revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

kafam karıştı dr. emre ilhan mı, yakup avşar mı yoksa naci çelik mi??? hngisi revizyonda en iyi?

ya aslında neye uyuz oluyorum bılıyomusun handecım su hanı hızma takılan yer var ya orası sıs duruyo yanı kıvrımlı deıl ya uyuz oluyorum ya

cnm bence hiç dokunma burnuna çünkü ameliyattan sonra oranın kıvrımlı olacağının garantisi yok bence hiç elletme güpgüzel burnun var kafana hiç takma herkes senin gibi burnu olsun diye ameliyat oluyor

Bu arada ben 4. ameliyatımı Emre İlhan'a oldum mutluyum çok güzel bir buruna sahip oldum fikir olması açısından isterseniz ekleyip fotoğraflarıma bakabilirsiniz.

kızlarr ya resımlerınıze bakıorum kotu dıyenlerın bıle gayet guzel burunları varr ben derdımı anlatmak ıstıorum resımde koymak ıstıorum ama nasıl bılmıorum.uzun sol taraftan kemıklı bı burnum vardıı 20dk lık kısa bır opersyon gecrıdım 6 ay oncee kemıgım alındıı ama burnum ucu top gıbı yandan bastan ıyıdı sora hafıf kemerlı gıbı oldu sumdı o kemerde co k ınceldıı ama anlayamıorum yanı suan burnumun kemıgı dııl uucundakı et fazla gorunuo mesela normal durdugumda bıse yok ama guldugumde yandan burnum agzıma dusuo revızyon gereklımı deılmı anlayamıorum doktorumun yanınada gıdersem ona patlıcam dıee gecıstırıorum ban gel duzeltelım derse cesaret edemıorumm yorum ıstıorum lutfen kımse benı anlamıo okadar ezıyet cekıooz cok mu hos bı burna sahıp olmayı ıstemek(( ve dusun ben burunla evlendım 5ay once yenı amelıyatlıı cok sanssızım

canım herkes bır sekılde kendınde bır kusur buluyo sanırım bende burnumu hıc begenmem hatta estetık ıstıyordum ekledım ama bana ıhtycın yok dedıler sende ekle burda bır cok kez amelıyat gecırmıs arkadaslar vardır mutlaka yardım ederler sana.

Bende bu doktorlar arasinda revizyon icin geldim gittim ama en sonunda Dr. Nazim Cerkese karar verdim. Asistanlari revizyon resimleri yolluyorlar e-mail atarsan

ya nazım çerkes benim 3.ameliyatımı yaptı. baya da iyi bir doktor, kulağımdan kıkırdak aldı ve ameliyattan sonra harikaydı sadece cok kucuk bir asimetri vardı o da normaldi. ama yıllar gectikçe o asimetri artııda arttı. kendisiyle konustum ve dokunun iyileşirken şekil değiştirebileceğini söyledi bana. yani onun ameliyatta sorun yok ama benim iyileşmemde problem çıktı gibi. tabi adamın 5 sene sonrasını görebilmesi zor ama nazım çerkes e gitmek isteyenlere tavsiye ederim. iyi bir doktor

tabi tum bunları yazdıktan sonra arkadaslar - resim goremiyorum ben siteye yeni uyeyim - gerçekten coook takmadıysanız burnunuza yaptırmayın derim. o dergilerdeki kusursuz burunlar falan yalan. bir yer duzelirken bir yer bozuluyor genelde ve mukemmel olmuyor asla. benim burnum çirkindi de yaptırdım valla. bakın hala da ugrasıyorm(

deemon, ben yurtdisindan gidecegim ve hicbir bilgim yok ve ameliyat günümü de aldim. Dr. Nazim Cerkes´in hastaya yaklasimi nasil? Asistani müsteri memnuniyetine cok önem verdigini söyledi. Görüsmeye gittiginde bilgisayar tasarimi yaptimi hemen ve istedigin sekilde burnu yapmismiydi? Tabi bu sans meselesi birazda. Ben Nazim Cerkes´in yaptigi burun tarzlarini begendigim icin de onu sectim ve cok
deneyimli bir doktora ihtiyacim vardi.

