revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

bence yeni bir doktor bulmak daha mantıklı gibi,açıkçası ilkinde çok hatalar yapan birine ben ikinci kez güvenmiyorum.oyüzden yeni bir doktor arıyorum

benim ameliyatlarimi iki ayri doktor yaptigi icin burnum iyice kisaltildi ve anca kikirdakla uzatilabilir. Bunun icinde herhangi bir doktora gitmek istemiyorum profesyonel olmasi gerekiyor. Bu defa fazla para ödeyecegim ama insallah ta son olur. Gidecegim doktorun tarzi uzun ince burunlar oldugu icin onu sectim.

slm ameliyat için hangi doktorda karar kıldın kime oluyorsun bende revizyon düşünüyorum aklımda 2 doktor var barış çakır yada emre ilhan ı düşünüyorum. inş burnun güzel olurda çektiğin sıkıntılardan kurtulursun.

ben galiba 2. ameliyatı olacağım ankara da olacak. ya serdar öztürk ya da ferruh bingül..
daha tam araştırmadım ama sıkıldım sağa sola sormaktan valla yaaa

arkadaşlar emre ilhan ı revizyonda tek geçiyorum gerçekten imkansızı başaran bi doktor yakında fotoları paylaşıcam.Diğer doktorlarda muhakkak iyidir ama ben sonuçtan çok memnun kaldım.Benim durumumda olan bütün arkadaşlara gönül rahatlığıyla önerebilirim.

ben Dr. Nazim Cerkes´e karar verdim. Emre Ilhan´i da düsünmüstüm ama onun konusu altinda yeterince yazdim neden ona olmadigimi. Baris Cakir´i hic düsünmedim cünki benim istedigim tarzda burunlar yapmiyor ve benimki ücüncü ameliyat olacagi icin revizyonda cok iyi bir doktor olmasi gerekiyor.

zaten emre beyin muayenehanesine giden hastalar oradaki sonuçları görünce başka doktora gitme gereği hissedemez.Emre bey işini çok titiz yapıyor ve hastanın psikolojisini öncelikli tutuyor.Ben eğri burnumla revizyondan gerçekten bu kadar doğru bi sonuç alabildiğime inanamıyorum.Göğüs altımdan kaburgamı alarak burnuma ekledi,zor bir ameliyatın ardında gerçekten yeniden doğdum kendi burnum gibi doğal ve güzel....ikilemde kalan herkes için emre beyi hiç düşünmeden seçebilirsiniz derimm....

eminimki Emre bey isini iyi yapiyordur. Zaten gördügüm resimler de bunu gösteriyor, burunlarin hepsi birbirinden güzel ama ben yurt disindan gidiyorum, gidecegim tarihte belli, ameliyat icin aylar öncesinden gün alinmasi lazimmis ve net bir fiyat vermedikleri icin, benimde acilen ameliyat olmam gerektigi icin Emre beyi secmedim. Baska Istanbula gelme imkanimda yok zaten.

ameliyat ücreti hakkında pek yorum yapamıcam çünkü diğer doktorların fiyatlarını bilmiorum,,ama bu konuya takılmayın derim sonuç olarak karşılığında işini iyi yapan bi doktora güvendiğiniz için değer diye düşünüyorum,,tabiki son karar sizin.....

slm ende emre beyi düşünüyorum gerçekten de başarılı bir doktor senin resimlerin varmı görebilirmiyim.

bende üzüldüm doktor seçimi gerçekten zor bi süreç benimde tanıdığım bi doktor yoktu netten araştırdım hakkında hiç olumsuz bişey duymadm ve serdar beyle yüzyüze görüştüm kafamda en ufak bi soru işareti kalmadı görüştükten sonra gerçekten çok güven veriyo revizyon olsan ameliyatlarda başarılı bi doktor araştırmama göre bende o yüzden serdar beye oldum çok şükür iyikide oldum ona diyorum:)

ben de bahar gibi revizyon ameliyatı olmak istiyorum.Başta barış çakırı düşünüyordum gidip görüşünce vazgeçtim. şimdi emre ilhanla görüşeceğim,bakalım.

revizyon ameliyatı (2.) , yine ilki gibi zor mu olacak??? yine süreç aynı mı? ya ben nasıl dayanıcam o ağrıya acıya??

o kadar zor mu olur arkadaslar yaa bi akıl verin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…