- 19 Nisan 2016
- 146
- 143
- 18
- Konu Sahibi Hayatguzelse
-
Yani ben o sekilde yapiyorum sadece canimDurusuara
Masallah saclarin cok guzel uzamis macadamia yaginimi sampuan a katti. O kismi anlayamadim. Kattiysa ne kadar ekledi icine ben restorex kullaniyorumBiraz uzun olcak ama okursan faydalı olur belki Öncelikle saçlarım uzamisim halinden uzundu fakat baya kırıktı sonra kuaför e annem için gitmiştik ordaki adam bana saçlarımı bulaşık teli gibi olduğunu söyledi kesti serçe parmagım kadar aldı böyle enselerimden başladı almaya sonra bitti 2 ay sonra gel dedi ama benim saçlarım kırık olsada uzuyor du 5 ay bekledim ilk olarak ne yaptığımı söyledim bir bloggercıdan sinamaki kürünü gördüm eczaneden aldım ama adam ben hazırlayın dedi sinamaki alman gerek yok dedi böyle uzar dedi bende tamam dedim bi şişeye tatlı badem yağını boşalttı evigen bepanten ve bemiks ampül koydu bunu iyice Çalkala saçın da 3 saat beklet dedi bende tamam dedim çıktım az bi miktarı vardı 3 hafta boyunca kullandım saçın daha dalgalı oldu 2. fotoğraftaki halinden de Kıvırcık oldu baya sonra baktım yine kırılmaya başladı bende dedim aman napiyim uzamiyo dedim sonra okuldaki kızlar senin saçın 2 senedir niye uzamiyo dedi ki ben hep kestirirdim o yüzden sinir oldum yine bemiks evigen ve bepanten ampül aldım ama bu sefer sinamakide aldım yaptım 2 kür sonra dışarı çıktım parfüm arıyorum böyle kalıcı orda çalışan bi kız vardı aile dükkanı gibiydi ona sordum oda bana morfose nin turuncu bi şampunını verdi ve içine macadamia yağı koydu macadamia yağı vücud yağına en yakın yağ imiş şişenin fotoğrafını koyarım sonra ama baya büyük bi şampuandı bu bittiğinde saçların uzamazssa yine bana gel paranın veriyim dedi ki bu şampuanı şiddetle öneririm çünkü saçıma uygun olan tek şampuan buydu benim saçlarım baya kabarık okula giderken şekil bulamiyodum ya düzlestirirdim ya da örerdim yada gördüğün gibi fiyonk yapardım o şampuan etkisini göstersin diye bitene kadar kafama düzlestirici maşa örgü yapmadım şampuan biteni 4.5 ay olmuştu bu fotoğraflarda 2 şampuanı nida aldım bana sorular olursan sakin saç kremi kullanma saç kremi nde oldukça fazla keratin var ve keratin saçı yumuşatır buda bizim hoşumuza gider fakat yıkadıktan sonra saç kendini bırakır keratininin fazla oldugubu düşünür vücud saça keratin göndermez saçta anca dışardan bu keratini almak zorunda bırakır zaten kıl köklerimiz kafa derimizin 8 kat altında bence sorun diplerinden besleyip saç uclarini kırmamak illa düzlestirip maşa yapıcam diyosan sana ısısız dalgalı saçlara nasıl sahip olcagini gösterebilirim saç konusunda konuşmaya bayılırım bu arada gliserin saçta ve vücut bakimında çok iyi saçı çok yumuşatıcı diyolar bi bilgin varsa senden duymaya isterim okuduğun için çok saol canım
Evet canım öyle yaptı Maccadamia yağı koydu içine saç ençok kendi yağı ile beslenir dedi maccadamia yağı da vücut yagina en yakın olanmis o yüzden onu verdi bende etkisi oldu inşallah sizde de olur bütün şişeye sampuanin içine koydu resmini paylasirim şampuan baya büyük ama iyi geldi saçıma ben restorex i kullandım ama sacimi çok sertlestirdi bide köpürmedi saçlarımı hiç temizlenmis gibi hissetmedimMasallah saclarin cok guzel uzamis macadamia yaginimi sampuan a katti. O kismi anlayamadim. Kattiysa ne kadar ekledi icine ben restorex kullaniyorum
