revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

can kopal a revizyon ameliyatı olan var mı?
Aslında aklımdan hep emre ilhan gecio ama istanbula gitmek 10 gün fln orada kalmak gözümü korkutuyo ya

can kopal a revizyon ameliyatı olan var mı?
Aslında aklımdan hep emre ilhan gecio ama istanbula gitmek 10 gün fln orada kalmak gözümü korkutuyo ya

Mrb. geçmiş olsun. Emre beyin revizyon fiyatını biliyo musun?

arkadaşlar,istanbul da revizyon ameliyatı olan varmı aranızda?doktor araştırıyorum,her doktor yapamıyor.özellikle yakup avşar'a revizyon veya normal ameliyat olan arkadaşlar bei eklerseniz sevinirim....

istanbulda barış çakır, Samsun da op.dr. halit urgan,sinop ta op.dr. ayhan çakır bildiklerim bunlar

arkadaşlar barış çakıra iki arkadaşım oldu sonuçtan memnunlar ama bu nasıl bir burun hayal ettiğinize bağlı.. barış bey doğal burunlar yapıyor. eğer hokka gibi bir burun düşlüyorsanız verim alamayabilirsiniz ben de 3. ameliyatımı olucam maalesef hem sağlık hem estetik yönünden çok kötü iki ameliyat geçirdim bu benim son şansım diye düşünüyorum ve güzel tavsiyelerinizi bekliyorum..

Serpilce ben de sende kendimi buldum.

Ben de 3 ameliyat sonrası revizyon için dr.arayışındayım.

bilgilerini benimle paylaşırsan çok sevinirim.

canım ben de 3. ameliyat için araştırma içindeyim. ilk 2 ameliyatım hem görsel hem sağlık açısından berbat.. bilgilerinizi benimlede paylaşırsanız sevinirim..

sana tamamen katılıyorum.. ben de 2 ameliyat oldum 3. su yolda.. ama kime güveneceğimi şaşırdım. artık doktorların iyi yaklaşımları yaparız ederiz şeklinde tutumları da cezbetmiyor çünkü ilk ikiside garanti vermişti.. Allah yardımcımız olsun bu kez yüzümüzü güldürsün inşallah..

arkadaşlar bende burun mağduru biri olarak kesinlikle şunu tavsiye ediyorum: burnunuzu ilk seferde mahveden memnun kalmadıgınız doktora ikinci ameliyatınızı olmayın. sonuç cok daha kötü oluyor ben bir tanesiyle mahkemelik oldum. paralar kolay kazanılmıyor gidip milyarlar yatırıyoruz olmadı başkasına gidip aynı paraları veriyoruz ama ilkininde yaptıgını yanına bırakmayın başka insanlarda magdur olmasın. hala arastırıyorum gerçekten istediğimi verebilecek birini lütfen güzel tavsiyelerinizi paylaşın

ben 3 kez aynı doktora ameliyat oldum ve sonuçtan çok memnunum. 3. ameliyatımı benim hatam yüzünden olmak zorunda kaldm

Benimde revizyon yolu gözüktü gibi. 1, 5 ay oldu ameliyat olalı. Erken biliyorum ama kimse daha çok değişecek demesin lütfen. Çünkü burnumun sol profilden çok oyulmuş. Aylar geçtkçe orada kemik çıkacak değil ne yazık ki. Bunun sebebide kocaman burna kavis konulması. Çünkü ben sadece kemerin alınması ve ucun toplanmasını istedim. Yani hayalim küçücük değil, orta boy bir burundu. Ben kavis istememiştim ama bayanların burnu kavisli olur, erkeklerin kavissiz olur dediği için doktor kabul ettim bunu. Sol profil tam istediğim gibi ama sağ kötü. Helede sağ profile 45 dereceli açı ile baktığımda bildiğin uzun uç ama oyulmuş bir kemik. Tam profilden gene fena değil. Revizyon tavsiyelerini bende takip ediyorum. Revizyon olan arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim resimlerinize bakmam için. Şimdiden teşekkürler...

Şunuda söyleyeyim. Albümler kısmına bir kere sol profilden fotomu eklemiştim ve beğenilmişti. Ben de beğeniyordum. Eskisine göre iyi diyor; sağ profili (tam profilden çokta kötü bulmadığım için) umursamıyor, görmezden geliyordum ama yok katlanamıyorum böyle hafif yandan bakınca (45 derece acı civarı ) ucunun upuzun ama üst kısmının oyuk gözükmesine maalesef

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…