Arkadaşım Allah kurtarsın beterınden korusun keşke elımde bır sıhırle degnek olsada zamanı gerı alabılsem çok pişmanım guzel olmak falan degıl eskı bana aıt yamuk burnumu ıstıyorum((
Antiopecim sen böyle yazdıkça korkuyorum ameliyat olma düşüncesi bana kötü geliyor ama albümlerine baktığımda eski burnunu ve yeni burnunu gördüğümde,ne kadar güzelleştiğini görünce bir heves geliyor anlatamam...Dr.sana nefis bir burun yapmış...Karı-koca ikisi birden mi giriyor ameliyata yoksa sadece tuba hanım mı girdi?
özelden msj yazamıyorum canım buraya yazıym dedim, doktorum tanınmış biri deyl, emre ilhana olcaktım ama 3 ay sonrasına gün verdiler bende buna oldum olmaz olaydım çok basit bi burnu ameliyatla çok güzeleşebilecek bi buru bile mahfetti, bana çizim yapcaz demişlerdi ama malesf yapmadılar apar topar ameliyata alındım, çiizm olmayınca bende istediğim burnu tama anlatamadığımdan fazla bi müdahale yapılamsın dedim mesela çok kakık olmasın dedim, malesef berbat oldu kemer gitmiş burun ucu çok düşük burun ucunu hiç toplamamış, sanki bu elbisede olmadı atıcam hesabı oldu, bence çizim şart ben tasarıma güvenip ameliyat olmak istedim ama yapılmadı malesef, şişler iniyo hiç üüzlme benim çok az kaldı hisediyorum, ama malesef şiler insede istediğim gibi bi burun olmadı, revizyon düşünüyorum paramda yok tekrar aynı doktora olucam mecburen. eskiden karga burunluydum hala öyleyim sadece kemer yok ucu aynı hata daha kötü kemer gidince daha kötü durmuş
7 ay oldu canım
ben cok unlu bır profa amelıyat oldum 10 yıl once burnum rezalet kaburgadan kıkırdak alınması gerekıyormus bu da benı korkutuyo boyle bır amelıyat gecıren varmı agrı cok oluyormu ne kadar surede ıyılesırım bılen varmı bıde bu ısı en ıyı hangı dr yapar acaba
ben cok unlu bır profa amelıyat oldum 10 yıl once burnum rezalet kaburgadan kıkırdak alınması gerekıyormus bu da benı korkutuyo boyle bır amelıyat gecıren varmı agrı cok oluyormu ne kadar surede ıyılesırım bılen varmı bıde bu ısı en ıyı hangı dr yapar acaba
Geçmiş olsun.Bu burun illeti ne yazık ki ameliyat oldum 6 ay geçti bişey çıkmadı herşey bitti laylaylom değilmiş ne yazık ki.2-3 yıl sonrasında bile mutlaka bir sorun çıkıyor sanırım etrafımda burun operasyonu olupta 2. yi olmayan neredeyse yok gibi.Bu arada bende 3 operasyon geçirdim ve sonuncusunun üzerinden 10 ay geçti.Kulağımdan kıkırdak alınmıştı ama şimdi sağ taraf yine çöktü.Şu aralar tekrar ameliyatı düşünüyorum ama bu sefer kulaktan değil kaburgadan almasını söyleyeceğim kıkırdağı.Çünkü kaburga sanırım erimiyormuş edindiğim bilgilere göre.Ne iştir bu anlayamadım gitti.2 yıldır burunla uğraşıyorum yakında vücudumda kıkırdak kalmayacak.Doktoruma sizden alalım artık diyeceğim bu gidişle sağolsun yaptığı işlem 6 ay sonra kendi kendini imha ediyor anlayamadım gitti hala ya doktor tarafından sallanıyorum ya da bünyem beni cezalandırıyor.
Gecmış olsun canım bende bu surecı bılseydım heralde amelyat olmazdım ben revızyon nedır onu bıle bılmıodum bu sıteye uye degıldım ve herşeyı burdan ogrendım.Doktorunuz kım sızın neden kıkırdaklar erıyormuş ?Bu arada tecrubene dayanarak soruyorum burnun bu yapay goruntusu ne kadar surede gıdıyor mesela benım 3 ay oldu burnumun ozellıkle uç kısımlarına dogru olan kısım çok sert yuzumde yapay duruyor.burnun en alt kısmı çok ama çok sert dıkışlerın oldugu yer.Acıyor bastırınca tum bunlardan ne kadar surede kurtuldun sen ?
