revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

Selam arkadaslar benn 9 ocak 2012de belcikada ameliyat oldum burnum yamuk ve kemerliydi doktorum ii olcak dedi yapti ve cok kotu bir goruntu oldu psycologikmen gitim yani 1.5 aydir agliorum ve haplarla duruorum ayaktaa hayatim maf olmus gibi cok kotu birsey allah kismeye yasatmasin yaa ve revisyon olmak istiorum bu yaz ama kime olsam diye dusunuorum emre beyi cok met ediorlar mail filan cektim ve daha erken filan yazmis bide nazim beyden cvp bekliorum bilmiorum daha kim var ole revizyon ii yapan doktorlar cok kotuyum ya yardiminiz bekliorumm tskler

anladım çok teşekkür ederim bilgilendirdigin için tavsiye edebileceğim bi dr olmadığı için isim vermem doğru degil bu durumda yaşadıklarımıda yazdım çünkü

revizyonda kesinlikle emre ilhan en iyisi.. annem ve yengem benden önce emre beye ameliyat oldular ve çok memnunlar bir sorun çıkmadı.bende çok kararsız ve takıntılıyım karar veremedim 1sene araştırdım daha iyisine rastlamadım 1buçuk ay önce ilk ameliyatımı oldum emre beye şu anda çooook memnunum.. ve 3. 4. ameliyatını olanlarla karşılaştım hepsi çok memnun hiç şikayetci olanla karşılaşmadım kesinlikle çok başarılı... çok iyi araştırmak lazım umarım hepiniz dilediğiniz buruna kavuşursunuz..

bende doktorumun adını gururlar heryere yazabilirim
Özel Sakarya Hastanesi Dr Mehmet Sezgin hocam birtane

Canim baya bir degsiklik oldumu yani benimki yani suanda cok kotu bir durumdaa yani bu burun iyi bir hala gelmez dermiydin anneninkini filan oda cok kotu oldumu okdar benimki hala yamuk ve sanki kemik kalmamis gibi kaburgadanmi kulagindanmi kikirdak alidlar nasil oldu canim aaz anlatirmisni ?? ben cok kotuyum dua edin yaa ii olimm saolun tsk ederimmm

ben ilk burun ameliyatımda çok kötü bi sonuç almıştım ve 1,5 yıl önce serdar beye revizyon oldum. çok memnunum, kimse estetik olduğunu anlamıyor :) gösterişsiz ama doğal bir burun oldu. derimin aşırı ince olmasından dolayı ışıkta bazı gölgelenmeler olabiliyor ama yine de güzel ve doğal. cildimi kalınlaştırmak için yakın zamanda karnımdan yağ alıp burnuma enjekte edicek.
dr. serdar öztürk konusunda yazdığımı ekledim. ben çok memnunum, bazı doktorların almadığı, düzelmez dediği burnumu düzeltti. sayesinde psikolojim düzeldi. kendisi aynı zamanda son derece ilgili ve sıcak bir doktordur.

Son düzenleme:
BIraz anlatirmisin canim nasildi nasil olmustu ilk ameliyatinda yani cok mu kotuydu benim gibi cok kotu oldunmu bu duzelmez cok yamuk kanatlari filan cok fena filann benim psycologim bozuk ya benim gibi varmi bilmiroum ama ben duzelmez diye ve disari bile cikmaz oldum yanii cok zor bise allah kimsenin basina vermesinn aminn kendime bakticak agliorumm nasil yapti o ameliyatinida kikirdakmi aldi biryerinden cokmu fenaydi

canım ilk ameliyatını hangi dr.yapmıştı?Bu arada serdar beyin yaptığı burunları bende çok beğeniyorum...

benimkide baya baya kötüydü ucu yamuktu, ortada kocaman çıkıntı vardı, burnum yayılmış gibiydi ve kanatlar şişti. ben serdar beyi görmeni öneririm. en iyisi profilime en yakın zamanda önceki ve sonraki resimlerimi koyiim de fikir edinin. bence moralini bozma, revizyon konusunda gerçekten çok iyi olan doktorlar var. hyr kıkırdak alması gerekmedi.

Son düzenleme:
canım ilk ameliyatını hangi dr.yapmıştı?Bu arada serdar beyin yaptığı burunları bende çok beğeniyorum...

bi kez ilk ameliyatımı yapan doktorun adını verdiğim için banlandim, o yüzden malesef veremem ama burda adı geçen biri değil gördüğüm kadarıyla.

SEndemi revizyon oldun yaniii benimki bi tuhaf yaaaa bole baktikca aglaiorum bana yakismiorum gulemiorum bileee daha sanki acior yanaklarim agrilarim var koyarsan sevinirim canimm ama bakalcami bilmiorumm mesajlar filan dolmasi lazimyaa yada msn filan varsa ver canim eklim senii

baktim ama yandan bir tane var acilmior saten az yorum yapmisim henuz benimde yandan guzel gibi ama onden cok berbatt yaa (

cnm sen neden kendini bu kadar yıpratıyorsunki çözümsüz bir sorun değil bu eğer doğru doktoru seçersen tabi..annem revizyon olmadı ilk ameliyatıydı ama burnu kemerli ve ucu düşüktü zor bir burundu..bende deviasyon için oldum burnum iyiydi görünüşünden şikayetim yoktu ondan doktor seçimini çok iyi yapmam lazımdı çünkü düzgün bir burnum vardı ve risk aldım biraz oynattım ucuyla çok da memnunum ben ki çok zor beğenen biriyim ama iyiki yaptırmışım diyorum :) emre beye arkadaşım 1buçuk sene önce 4.ameliyatını oldu onun kaburgadan almışlar kıkırdak ve şu an çook memnun..bu zamana kadar revizyonda emre beyden iyisini görmedim duymadım ben tabiki sen iyice araştır içine sinsin öyle karar ver :) hem senin daha çok yeni 6ay geçmesi gerekiyor sanırım yeniden ameliyat için sende 6.ayın dolana kadar iyice araştır git görüş doktorlarla hiç canını sıkma eminimm düzelir inş istediğin buruna kavuşursun yeterki moralini yüksek tut..

saol canim ama iste cok zor sanki burnum yan kaymis dudagimin uzerinde tuhafff delikleri acayip acik gorukuor cok kotuyum iste bole bir burun olmamistir yaa diye dusunuorumm gercekten saol dileklerin icin tsk ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…