revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

Sana tamamen katılıyorum 6 ay sonra oturur eder diye birşey yok maximum 2 ay sonra ne görüyorsanız o. Hatta sislikler indikce burun düşüyor ilk kalkikligindan eser kalmıyor

dr. aramaktan yorgun düştüm valla. revizyon olduğu için kimse dokunmak istemiyor, herkes korkuyor. bir de gittiğim her dr bambaşka birşey söylüyor ya da boşver kalsın böyle diyor. içime fenalık geldi benim. lütfen revizyonda çok başarılı bir dr. bilen varsa bana özelden mesaj atsın. eilhan demeyin lütfen ama onunla da görüştüm zaten.

al işte .. sinir oluyorum böyle kadın burnu şöyle olur erkek böyle olur şartlanmalarına. arakadşım umarım iyi bir dr bulursun ya da ben bulur tavsiye ederim buradan. burnun iki taraftan farklı olması derdi bende de var malesef. Keşke öyle olmasa ama evet, 2 ayda anlıyorsun burnun kaba şeklini ve oyuk olan burun da kendinden kemik çıkarmıyor sonradan..

doktor önerilerine çok ihtiyacım var. irtibat halinde olalım :)

ben yenı amelıyat olanlardanım ama daha once yıne aynnı doktora meme buyutme yaptırdım. sonuc cok basarılı olunca ıkı sene sonrada buruna karar verdım..
ve kbb cının yaptıgı ı burun vardı resımlerde kızın burnu dusmus ve o kadar guzel yapmıskı burnunu bende hıc dusunmeden ona oldum.oncekı operasyonum basarılı olunca yıne aynı kısıyı tercıh ettım..doktorum cenk tokat ve ızmırde yapıyo amelıyatlarını..ızmır dusunenlere tavvsıye ederım.

ben bir ay sonra fuat yüksele ameliyat olucam canım 3. olacak bu. profesor olmasına güveniyorum yaptıgı birkaç burunuda canlı gördüm ücretlerde çok cüzi.. paraya gözü yok gata dan emekli bir profesör.. sana ameliyat sonrası fotolarımı atarım

yine de fuat yükselhakkında bilgi sahibi olanları daha önce burun ameliyatı olanları varsa bilgilerini paylaşırlarsas sevinirim

Selamlar, benim çalıştığım iş yerinde arkadaşım burun revizyon ameliyatı oldu, benim doktoruma(doç.dr Ercan karacaoğlu'na ) çok memnun tavsiye ederim.

bende acıl bır doktor ısmı arıyorum resımlerı oncesı sonrası olmak uzere gormek ısterım

bana kavis koymayacak, ufacık burun yapmayacak, uzunda yapmayacak, doğal ve herkese farklı burun yapan bir doktor tavsiyesi lazım. bu sefer revizyon; doğru karar vermem lazım :)

bana kavis koymayacak, ufacık burun yapmayacak, uzunda yapmayacak, doğal ve herkese farklı burun yapan bir doktor tavsiyesi lazım. bu sefer revizyon; doğru karar vermem lazım :)

Eğer Ankara'daysan Serdar Öztürkle görüşmeni tavsiye ederim, yaptığı burunlara bakma imkanın olur, daha önce kime ameliyat olmuştun acaba??

Eğer Ankara'daysan Serdar Öztürkle görüşmeni tavsiye ederim, yaptığı burunlara bakma imkanın olur, daha önce kime ameliyat olmuştun acaba??

Ben eskişehirde oldum ameliyat. Ama yer önemli değil artk doğru doktor nerdeyse oraya gidip ameliyat olacağım. Resimlerin varsa görmek isterim...

Fatihim; doğru diyorsun Serdar Öztürk risksiz burunlar yapıyor ancak arkadaşın ona ameliyat olunca mutlu olacağını sanmıyorum pek. Tarzı biraz uzun burun gibi çünkü.. Sdece kemiği alma yöneliminde Serdar Bey, nerdeyse hiç kaldırmıyor burun ucunu, dolayısıyla da hafif uzun kalıyor burun. Bence çok doğal duruyor ama böyle bir revizyon sonucunu daha çok burnu fazlasıyla küçültülmüş arkadaşlar tercih ediyor sanki. Gladhatin fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla burnu üç aşşa beş yukarı zaten böyle, neden tekrar bu tip burun yaptırsın ki. (bence zaten yaptırmasın özetle:))

Çok iyi oluyor böyle tavsiyeler. Aslında bende kalkık burun istemiyorum; nasıl desem ileri doğru uzun olan burunu kestirmek istiyorum. Sanki makası alıp ucundan kesmek gibi. Yani ben biraz kıkırdaktanda küçültme istiyorum. Tenk yu primaprima :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…