burnumdan 2 kez ameliyat oldum 2.sini olalı tam bir yıl oldu.Çok rahatsızım burnumun içini mafoldu .1 yılı zorla geçirdim.nefes alamıyorum özellikle sol tarafımda birşey var.Ameliyatımı samsunda Alper aktaş yaptı.Beni mafetti. Eski burnum çok çok daha iyiymiş onu anladım.Acil ameliyat olmam lazım.Bir çok Dr. ismi gördüm sitede ama hangisi bilmiyorum.Lütfen ya Allah rızası için biri yardım etsin.Çocuk sahibi olmak istiyorum nefes darlığından olamıyorum çünkü taşikardilerim ve şiddetli baş ağrılarım var geceleri başımı yastığa koyamıyorum boğuluyorum sanki.lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
Ben revizyon ameliyatımı Emre ılhana oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan albümümü görüp fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 2. ameliyatımı yapan doktorun açtığı kocaman septum perforasyonu vardı..(Delik) Onu da kapattı...Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini bu forumda daha henüz görmedim diyebilirim...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden çok memnunum...
arkadaşlar ben 2.kez ameliyat oldum bir hafta önce ama sonuç malesef hayal kırıklığı...doktora kendimi ve ne istediğimi çok iyi ifade ettim.beni anlaması için resim bile gösterdim.aynı dili konuştuk ve uzlaştık.ama ne çare burnumu mahvetti.sanki burnumun ucu kesilip atılmış gibi..adam kuşa çevirdi beni.yüzümün bütün özelliği,anlamı ,derinliği uçup gitti...şimdi aynaya baktığımda farklı birini görüyorum.oysa o kadar araştırdım ki 600 sayfa yorum okudum en az.ve bunu yapanda ünlü bir doktor.şimdi bunalımdayım...o kadar pişmanımki ona gittiğime.eski doğal burnumu arıyorum.
bi sn emel ben sıradan bir vatandaş olarak bir doktoru neden kıskanayım,neden karalama kampanyası yapayım??ben bir sözümle karalama kampanyası mı yapmış oldum hemen?hem ben isim falan vermemiştim bile,sen kendin dedin benim reklam olduğumu mu düşünüyorsunuz diye...
Bu arada doktorlar burayı ayan beyan kullanıyor.sözüm sadece aliye veliye emreye cemreye değil. burada hakkında başlık açılan çoğu doktor bu iş için buraya para ödüyor. öyle olmasa sitede revizyonda usta doktor diye reklamlar dönmezdi sağda solda.ki özellikle ankarada biri var ki alkışlarım ona:)
bende emre beye amelıyat oldum. amelıyat oncesı psıkolojı çok kotu. doktor secımın acaba olmalımıyım korkuların, aılenın endişeleri. benım annem panık atak amelıyat boyunca sureklı anneme haber verıldı. bu surecı ben emre bey sayesınde kolay atlattım belkı emre bey yerıne baska bır doktor olsaydı ben amelıyat olmaktan vazgecerdım. artık eskısı gıbı degıl hıçbırsey ınetrnet denılen ortam herseye çok cabuk ulasmamızı saglıyor. dedıgım gıbı amelıyat oncesı psıkolojı çok kotu aklınıza bırçok sey gelıyor. bır suru soru ısaretı. ben bunlardan emre bey ve bırgul hanım sayesınde kurtuldum. konusmamız gorusmemız boyunca her bır soruma çok net cevaplar aldım. eskı burnuma bakıyorum ya ben eskı burnu fındık gıbı çok sevımlı hale getıren doktoru neden burda tavsıye etmeyım sonucta hepımızın buraya bakmasındakı amaç aynı. en ıyıye guzele ulasabılmek neden aynı amaç için çırpınan kısılere yardımcı olmayım. saglık o kadar basıt bırsey degıl kı. eger ben bırseyden memnun kalmadıysam neden bunu baskasına methederek yanlıs yonlendırerek kul hakkına gıreyım.
ben emre beyden memnun kaldım. sormam gereken bırsey oldugunda kendısıne çok rahat ulasabılıyorum. amelıyat oncesındekı ıletısımızmız nasılsa sonrasında da aynı sekılde devam edıyor.
Ben revizyon ameliyatımı Emre ılhana oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan albümümü görüp fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 2. ameliyatımı yapan doktorun açtığı kocaman septum perforasyonu vardı..(Delik) Onu da kapattı...Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini bu forumda daha henüz görmedim diyebilirim...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden çok memnunum...
kızlar bende 2 sene önce emre ilhana ameliyat oldum inanın çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?