revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

Arkadaslar burnum kalkik olsun ve rahat nefes alayım diye ameliyat oldum hiç bir degisiklik yok hala tek taraftan rahat nefes alamıyorum üstelik sanki burnum daha büyük ve ödem dolu . 3 ay önce ameliyat oldum . Dr iğne yaparım ödem İcin dedi . Burnuma ödem sokturucu iğne yapmicak bir aya kadar inmezse. Hayallerim yıkıldı. Kalkik burnum olmadıgı gibi bunu sordum 2. Operasyon dedi. Sok oldum. Burnum zaten bu sekildeydi madem bu 1. Operasyonu niye oldum. Ameliyattan sonra kalkmıştı 3 ayda indi

Üzülmeyin çünkü burun ameliyatında tek seferde memnun olan insan çok az. Ben de bir ikinci ameliyatı olmak zorunda kalıcam. Sağ taraftan nefes sorunum vvar. şekli hiç hoşuma gitmiyor burnumun. kemer alının deri kırışık kaldı. iki ay olacak daha düzelmedi.

Revizyonu bir sene sonra olabilirmişim kalkik burnum olsun diye okadar ameliyat oldum 3 ayda nasıl eski haline doner okadar kalkik burun anlamıyorum herkesin böylemi oluyor iniyormu

Tesekkur ederim yaziniz icin cok sagolun . İnsallah 2. Ameliyata gerek kalmaz sizin. Benim yuksek muhtemel gerekiyor. Cok pismanim hic bu ise girismeseydim simdi elimi verip kolumu kaptirdim sanirim artik kacis yok

yaklaşık 8 ay önce burun kemiklerim ve etlerimin büyümesi sebebi ile ameliyat oldum
olduğum hastaneden,de doktordanda çok memnun kaldım
benim gibi ameliyat olan insanlar bir kaç kez bu ameliyatı olduklarını söylediler ama be çok şükür
bir kerede kurtuldum...

revizyon için barıs cakır ve muhammet dilber le görüştüm
karısık olan kafam iyice karıstı ya:S hangisi revizyonda daha basarılı:S:S

1. ameliyat kolaymış ama 2., 3. ameliyatlar zormuş.Dolayısıyla pahalı.Revizyon ameliyatlarında herkesin başarılı olamadığı söyleniyor

İnternette bulduğum 1 videoda Nazım Çerkeş in yaptığı 3-4 tane revizyon ameliyatı öncesi ve sonrası resimlerini gördüm.Bana sanki ameliyat sonrası burunlar olması gerekenden biraz büyük gibi geldi. Bu konuda görüşü olan var mı?

Gerçi o burunların ilk ameliyat sonuçları farkedilir derecede kötüydü.Burundan alınması gerekenden daha fzala kemik ve kıkırdak alınmıştı.

Neden revizyon düşünuyorsunuz? Fonksiyonel bir bozukluk mu var yoksa şeklinden mi memnun değilsiniz?

Kötü olan şu ki soulmate hem fonksiyonel bozukluk hem de şekil bozukluğu var. Bu durum en berbatı. Çünkü kbb yi mi tercih etmeli yoksa plastik cerrahiyi mi asla karar veremiyorsun. Hadi diyelim ikisinin birden girdiği bi ameliyat olsun,onu da gördük işte ikinci ameliyatıma hem kbbci hem estetikçi girdi. sonuç hüsran

Bir yerde bu tür ameliyatlara 2 farklı branştan dr ın girmesinin çokda iyi sonuç vermediğini okumuştum.

Bana kalırssa estetik cerrah yapmalı ama revizyon ameliyatlarında başarılı olan bir cerrah olmalı.3-5 tanesiyle görüşüp ameliyat öncesi ve sonrası resimler istemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…