Saç Uzatma Yöntemleri Resimli saç uzatma serüvenii

Canım saçım süper uzamış maşallah benim saçımda senin ikici foto gibi,rengi bakır,kuaför 2 gün önce yanlışlıkla o boyda kesti dahada uzundu,şimdi bende sinemakiye başladım,3 haftada benim saçım senin ikinci foto gibi ya benim saçımda dahada uzarmı benimki?canım haftada 1 mi uygulamalıyım

kızlar benımde yarın 15 gunum doluyor ama pek asırı fark yok senınkı kadar canım bkalım ne olcak :)

Merhaba kızlar hesabını yeni açtım daha öncede okumuştum yorumları size katilmaya karar verdim bende saçlarımı uzatıyor ve kırılinca kestiriyordum sizin attığınız resimlerden sonra sinamaki yapmaya başladım saçlarım baya uzadı resim koyucaktim fakat beceremedim nasıl koyuldugunu öğretirseniz koyarim 5 ay boyunca nasıl uzattığımı görüceksiniz ben bile şok oldum ama bana göre fark yok resimlerde belli sizlerin bilgilerini benle paylsamanizi benim bildillerimi sizle paylaşmayı isterseniz konuşmayı çok isterim tabi sinamaki yanında farklı şeylerde denedim lütfen bana şu siteyi öğretimin :))))

Son düzenleme:
Canım fotoğraf boyutu çok büyük geliyo başka bi yolu yokmu sen bana söyle ben atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…