Canim benim sacimda baya iyi kopuruyo onarici bakim kuru ve yipranms saclar icin kullaniyorum memnunum yani. Macadamia yagini restorex e katiyim mi sence sisenin hepsinimi katti acabaEvet canım öyle yaptı Maccadamia yağı koydu içine saç ençok kendi yağı ile beslenir dedi maccadamia yağı da vücut yagina en yakın olanmis o yüzden onu verdi bende etkisi oldu inşallah sizde de olur bütün şişeye sampuanin içine koydu resmini paylasirim şampuan baya büyük ama iyi geldi saçıma ben restorex i kullandım ama sacimi çok sertlestirdi bide köpürmedi saçlarımı hiç temizlenmis gibi hissetmedim
Canım ilinde kız katmıştı şampuan bitince yeniden oraya gitmek zorunda kaldım başka hiç bir yerde yoktu diğerinde de elime verdi hepsini şampuana koy dedi olmazsa yarısını içine koy yarısını banyoda çıktıktan sonra saçına ve cildine sürebilirsin dedi bende yarısını şampuan koydum yarısını da yaptığım sinamakiye koyarım dedim geri vazgeçtim şampuan koydum hepsiniCanim benim sacimda baya iyi kopuruyo onarici bakim kuru ve yipranms saclar icin kullaniyorum memnunum yani. Macadamia yagini restorex e katiyim mi sence sisenin hepsinimi katti acaba
Benim saclarim kivircik uzamasi hic belli olmuyo macadamia yagini bende bulmaya caliscam. Suan hindistan cevizi yagi kullaniyorm sacimaCanım ilinde kız katmıştı şampuan bitince yeniden oraya gitmek zorunda kaldım başka hiç bir yerde yoktu diğerinde de elime verdi hepsini şampuana koy dedi olmazsa yarısını içine koy yarısını banyoda çıktıktan sonra saçına ve cildine sürebilirsin dedi bende yarısını şampuan koydum yarısını da yaptığım sinamakiye koyarım dedim geri vazgeçtim şampuan koydum hepsini
Olabilir canım saç tiçine bağlı şampuan seninkinde iyi olur benimkini bozarCanım ilinde kız katmıştı şampuan bitince yeniden oraya gitmek zorunda kaldım başka hiç bir yerde yoktu diğerinde de elime verdi hepsini şampuana koy dedi olmazsa yarısını içine koy yarısını banyoda çıktıktan sonra saçına ve cildine sürebilirsin dedi bende yarısını şampuan koydum yarısını da yaptığım sinamakiye koyarım dedim geri vazgeçtim şampuan koydum hepsini
Oda çok iyi bende ondan alcam baya met ediyorlarBenim saclarim kivircik uzamasi hic belli olmuyo macadamia yagini bende bulmaya caliscam. Suan hindistan cevizi yagi kullaniyorm sacima
Arastirayim senin aldigin markayi canim saf macadamia dimi bu markaMacadamia yagini pek kullanan ve bilen yok ama aktarlara bi bak bence bulabilirsin
Saçının fotografini koyabilirsiniz yorum yapmam daha kolaylaşır belkiBenim saclarim kivircik uzamasi hic belli olmuyo macadamia yagini bende bulmaya caliscam. Suan hindistan cevizi yagi kullaniyorm sacima
Fiyati ne kadar di canimMarkası natural inki öyle heralde
Canim suan sacim fonlu kivircik halini yollarimSaçının fotografini koyabilirsiniz yorum yapmam daha kolaylaşır belki
Yanında başka şeyler aldığım için hatirlamiyorum ama 10-15 civarı olabilirFiyati ne kadar di canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?