CAnım 11 gün olmuş sanırım sen ameliyat olalı.Kaburgadan alınıp şekillendirildiği için açıkcası merak ediyorum burnunun şeklini.Arkadaşlık isteğini kabul ettim albümden resimlerime bakabilirsin fakat bende seninkileri görmek istiyorum.Çünkü benim şimdiki ameliyatım da büyük ihtimalle benim isteğim doğrultusunda kaburgadan kıkırdak alınacak kulaktan istemiyorum artık.Resim görmek istiyorum sende resimlerin çok güzel gözüküyor cnm bence çok hoş olmuş ...bende resim ekliyeceğim fakat şuan bandajlı ben şekli oynatmak istemedim orta kısım kemıklı ve aşagı doğruydu bayağı bozuk gözüküyordu yanii şuan çok hoş biraz şiş tabi ama zamanla inecektir ayrıca dr masaj falanda vermedi sanırım kıkırakta masaja gerek olmuyor diye duymuştum...
Zaten benim en büyük sorunum şuan henüz kimse ben demeden pek birşey anlamıyor.Ama zamanla daha da belirginleşebilir diye şimdiden önlem almak istiyorum.Doktor istersen tekrar kıkırdakla doldururuz ya da dolgu yaparız demişti.Bende ona karar veremiyorum ne yapsam diye
Zaten benim en büyük sorunum şuan henüz kimse ben demeden pek birşey anlamıyor.Ama zamanla daha da belirginleşebilir diye şimdiden önlem almak istiyorum.Doktor istersen tekrar kıkırdakla doldururuz ya da dolgu yaparız demişti.Bende ona karar veremiyorum ne yapsam diye
hımm eğer dolgumu kıkırdakmı dersen kıkırdak derim dolgu maddelerini hiç önermiyorlar kıkırdak daha sağlıklısonuçta kendi vicudumuzdan bir parça dolgu ise ne maddesi kullandıklarını bile bilmiyoruz riske girme hiç en güzeli kıkırdak derim...
Tatlım doktorun ismini vermelisin bence ameliyat olmak isteyenlerin fikir edinmesi açısından çünkü hepimizin kafası karışık, burada nasıl doktorlar hakkında birsürü iyi yorumlar övgüler varsa memnuniyetsizliklerimizden de bahsetmemiz gerekiyor başkalarının da mağdur olmaması açısından. Ben de ilk ameliyatımdan hiç memnun değilim mesela ve aynı doktora revizyon olup olmamak konusunda çok kararsızım bunun için yorumlara ihtiyacım var ya da ilk ameliyatını olacakların benim deneyimlerime gereksinimleri var. Düşünsene bir doktorun yaptığı iyi burunlardan konuşursak sadece, başkalarını yanlış yönlendirmiş oluyoruz. Başarısız geçen operasyonun doktorunun ismini vermek diğer kızlara uyarı niteliğinde olacak. "Bakın şu adamın kotaramadığı işler de var bu riski göz önüne alıp öyle yaptırın burnunuzu" demiş oluyoruz.[/QUOT
isim verebiliyormuyuz şu doktor iyi degil gibi yoksa benim için sakıncası yok ama birde başıma iş açmıyım çünkü hastalarıyla genelde mahkemelik olan birisi zaten bence anlaşılmıştır
Ben kendi doktorumla ilgili açılan başlıklara yorumlarımı yaptım, benim gibi şikayetçi olan da var memnun kalan da..Ama sanırım önemli olan üslup yani direkt şu doktor başarısız paragöz kötü demektense kendi yaşadığın sorunları anlatmak en iyisi diye düşünüyorum. Sonuçta hakaret etmiyorsun birşey yapmıyorsun kendi problemlerini paylaşıyorsun çözüm bulmak ve başkalarına da yardımcı olmak adına.
İnternetten araştırdığım kadarıyla çeşitli davalar olmuş hastaların burunlarından memnun olmayıp da doktorlarına açtığı ama sağlık sorunu yoksa burnun güzelliği herkesçe değişen bir şey olduğundan doktor adına olumsuz karar verilmemiş. Yani bundan yola çıkarak doktor da hastasını dava edemez burnum çirkin oldu dedi diye. Benim yaptığım burun mükemmel ama hastam beğenmiyor gibi bir gerekçe sunamaz.
