revizyonda kesinlikle emre ilhan en iyisi.. annem ve yengem benden önce emre beye ameliyat oldular ve çok memnunlar bir sorun çıkmadı.bende çok kararsız ve takıntılıyım karar veremedim 1sene araştırdım daha iyisine rastlamadım 1buçuk ay önce ilk ameliyatımı oldum emre beye şu anda çooook memnunum..ve 3. 4. ameliyatını olanlarla karşılaştım hepsi çok memnun hiç şikayetci olanla karşılaşmadım kesinlikle çok başarılı... çok iyi araştırmak lazım umarım hepiniz dilediğiniz buruna kavuşursunuz..
ben ilk burun ameliyatımda çok kötü bi sonuç almıştım ve 1,5 yıl önce serdar beye revizyon oldum. çok memnunum, kimse estetik olduğunu anlamıyor :) gösterişsiz ama doğal bir burun oldu. derimin aşırı ince olmasından dolayı ışıkta bazı gölgelenmeler olabiliyor ama yine de güzel ve doğal. cildimi kalınlaştırmak için yakın zamanda karnımdan yağ alıp burnuma enjekte edicek.
dr. serdar öztürk konusunda yazdığımı ekledim. ben çok memnunum, bazı doktorların almadığı, düzelmez dediği burnumu düzeltti. sayesinde psikolojim düzeldi. kendisi aynı zamanda son derece ilgili ve sıcak bir doktordur.
BIraz anlatirmisin canim nasildi nasil olmustu ilk ameliyatinda yani cok mu kotuydu benim gibi cok kotu oldunmu bu duzelmez cok yamuk kanatlari filan cok fena filann benim psycologim bozuk ya benim gibi varmi bilmiroum ama ben duzelmez diye ve disari bile cikmaz oldum yanii cok zor bise allah kimsenin basina vermesinn aminn kendime bakticak agliorumm nasil yapti o ameliyatinida kikirdakmi aldi biryerinden cokmu fenaydi
canım ilk ameliyatını hangi dr.yapmıştı?Bu arada serdar beyin yaptığı burunları bende çok beğeniyorum...
Canim baya bir degsiklik oldumu yani benimki yani suanda cok kotu bir durumdaa yani bu burun iyi bir hala gelmez dermiydin anneninkini filan oda cok kotu oldumu okdar benimki hala yamuk ve sanki kemik kalmamis gibi kaburgadanmi kulagindanmi kikirdak alidlar nasil oldu canim aaz anlatirmisni ?? ben cok kotuyum dua edin yaa ii olimm saolun tsk ederimmm
ben yaptırdım revizyn ahmet karacalara gayet canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?