Saç Uzatma Yöntemleri Resimli saç uzatma serüvenii

Bende dün gece 5. Kürümü yaptim canim sabah yıkadm aşırı bi fark yok simdilik bakalim sampuanımı degistim bugun syoss aldm bir turlu saçıma gore sampuan bulamadm birde bunu deneyeyim svncffsk

Canim syoss bnm saclarimi kazık gibi yapmisti dove yi cok severek kullaniyorum ben birde esim elidorun yesil renkte sac uzatici sanpuanini almis suan elidoru kullaniyorum

ıyı yapmıssın bebegım elidoru 2 ay fılan kullan sacını cok alıstırma canım sonra bırde doveyi dene bak farkı goruceksın :)

çam terebenti esansını koydum şampuanıma 1 gün durup 1 gün saçlarımı yıkıyorum ama pek faydasını görmedim

Çam terebentini sampuanima kattigimda bi ay kadar kullandm ama biraktim sonra cunku sacimi kuruttu cok agir kokuyodu. Simdi sadece sinemaki yaparken yaglari ilave ettigimde çam terebentinde katiyorm biraz. Sampuan icinde birsey diyemem ama yaglara kattigmdan beri cok saç çikardigini gordum. O oznurkose

mezuniyetim var saçlarımı uzatmam lazım ama ben bir türlü beceremiyorum umutsuzum şuan hiçbir şekilde ısı uygulamıyorum umutsuzum ben abla bana yardım edebilirmisin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…