özelden msj yazamıyorum canım buraya yazıym dedim, doktorum tanınmış biri deyl, emre ilhana olcaktım ama 3 ay sonrasına gün verdiler bende buna oldum olmaz olaydım çok basit bi burnu ameliyatla çok güzeleşebilecek bi buru bile mahfetti, bana çizim yapcaz demişlerdi ama malesf yapmadılar apar topar ameliyata alındım, çiizm olmayınca bende istediğim burnu tama anlatamadığımdan fazla bi müdahale yapılamsın dedim mesela çok kakık olmasın dedim, malesef berbat oldu kemer gitmiş burun ucu çok düşük burun ucunu hiç toplamamış, sanki bu elbisede olmadı atıcam hesabı oldu, bence çizim şart ben tasarıma güvenip ameliyat olmak istedim ama yapılmadı malesef, şişler iniyo hiç üüzlme benim çok az kaldı hisediyorum, ama malesef şiler insede istediğim gibi bi burun olmadı, revizyon düşünüyorum paramda yok tekrar aynı doktora olucam mecburen. eskiden karga burunluydum hala öyleyim sadece kemer yok ucu aynı hata daha kötü kemer gidince daha kötü durmuş
bundan 6 yil once basarisiz bir Rhinoplasti gecirdim,suan 28yasindayim, buyuk hayel kirikligiydi sonradan ogrendimki ameliyatimi Prof degil assitandi yapmis zaten cokda ilgileniyordu ,(Prof u bosanma esnasinda yakalamisim bendeki sans:)
buzamana kadar korktugum icin daha kotu olmasindan yaptirmadim, burnum suan egri ,kemiktede sorun var kikirdak yok denilcek halde berbat bisey, biara ruh halim okasar bozuldiki aklim fikrim burun olmustu kime baksam ilk gordugum sadece burundu:) simdi gulebiliyorum gelelim soruma artik duzeltirtmek istiyorum ama bu sefer ameliyatimi Turkiyede istiyorum , yurtdisindan oldugum icin kaykilarim var cok zamanim olmiyacak Istanbulda iyice arastirmam icin, gercekten isinde basarili hastalarina onem veren isine saygi duyan para icin kesip bicmeyen bir Dr ariyorum, lutfen bana Seconder Rhinoplasti de iyi bir Prof dr onere bilirmisiniz , Ahmet karacalar cok etkiledi beni aslinda isini birsanat gibi goruyor ama gercektende isinde cok basarilimi Dr naci celik vs nasillar, onerilerinizi bekliyorum simdiden cok tesekkurederim kizlar, artik 6 yillik kabusbitsin
peki karar verdinmi ,teoman dogan a email uzeri ulasmaya calistim ama bi yanit gelmedi sanirim böyle emaillede olmuyor, gitmeden dr lalari belirlemek istiyprum konusup ona gore tercih etcem, cok korkuyorum en onemlisi Dr secimi:)umarim burda guzel bilgiler edinirim,
ben cok unlu bır profa amelıyat oldum 10 yıl once burnum rezalet kaburgadan kıkırdak alınması gerekıyormus bu da benı korkutuyo boyle bır amelıyat gecıren varmı agrı cok oluyormu ne kadar surede ıyılesırım bılen varmı bıde bu ısı en ıyı hangı dr yapar acaba
peki karar verdinmi ,teoman dogan a email uzeri ulasmaya calistim ama bi yanit gelmedi sanirim böyle emaillede olmuyor, gitmeden dr lalari belirlemek istiyprum konusup ona gore tercih etcem, cok korkuyorum en onemlisi Dr secimi:)umarim burda guzel bilgiler edinirim,
merhaba, ben revizyon ameliyatı olmak istiyorum, ama sıkıntım şu ki, burnumu yaptırdıktan sonra trafik kazası sonucu kırıldı. ameliyat olmak için de fazla vaktim yok.. kimin güzel yaptığından ziyade şuan düşünebildiğim tek konu nasıl risklerinin olduğu... bu konuda bilgi sahibi olan var mı acaba?
Canım riskler konusunda en iyi bence doktorun seni bilgilendirir. Ben Abdülkadir Göksel'e ameliyat oldum. Sonuçtan çok memnunum ama revizyon biraz daha farklıdır. Bir arkadaşıma revizyon ameliyatı yaptı o da memnun. Ama bana gösterdiği hasta fotoğraflarında birçok revizyon sonucu vardı. Ben revizyondan korktuğum için bana revizyon hastalarını özellikle gösterip nasıl onardığını anlatmıştı. Bence bir görüş derim.
Doktorum tanınmış biri değil canım.Kıkırdak bende tek taraflı eriyor neden bilmiyorum belki bünyesel birşey ya da doktor hatası...Burnun yapaylığı bence kişiden kişiye değişir.Benim 3 aydan sonra hiçbir yapaylığı kalmıyor ama kişinin kendi hissettiği uç sertliği,dikiş sertliği uzun sürüyor.Mesela benim 10 ay geçti hala içi taş gibi burnumun.Açıkcası ben hiçbir zaman da yapılmamış hali gibi olabileceğini düşünmüyorum.Sonuçta artık şekil verilmiş bir burun taşıyoruz asla Allahın yarattığı gibi olmayacak...
özelden dr ismi vermek doğru birşeymi site yöneticileri görüyor sanırım kurallar geregi doğrumudur çünkü dr ismini soran arkadaşlarım var cvplayamadım .. özelden mesajda yollayamıyorum yardımcı olabilirmisiniz
özelden dr ismi vermek doğru birşeymi site yöneticileri görüyor sanırım kurallar geregi doğrumudur çünkü dr ismini soran arkadaşlarım var cvplayamadım .. özelden mesajda yollayamıyorum yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?