Çok iyi oluyor böyle tavsiyeler. Aslında bende kalkık burun istemiyorum; nasıl desem ileri doğru uzun olan burunu kestirmek istiyorum. Sanki makası alıp ucundan kesmek gibi. Yani ben biraz kıkırdaktanda küçültme istiyorum. Tenk yu primaprima :)
benim istediğim de o . ileri doğru uzun olan burnu kestirmek:):) yani burun yükseltisiyle yüzüm arasındaki mesafe daha kısa olsun istiyorum. sen de mi öyle?
tamam işte. ben de burunla dudak arasındaki mesafeden bahsetmiyorum. burunla yanak arasındaki mesafeden bahsediyorum. yani şu ucu var ya o kaba bi şekilde kambur duruyor daha mı fazla törpülenseydi mesela?burun direği değil ucu benim derdim
aynen canım benim derdimde o :)
napıcazzben kesinlikle üçüncü ameliyatı bir türül göze alamıyorum
fatal sen hala ameliyat olmadınmı nedir son durum
hala olmadım ben akhyls. doktorların seni dinlemek için zamanları olmuyor,sürekli yetişmeleri gereken bir şeyleri veya ameliyatları oluyor.,ve bu yüzden hiçbir zaman ne istediğini tam olarak neler beklediğini tam olarak anlatamıyorsun ve içine sinmeden ameliyata giriyorsun bu yüzden ve sonuç hüsran oluyor. ve fatura sana çıkıyor...işte tekrar tekrar yaşamaktan korkuyorum aynı şeyleri
hala olmadım ben akhyls. doktorların seni dinlemek için zamanları olmuyor,sürekli yetişmeleri gereken bir şeyleri veya ameliyatları oluyor.,ve bu yüzden hiçbir zaman ne istediğini tam olarak neler beklediğini tam olarak anlatamıyorsun ve içine sinmeden ameliyata giriyorsun bu yüzden ve sonuç hüsran oluyor. ve fatura sana çıkıyor...işte tekrar tekrar yaşamaktan korkuyorum aynı şeyleri
Gladhat; senin şu anlattığın benim başıma gelse, sanırım o ameliyathaneyi gazyağıyla yakarım, daha da ameliyat yapamazlar. Dua et sonuç iyi, sen beğenmesen de. Ne sonuçlar var. Ama gerçekten konuşmak çok önemli, aslında konuşmak değil de doktorun tarzını anlamak çok önemli. Sen ne anlatırsan anlat o aynı burnu yapıyor nasıl olsa:) (hepsinde de aynı terane: "ben herkese başka burun yapıyorum", yedik)
ben bir ay sonra fuat yüksele ameliyat olucam canım 3. olacak bu. profesor olmasına güveniyorum yaptıgı birkaç burunuda canlı gördüm ücretlerde çok cüzi.. paraya gözü yok gata dan emekli bir profesör.. sana ameliyat sonrası fotolarımı atarım
benimkide baya baya kötüydü ucu yamuktu, ortada kocaman çıkıntı vardı, burnum yayılmış gibiydi ve kanatlar şişti. ben serdar beyi görmeni öneririm. en iyisi profilime en yakın zamanda önceki ve sonraki resimlerimi koyiim de fikir edinin. bence moralini bozma, revizyon konusunda gerçekten çok iyi olan doktorlar var. hyr kıkırdak alması gerekmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?