Saç Uzatma Yöntemleri Resimli saç uzatma serüvenii

Ben normalde önceden normal sinemaki tarifini uyguluyordm simdi biraz degistim. Sinemakiyi kaynatip ılıtıyorum sonra icine bemiks evigen bepanthen katiyorum yağ olarakta ne bulduysam katiyorun bademyagı zeytinyagı elimde yağ karışımı vardi hint ve yılanyagı onuda katiyorum simdi. Aynen ne kadar bekletirsen o kadar iyi canim

İyimis ben sinameki bemiks tatli bagdem yagi katiyorum sadece 2 veya 3 saat bekletiyorum suan yine yaptim musaitim die bu hafta 2. Bu kurum . :) seninde saclarinin mahsallah var ama :)

Zeytin yagının icine sarimsak ezip atmistim iki uc gun bekledi simdi bir tane yumurta bi kasık bal birde sarimsakli zeytinyagini ekledim saçıma sürdüm aslinda zeytinyagını ılıtıp katacaktm unuttum kizlar oylece icine kattim sürdüm ama kokudan bayilcam zor duruyorum kafami sardığım halde evdekiler beni öldürceek :))

Evet kizlar saçlarımı cok yordugumu düsünüyorum ayrıca cok sıkıldm kokularda... Simdi sadece sinemaki kürüne devam edecegim birde yeni aldğm yagı kullanacagım

Redisti çok sevdim ben, özellikle kullandığım dönemde dökülmeyi azalttı, uzatma için birşey diyemeyeceğim çünkü geçen hafta kırık aldırmaya diye gittiğim kuaförden küt saçla ayrıldım..Sonrasında ilik kürüne başlamaya karar verdiğim için 2 haftalık molaya girdim şuan hiçbirşey kullanmıyorum. Sonuç olarak güzel bir yağ ama boy-uçlara sürmemeni tavsiye ederim çam terabentin içerdiğinden kurutabilir.

Evet kizlar saçlarımı cok yordugumu düsünüyorum ayrıca cok sıkıldm kokularda... Simdi sadece sinemaki kürüne devam edecegim birde yeni aldğm yagı kullanacagım Eki Görüntüle 1795397
Bi kullan bakalım etkisini yazarsın olur mu,
ben de almayı düşünüyordum bunu
sonra aktar kendi yaptıkları bir yağı tavsiye edince onu almış bulundum.

kızlar bu 8 haftadan sonra 2 haftalık bekleme süresinde
hiç mi bakım yapmıycaz normal zeytin yağı bile mi sürmiycez
Duramam alıştım bne sürekli bişiler sürmeye
direk şampuanlayınca bi eksiklik hissediyorum

sınamekı kurumu kullanıyorum sadece maske olarak bırde sanpuanımda camterebentın var baska bısı kullanmıyorum bende :)

5. kurumde bıttı suan 3 hafta kaldı 2 haftalık araya bakalım uzama olucakmıı herzaman taktıgım kolyemle esıt suan saclarım bakalım sonuclar ne olucak bu son zaten 3 ay kullanmayı dusunuyorum snamekı kurunu ıse yaramazsa hıc bırsey yapmıcam

Durulama suyu hariç birşey kullanmıyorum ben genelde ama boy uçlar çok kuruysa diplere getirmeden zeytinyağı kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…