revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

benim istediğim de o . ileri doğru uzun olan burnu kestirmek:):) yani burun yükseltisiyle yüzüm arasındaki mesafe daha kısa olsun istiyorum. sen de mi öyle?

benim istediğim de o . ileri doğru uzun olan burnu kestirmek:):) yani burun yükseltisiyle yüzüm arasındaki mesafe daha kısa olsun istiyorum. sen de mi öyle?

anladığım kadarıyla aynı şeyi istiyoruz. dudak ile burun arası mesafe değil benim dediğim. ne bileyim ekmeğin ucundan bir dilim kesmek gibi; burnun ucundan biraz kesmek hehe :) benzetmelere gel sen :)

tamam işte. ben de burunla dudak arasındaki mesafeden bahsetmiyorum. burunla yanak arasındaki mesafeden bahsediyorum. yani şu ucu var ya o kaba bi şekilde kambur duruyor daha mı fazla törpülenseydi mesela?burun direği değil ucu benim derdim

napıcazz ben kesinlikle üçüncü ameliyatı bir türül göze alamıyorum

benim 2. olcak biliyorsun. ya ben ameliyattan, işkencesinden korkmuyorumda şu anestezi korkusu varya. yanlış bir iğne saplayıvercekler diye korkuyorum :) aman ya neden birincisinde ideal burnumuz olmadı ki ne güzel hazır cesaret gelmişken kurtuluvercektik ama olmadı

fatal sen hala ameliyat olmadınmı nedir son durum

hala olmadım ben akhyls. doktorların seni dinlemek için zamanları olmuyor,sürekli yetişmeleri gereken bir şeyleri veya ameliyatları oluyor.,ve bu yüzden hiçbir zaman ne istediğini tam olarak neler beklediğini tam olarak anlatamıyorsun ve içine sinmeden ameliyata giriyorsun bu yüzden ve sonuç hüsran oluyor. ve fatura sana çıkıyor...işte tekrar tekrar yaşamaktan korkuyorum aynı şeyleri

anlıyorum canım haklısın ben illet ettim ameliyat olmaktan çünkü. benim doktorum mehmet ketene ile bi görüş istersen adam yapay burun yapmıyor kesinliklşe belli olmuyor ameliyat. bak foto koydum ben yeni saçlarımın toplu olduğu foto altına not düştüm şuanki halim diye bi kaç hafta önce çektim fotoyu görüp fikir edinebilirsin

bu kesinlike doktorların zamanları olmuyor meselesine katılıyorum. ben ameliyat olacağım gün yeniden konuşur heralde şekli ile ilgili filan demiştim. gittim hemen soktular ameliyata. konuşmak istediğimi söylediğim; sizin konuşmalarınızı kayıt altına aldık merak etmeyin sorun olmaz dediler. benm doktor istediğin operasyonları anlatırken videoya çekiyorda hastayı. ameliyattan önceki gün doktora ve anestezi için testlere gittim mesela. doktor aldı odaya burnumun içine baktı yolladı; bu kadar mı dedim bu kadar dedi. gerisini yarın konuşurz. o konuşma hiç gerçekleşmedi mesela. doktor yok ; cart curt derken bayıltıverdiler :)

Gladhat; senin şu anlattığın benim başıma gelse, sanırım o ameliyathaneyi gazyağıyla yakarım, daha da ameliyat yapamazlar. Dua et sonuç iyi, sen beğenmesen de. Ne sonuçlar var. Ama gerçekten konuşmak çok önemli, aslında konuşmak değil de doktorun tarzını anlamak çok önemli. Sen ne anlatırsan anlat o aynı burnu yapıyor nasıl olsa:) (hepsinde de aynı terane: "ben herkese başka burun yapıyorum", yedik)

Açıkcası bende acaba çok anlatamadım mı derdimi diye düşünüyordum. Doktora güveneceğime biraz daha belki bir randevu daha görüşüp konuşsa mıydım diye. Keza yine aynı istekleri sıralardım. Ama baktım ki benden sonra ameliyat olan bir kaç resme daha. Tarzı aynı; on kez anlatsanda yapılcak burun belli. Benim handikapım hastaların fotolarını göstermemesi oldu. Etik açıdan sakıncalı demişti. Yine de belki ben kendimi pek izah edemedim sanırım. Çünkü ben şeklini pek düşünüpte gitmedim. Doktor en iyisi neyse o yapar dedim. Benim kafam onun kadar çalışmaz dedim. Yüzüme yakışanı yapın dedim özetle. Şeytan ayrıntıda gizli hesabı burunda ayrıntıda gizliymiş :) Bilemiyorum. Ama her neyse artık olan oldu :)

bekliyorum mutlaka

Bu arada ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını merak ediyorum ama foruma yeni üyeyim ekleyipte rahatsız etmek istemiyorum, eğer ameliyat sonrası fotoğrafları olan varsa beni ekleyebilirse sevinirim.

güncel..
barış çakır'a revizyon olanlar..fotograflarınızı görmeyi cok istiyorum..karar asamasındayımm:26:

Ben de 1. 5 ay önce burun estetiği oldum, maalesef burun sırtım çok oyuk ve aşırı kavisli. Revizyon için fikir edinmek istiyorum resimlerinizi görebilirmiyim

arkadaşlar benim bir sorum olacak. revizyon olanlar genelde bariz çok kötü görünüme sahip olduğu için mi oluyor yoksa şurası olmamıs deyip de olunur mu? ben emre beye revizyon olmak istiyorum ama kararsızım. bana göre burnum önden kötü, fotoğraflarda asimetrik çıkıyo, sanki hala şiş varmış gibi, ama yandan güzel. başkaları güzel deyip geciyo sizce bu durumda ameliyat olmalımıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…