujunu ilk defa alıcam memnun oluruz inşallahhh . bnm dudakalrım cok cabuk kuruyo sürekli nemlendirici sürüyorum ama yinede kuruyo cok kötü oluyo hele birde ruj sürünce daha kötü oluyoo . ama flormarın besleme ve nemlendirme özelliği varmış diye okudum deniyecegm bakalım .
evet cidden o rujlar harika görünüyordu,sanırım ben de yarın flor mar long wearing alıcam.bugün kozmetik mağazalarını yokladım şöyle bi ilk gözüme çarpan rujlar flor marındı. ve inanılmaz geniş renk skalası var,harika renkler.[/QUOT
bnde flormar alıcagm cnım pembemsi bişeylerrr flormarın çok ürününü kullandım ama rujunu ilk defa alıcam memnun oluruz inşallahhh . bnm dudakalrım cok cabuk kuruyo sürekli nemlendirici sürüyorum ama yinede kuruyo cok kötü oluyo hele birde ruj sürünce daha kötü oluyoo . ama flormarın besleme ve nemlendirme özelliği varmış diye okudum deniyecegm bakalım .
long wearing serisi güzel bir seri,tavsiye ederim. ama bu aralar yine başka şeyde gözüm kaldı.sephora ve cliniqueten iki tane ruj..almam lazım kesin ya,ama biraz tuzlular
işte benim sevgili rujlarım :)))
Eki Görüntüle 280133 Eki Görüntüle 280134 Eki Görüntüle 280135 Eki Görüntüle 280136 Eki Görüntüle 280137
cnm ilk koyduğun karede 15.ci sıradaki parlak pembe lipstick ine bayıldım numarası ve markasını öğrenebilirmiyim..
çıldırmış olmalısın5 tane rujum var devamlı kullandığım rujun haricinde son zamanlarda aldığım, bugün iki tane daha aldım ve benzer tonu bile yok daha önce aldıklarımla, kızdım kendime napıyosun diye... kullanamazsın da bunları nasıl bir tutkudur bu, bari blog açsan okurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?