Gecmış olsun canım bende bu surecı bılseydım heralde amelyat olmazdım ben revızyon nedır onu bıle bılmıodum bu sıteye uye degıldım ve herşeyı burdan ogrendım.Doktorunuz kım sızın neden kıkırdaklar erıyormuş ?Bu arada tecrubene dayanarak soruyorum burnun bu yapay goruntusu ne kadar surede gıdıyor mesela benım 3 ay oldu burnumun ozellıkle uç kısımlarına dogru olan kısım çok sert yuzumde yapay duruyor.burnun en alt kısmı çok ama çok sert dıkışlerın oldugu yer.Acıyor bastırınca tum bunlardan ne kadar surede kurtuldun sen ?
geçmiş olsun canım bende 11 gün önce ameliyat oldum kaburgadan kıkırdak alındı burun ağrısı sıfırdı ama göğsüm çok agrı yaptı yazıları okudukça korkuyorum ileride çökme felan acaba kaburgadan alınan kıkırdaktada çökme oluyormu bi bilginiz varmı?
?
Canım senin kaçıncı ameliyatın,neden kulaktan değilde kaburgadan alındı bunları yanıtlarsan sevinirim.Benim kulaktan almıştı dr ve 10 ay sonra çöktü yine kaburga daha iyi sanıyorum ama bilemem tabiki...
ilk ameliyatım kulağım ufak :))ve kıkırdağın az olduğunu kaburgadan alınırsa daha sağlıklı olacağını söyledi doktorum sen doktoruna sordunmu yani kaburgadan alınınca daha sağlıklı olduğunu söyledimi sana?
Söylemedi benimki hangisi daha kolayına gelmişse onu yapmıştır sağlıklısına filan bakmadı galiba ki hiç böyle birşeyden bahsetmedi.Şeytan diyor aç davayı zaten kulağımdan kıkırdak alacağını da ameliyathanenin içinde söyledi odada bile değil.Ay aklıma geldikçe adamdan nefret eder oldum ya.
çok üzücü bir durum ben doktorumdan inanılmaz memnun kaldım çok ilgili alakalı süper bi adam ya hastasını arayıp nasıl olduğunu merak edebilecek kadar ilgili alakalı bir insan çok araştırdım ama en çok kafama yatan bu doktor oldu iyikide olmuşum hiç ağrım olmadı burnumdan hissetmedim bile bana öyle bir iğnene yapacağını söyledi ki hiç ağrımın olmayacağını söylemişti nitekimde öyle oldu kaburgama gelince orda biraz ağrı oldu tabi ama geçti gitti sonuçta demekki hayatta bukadar mükemmel doktorlarda varmış...
Doktorun kimdi ve anlamadığım bir şey neden ilk ameliyatında kaburgandan kıkırdak alındı?Benim bildiğim 2.3. ameliyatlarda burunda kıkırdak yetersiz kalındığında alınıyor kulak ya da kaburgadan?
yaklaşık 7 yıl önce kemik aldırmıştım burnumdan doktor sağ olsun fazlasıyla almış çokme yaptı burnum estetik olarak ilk ameliyatım oldu aynı zamanda burnumda et problemim vardı doktorumun ismini özelden atarım sana yurt dışında çalışıyor kendisi ayda 1 2 kez burda sanırım...
CAnım 11 gün olmuş sanırım sen ameliyat olalı.Kaburgadan alınıp şekillendirildiği için açıkcası merak ediyorum burnunun şeklini.Arkadaşlık isteğini kabul ettim albümden resimlerime bakabilirsin fakat bende seninkileri görmek istiyorum.Çünkü benim şimdiki ameliyatım da büyük ihtimalle benim isteğim doğrultusunda kaburgadan kıkırdak alınacak kulaktan istemiyorum artık.Resim görmek istiyorum sende resimlerin çok güzel gözüküyor cnm bence çok hoş olmuş ...bende resim ekliyeceğim fakat şuan bandajlı ben şekli oynatmak istemedim orta kısım kemıklı ve aşagı doğruydu bayağı bozuk gözüküyordu yanii şuan çok hoş biraz şiş tabi ama zamanla inecektir ayrıca dr masaj falanda vermedi sanırım kıkırakta masaja gerek olmuyor diye duymuştum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?