fotoğraf koyarsan görmek isteriz yeni burnunu bayk.
5 ameliyatlıyım :) 5 burun ameliyatı maceramiçin herkeseaçıkalbume bakabilirsin :) Burnumu tek düzeltebilen prof dr mutaf
Benimde revizyon yolu gözüktü gibi. 1, 5 ay oldu ameliyat olalı. Erken biliyorum ama kimse daha çok değişecek demesin lütfen. Çünkü burnumun sol profilden çok oyulmuş. Aylar geçtkçe orada kemik çıkacak değil ne yazık ki. Bunun sebebide kocaman burna kavis konulması. Çünkü ben sadece kemerin alınması ve ucun toplanmasını istedim. Yani hayalim küçücük değil, orta boy bir burundu. Ben kavis istememiştim ama bayanların burnu kavisli olur, erkeklerin kavissiz olur dediği için doktor kabul ettim bunu. Sol profil tam istediğim gibi ama sağ kötü. Helede sağ profile 45 dereceli açı ile baktığımda bildiğin uzun uç ama oyulmuş bir kemik. Tam profilden gene fena değil. Revizyon tavsiyelerini bende takip ediyorum. Revizyon olan arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim resimlerinize bakmam için. Şimdiden teşekkürler...
Şunuda söyleyeyim. Albümler kısmına bir kere sol profilden fotomu eklemiştim ve beğenilmişti. Ben de beğeniyordum. Eskisine göre iyi diyor; sağ profili (tam profilden çokta kötü bulmadığım için) umursamıyor, görmezden geliyordum ama yok katlanamıyorum böyle hafif yandan bakınca (45 derece acı civarı ) ucunun upuzun ama üst kısmının oyuk gözükmesine maalesef
Benimde revizyon yolu gözüktü gibi. 1, 5 ay oldu ameliyat olalı. Erken biliyorum ama kimse daha çok değişecek demesin lütfen. Çünkü burnumun sol profilden çok oyulmuş. Aylar geçtkçe orada kemik çıkacak değil ne yazık ki. Bunun sebebide kocaman burna kavis konulması. Çünkü ben sadece kemerin alınması ve ucun toplanmasını istedim. Yani hayalim küçücük değil, orta boy bir burundu. Ben kavis istememiştim ama bayanların burnu kavisli olur, erkeklerin kavissiz olur dediği için doktor kabul ettim bunu. Sol profil tam istediğim gibi ama sağ kötü. Helede sağ profile 45 dereceli açı ile baktığımda bildiğin uzun uç ama oyulmuş bir kemik. Tam profilden gene fena değil. Revizyon tavsiyelerini bende takip ediyorum. Revizyon olan arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim resimlerinize bakmam için. Şimdiden teşekkürler...
Şunuda söyleyeyim. Albümler kısmına bir kere sol profilden fotomu eklemiştim ve beğenilmişti. Ben de beğeniyordum. Eskisine göre iyi diyor; sağ profili (tam profilden çokta kötü bulmadığım için) umursamıyor, görmezden geliyordum ama yok katlanamıyorum böyle hafif yandan bakınca (45 derece acı civarı ) ucunun upuzun ama üst kısmının oyuk gözükmesine maalesef
Mrb. geçmiş olsun. Emre beyin revizyon fiyatını biliyo musun?
al işte .. sinir oluyorum böyle kadın burnu şöyle olur erkek böyle olur şartlanmalarına. arakadşım umarım iyi bir dr bulursun ya da ben bulur tavsiye ederim buradan. burnun iki taraftan farklı olması derdi bende de var malesef. Keşke öyle olmasa ama evet, 2 ayda anlıyorsun burnun kaba şeklini ve oyuk olan burun da kendinden kemik çıkarmıyor sonradan..
dr. aramaktan yorgun düştüm valla. revizyon olduğu için kimse dokunmak istemiyor, herkes korkuyor. bir de gittiğim her dr bambaşka birşey söylüyor ya da boşver kalsın böyle diyor. içime fenalık geldi benim. lütfen revizyonda çok başarılı bir dr. bilen varsa bana özelden mesaj atsın. eilhan demeyin lütfen ama onunla da görüştüm zaten.
İstediğimiz gibi bir burun olmazsa ,revizyonu ameliyat olduğumuz doktor karşılamıyor mu ? :44:
dr. aramaktan yorgun düştüm valla. revizyon olduğu için kimse dokunmak istemiyor, herkes korkuyor. bir de gittiğim her dr bambaşka birşey söylüyor ya da boşver kalsın böyle diyor. içime fenalık geldi benim. lütfen revizyonda çok başarılı bir dr. bilen varsa bana özelden mesaj atsın. eilhan demeyin lütfen ama onunla da görüştüm zaten.
doktor önerilerine çok ihtiyacım var. irtibat halinde olalım :)
teşekkür ederim cnm çok mutlu oldum.
bana kavis koymayacak, ufacık burun yapmayacak, uzunda yapmayacak, doğal ve herkese farklı burun yapan bir doktor tavsiyesi lazım. bu sefer revizyon; doğru karar vermem lazım :)
Eğer Ankara'daysan Serdar Öztürkle görüşmeni tavsiye ederim, yaptığı burunlara bakma imkanın olur, daha önce kime ameliyat olmuştun acaba??
Eğer Ankara'daysan Serdar Öztürkle görüşmeni tavsiye ederim, yaptığı burunlara bakma imkanın olur, daha önce kime ameliyat olmuştun acaba??
Fatihim; doğru diyorsun Serdar Öztürk risksiz burunlar yapıyor ancak arkadaşın ona ameliyat olunca mutlu olacağını sanmıyorum pek. Tarzı biraz uzun burun gibi çünkü.. Sdece kemiği alma yöneliminde Serdar Bey, nerdeyse hiç kaldırmıyor burun ucunu, dolayısıyla da hafif uzun kalıyor burun. Bence çok doğal duruyor ama böyle bir revizyon sonucunu daha çok burnu fazlasıyla küçültülmüş arkadaşlar tercih ediyor sanki. Gladhatin fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla burnu üç aşşa beş yukarı zaten böyle, neden tekrar bu tip burun yaptırsın ki. (bence zaten yaptırmasın özetle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?