- 17 Ocak 2016
- 168
- 86
- 18
- 32
- Konu Sahibi Hayatguzelse
-
Ee canm nasill diorrrrr sac uzatmann . benim durdu sanki bilemiyorum suan kafamda kurumm yikayinca foto aticam yineAyneenn
eee canım nasıl gıdıyor fark varmı kesın ve guzel sonuc ıcın 3 ay kullanıcaz dımı kuruuBir ara yazin kullanmistim dove aslinda biraktm sonra :)) @svncff
Bence harika canim1 aylık süreç nasıl saçlarım kızlarr...
Eki Görüntüle 1799421
çam terebenti esansını koydum şampuanıma 1 gün durup 1 gün saçlarımı yıkıyorum ama pek faydasını görmedimKızlar bu 2. Konu yazışım bi aydır bi bakım yapmıyorum bi süre yapmayaym dedim ama olmuyor saçlarımı uzatmam lazım yaza kadar. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum bakım yapmaya sizce hangi bakımları yapayım ? Şuan sadece çam terebentin koydum şampuanıma onu kullanıyorum.
mezuniyetim var saçlarımı uzatmam lazım ama ben bir türlü beceremiyorum umutsuzum şuan hiçbir şekilde ısı uygulamıyorum umutsuzum ben abla bana yardım edebilirmisin :/Çam terebentini sampuanima kattigimda bi ay kadar kullandm ama biraktim sonra cunku sacimi kuruttu cok agir kokuyodu. Simdi sadece sinemaki yaparken yaglari ilave ettigimde çam terebentinde katiyorm biraz. Sampuan icinde birsey diyemem ama yaglara kattigmdan beri cok saç çikardigini gordum. O oznurkose
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?