:) rica ederim. maalesef bu kıkırdak erimesi doğru yani ileride sende de olabilir garantisi yok ama kaburgadan kıkırdak, kulaktan alınandan daha sağlam olur gibi sanki. Ameliyat sonrası için hiç endişelenme, o kadar rahat geçti ki, kırmadığı için zaten morarma da hiç olmadı
su anki sorun için Nazım Bey'e gittim. benim sol kanat içeri doğru çökmüştü ve dolgu yaptırmıştım, önce onlar erisin bir sene sonra gel bir daha bakalım dedi. ama 6 ay oldu, eridiği falan yok ve nefes alamıyorum. baska dr arıyorum.
ps - bu arada kesin fotoları falan gösterir hatta benim durumdan bahsedersen hatırlayabilir ama şimdi dr arıyormus deme ok mi?? aramızda kalsın
arkadaş olarak eklemişiz aslında birbirimizi görmen lazım özel albüm değil çünkü bende anlamadım :44:
evet bencede kaburga kikirdagi daha iyi gibi geliyor, özellikle bunu sorarim ona. Beni rahatlattin biraz :)) .... baska dr. aradigini falan kesinlikle söylemem. Burda birde Emre Ilhani tavsiye ediyorlar oda cok iyi bir doktormus, nefes alamiyorsan birde ona danis derim ben :)
Hande sonunda bakabldim fotolarına super olmus. bu arada 4.ameliyatındı diil mi? benimde 4 olucak. emre ilhandı diye hatırlıyorum bende randevu alıcam, bugun itibariyle selahattin tolunay, naci çelik randevu aldım ama emre ilhan puan topladı bir anda.. ayy cok guzel valla moral oldu boyle daha once ameliyat gecirmiş olmasına rağmen super burunla çıkan birini gormek.. gule gule kullan masallah..
bugun ondan da aldım randevu. ocak basına verebildi ancak. yarın da selahattin tolunayla gorusmeye gidiyorum. oda bana dolgular erisin de gel demez umarım:)
arkadaş olarak eklemişiz aslında birbirimizi görmen lazım özel albüm değil çünkü bende anlamadım :44:
Ben önce Naci Celik´i düsünmüstüm ama kendisi coook yüksek bir ücret talep etti sonra Selahattin Tulunay´i düsündüm ama 1 tane revizyon resmi görebildim (istemistim asistani yolladi), onun icin pek tatmin olmadim hatta kendisi cok daha uygun bir ücrete ameliyat edecekti ama eger yarin sen gidersen lütfen bizi bilgilendir, görüsmen nasil gecti ve mutlaka revizyon yaptigi resimlerine bak.
selam cherry1, bu sabah gidecektim alman hastanesinde tolunayla gorusmeye ancak dun gece eşim 'birlikte gidelim haftaya ayarla' dedi. karşısındakini iyi değerlendirme huyu vardır, benimde aklıma yattı ok dedim. asistanı arayıp haftaya randevu verecek.
bir de y.avsar asistanıyla telde gorustum, 14.000 e yapıyormus. bence cok.
birde naci celik ve emre ilhan var. galiba sonunda o ikisinden biri olcak ama ikisi de ocak basına randevu verdi
ben emre ilhana baya ısındım daha gormeden. senin fotolara bakıp duruyorum vayy super olmus diye:)
Yakup Avsar da cok pahali ya. Almanyada 2 sene önce Burun forumunda Yakup Avsara ameliyat olan insanlarla görüsmüstüm ve o zaman o kadar düsükti ki ücreti simdi birden firlatmis yukariya. Bakalim diger doktorlar ne kadar talep edecekler, benden ücüncü ameliyat oldugu icin baya yüksek ücret talep etmislerdi ama bende kaburgadan kikirdak alinma meseleside var o yüzden sanirim. Hatta Onur Erol 18000 Lira civarinda tutacagini söyledi :-O
Insallah iyi bir doktora rastlarsin
cok merak ediyorum canim. Naci Celik sana ne diyecek ve ne kadar isteyecek :)
canım naci celikle gorustum. valla o yapmayacak. hatta bana uzun acıklamalar yaptı ameliyat olmamam için. biraz moralim bozuldu benim ya. msnden anlatıcam sana hepsini.. bu arada haftaiçi tolunay var sırada:)
Merhaba..
Bende ameliyat düşünüyorum tekrar ama her zaman ki gibi revizyon ile ilgili bir fikrim yok! Neden her zaman ki gibi dedim, çünkü ben 1 yıl önce, tek bir arkadasım lafı ile 2 günde hiç tanımadığım bir doktora gidip tamam demiştim. Herhangi bir KKB'ci öyle .. Görenlerin neden yaptırdın zaten gayet küçüktü dediği ve benim daha cok küçülen burnumdan memnun değilim! Herkes cok güzel diyor ama önemli olan benim rahat edememem. Dese ki gel tekrar eski burnunu yapıcam koşa koşa giderim!!! 1 kez oldum ama cok zordu!
Neyse.. Sormak istediğim şu; bu revizyon daha kolay değil mi ilkinden? İyileşme süresi daha kısa mı uzun mu? (hayatta iş'ten izin alamam)! Kıkırdak için vücudundan parça mı alıyor? Cerrahta mı ameliyata gidiyor? Öyle ise cok korkunc değil mi sizce de???
Zaten en büyük hata da ilk ameliyatimizda doktorlari iyice arastirmayip gitmekten ileri geliyor.
Benim ilk ameliyatimda ikinci ameliyatimda ayni zorluktaydi. Iyilesme süresine gelince, ikinci ameliyatim daha uzun sürdü. Ama 15 gün gibi bir sürede iyice iyilesmis oluyorsunuz. Ücüncü ameliyatimi planladim ve kaburgadan kikirdak alinmasi gerekiyor, bu yüzden gideceginiz doktor cok iyi olmali ama gidecegim doktorun asistani bana zor olmayacagini söyledi cünki ameliyattan sonra tampon konulmayacak ve sadece plastik bir atel yapilacak. Zaten o doktora ameliyat olanlarda cok rahat bir zaman gecirdiklerini söylüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?