Evet sana katiliyorum! Insan arastirdigini zannediyor, ama sonrasina öyle olmadigini fark edince gec oluyorBende pismanin, ameliyata büyük beklentiler icinde girmedigim halde, sonucu böyle beklemiyordum. Yaaa burnumun üstünün düz olmasini istemek cok mu sizce? Tamam dogal olsun felan filan, ama sonucda ameliyat oldukki eski durumu mutsuz ediyordu, yoksa olmazdik degilmi? Ameliyat olali 7 hafta olucak simdi, sis mis onada ok, ama olusan cukur kendiliinden sisip düzelecek diil ya. Dokunduum zaman orasini sanki fazla dörpülemis gibi doktor! Ameliyattan ilk ciktiimda bidaha tövbe diyordum ama simdi ayni önceki gibi hissediyorum ne anladim ben bu isden. Ama iste Revisionda baska bir doktorami olmali, yoksa ayni mi bilemiyorum. Canim senin de kaburgadan kikirdak gerekiyor diyorsun, valla kulaga hic de hos gelmiyor ama insallah istediin gibi olur hersey
Zaten en büyük hata da ilk ameliyatimizda doktorlari iyice arastirmayip gitmekten ileri geliyor.
Benim ilk ameliyatimda ikinci ameliyatimda ayni zorluktaydi. Iyilesme süresine gelince, ikinci ameliyatim daha uzun sürdü. Ama 15 gün gibi bir sürede iyice iyilesmis oluyorsunuz. Ücüncü ameliyatimi planladim ve kaburgadan kikirdak alinmasi gerekiyor, bu yüzden gideceginiz doktor cok iyi olmali ama gidecegim doktorun asistani bana zor olmayacagini söyledi cünki ameliyattan sonra tampon konulmayacak ve sadece plastik bir atel yapilacak. Zaten o doktora ameliyat olanlarda cok rahat bir zaman gecirdiklerini söylüyorlar.
ben galiba 2. ameliyatı olacağımankara da olacak. ya serdar öztürk ya da ferruh bingül..
daha tam araştırmadım ama sıkıldım sağa sola sormaktan valla yaaa
slm ameliyat için hangi doktorda karar kıldın kime oluyorsun bende revizyon düşünüyorum aklımda 2 doktor var barış çakır yada emre ilhan ı düşünüyorum. inş burnun güzel olurda çektiğin sıkıntılardan kurtulursun.
zaten emre beyin muayenehanesine giden hastalar oradaki sonuçları görünce başka doktora gitme gereği hissedemez.Emre bey işini çok titiz yapıyor ve hastanın psikolojisini öncelikli tutuyor.Ben eğri burnumla revizyondan gerçekten bu kadar doğru bi sonuç alabildiğime inanamıyorum.Göğüs altımdan kaburgamı alarak burnuma ekledi,zor bir ameliyatın ardında gerçekten yeniden doğdum kendi burnum gibi doğal ve güzel....ikilemde kalan herkes için emre beyi hiç düşünmeden seçebilirsiniz derimm....
eminimki Emre bey isini iyi yapiyordur. Zaten gördügüm resimler de bunu gösteriyor, burunlarin hepsi birbirinden güzel ama ben yurt disindan gidiyorum, gidecegim tarihte belli, ameliyat icin aylar öncesinden gün alinmasi lazimmis ve net bir fiyat vermedikleri icin, benimde acilen ameliyat olmam gerektigi icin Emre beyi secmedim. Baska Istanbula gelme imkanimda yok zaten.
zaten emre beyin muayenehanesine giden hastalar oradaki sonuçları görünce başka doktora gitme gereği hissedemez.Emre bey işini çok titiz yapıyor ve hastanın psikolojisini öncelikli tutuyor.Ben eğri burnumla revizyondan gerçekten bu kadar doğru bi sonuç alabildiğime inanamıyorum.Göğüs altımdan kaburgamı alarak burnuma ekledi,zor bir ameliyatın ardında gerçekten yeniden doğdum kendi burnum gibi doğal ve güzel....ikilemde kalan herkes için emre beyi hiç düşünmeden seçebilirsiniz derimm....
bir sebebi var mı acaba :) ?
benim resimleri msj sınırımı aşınca yükleyeceğim.yanlız 3 aylık fotolarım var daha sonra yeni fotolarıda albüme eklerim.slm ende emre beyi düşünüyorum gerçekten de başarılı bir doktor senin resimlerin varmı görebilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?