arkadaş olarak eklemişiz aslında birbirimizi görmen lazım özel albüm değil çünkü bende anlamadım :44:

galiba resim görmem için 20 mi 30 mu mesaj yazmış olmam gerekiyormuş forumlara. ben daha yeni girdim snaırım en fazla 5 mesajım var. bununla 6. Haftaya falan bakabileceğim galiba:))

bu arada drlarla emailleştim ve telefon açtım. ilker manavbaşı pek güven vermedi bana. naci çlikten 2 ocağa randevu aldım ve az once selahattin tolunay dan mesaj geldi. yarın da ondan randevu alıcam... uff bu sefer doğru karar vermem lazım

ne zaman ameliyat oluyorsun?
şöyle, sana çok dürüstçe nasıl olduğunu anlatayım. nazım çerkeş bence iyi bir doktor cunku benim 2 kere ameliyat edilip resmen domuzcuk burnuna donusen burnumu kulağımdan kıkırdak alarak baya iyi hale getirdi. ameliyat sonrası hızla iyileştim (hatta hastaneden (jinemed'di galiba) yürüyerek çıktım şaka gibi.
ama..... aradan 5 yıl geçti ve su an sol tarafım aşağıda ve nefes alamıyorum. bunda dr'un hatası var mı bilemem. bence benim iyileşme sürecimde birşey oldu. belkide koyduğu kıkırdağım eridi bilemiyorum.

oraya gittiğinde başka hasta resimlerini falanda gösteriyor,(aradan benimkini de gösterir eminim heheh) çoğu başarılı ve bence nazım çerkeş iyi bir dr. hastaya yaklaşım açısından, valla gidince görüceksin o kadar rahat bir adam ki şaşırırsın, sanki ameliyat diil de kaş aldırmaya gitmişin gibi.

tesekkür ederim bilgiler icin deemon, ben ocak ayinda planladim ameliyatimi. Benimde burun ameliyatim kaburgadan kikirdak alinarak yapilacak (cok kisaltildi burnum uzatilmasi gerekiyor) . Acikcasi kikirdak erimesini bazi insalar yaziyor buraya bende korkuyorum. Evet asistani banada dedi ameliyat sonrasini tamponsuz rahat gecireceksiniz diye ve bu benim icin cok önemli cünki Istanbulda ayni zamanda 10 gün gezecegiz ve ben rahat olmak istiyorum, diger ameliyatlarim gibi tamponlu ve yüzüm komple sargi halinde gezmek istemiyorum. Resimlerin varmi? Cok merak ediyorum, album yaparsan sevinirim. Bir sorum daha var. Niye tetrar ayni doktora gidip düzelttirmiyorsun. Ben mesela ayni doktorlara gitmiyorum cünki güvenmiyorum.

:) rica ederim. maalesef bu kıkırdak erimesi doğru yani ileride sende de olabilir garantisi yok ama kaburgadan kıkırdak, kulaktan alınandan daha sağlam olur gibi sanki. Ameliyat sonrası için hiç endişelenme, o kadar rahat geçti ki, kırmadığı için zaten morarma da hiç olmadı

su anki sorun için Nazım Bey'e gittim. benim sol kanat içeri doğru çökmüştü ve dolgu yaptırmıştım, önce onlar erisin bir sene sonra gel bir daha bakalım dedi. ama 6 ay oldu, eridiği falan yok ve nefes alamıyorum. baska dr arıyorum.

ps - bu arada kesin fotoları falan gösterir hatta benim durumdan bahsedersen hatırlayabilir ama şimdi dr arıyormus deme ok mi?? aramızda kalsın

arkadaşlar Naci celik ve Selahattin tolunaydan randevu aldım gidip konusucam revizyon için. yorumlarınızı bekliyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…