Valla revizyon olursam bende çok araştırdım kafamda çok karışıyor zaman zaman ama nedense sempatim var Yakup Avşar diyorum :lepi: :lepi: :lepi:
:) benim forsum parayla
3 ay bune ya ssk hastanesi gibi
Hem burnunu kim enkaz haline getirdiye ilk once onu paylaş bizde bilelim ona gitmeyelim ben bu foruma bunun için giriyorum açıkcası,
kötüleri elemek için..
Ayrıca bu benim düşüncem ve saygı duyman lazım .. ben tüm içtenligimle 3 ay beklettiğini özellikle yaptıgını düşünüyorum.. forumu dikkatli okursan yurt dışından gelen bir kaç hasta 10 gün içinde ameliyat olup gitti.. Bence sen yeterince ısrarcı olamamışsın :))
neyse bu tartışma dışında kapalı ameliyatı merak ediyorum gerçekten nasıl bir sorunla karşılaştın bunu anlatırmısın
Rica etsem birde fotograflarını koyarmısın kapalı teknik ile ne kadar kötü yapmış ?
rosesoy sana kotulerı elemek konusunda katılıorum hepımız ın korkuları var o yuzden memnun olmayan arkadaslar doktorun adını yazsın bu ayıp deı klhem para verıcez hem umut verıcezz
kızlar revızyon nearkadaşlar,istanbul da revizyon ameliyatı olan varmı aranızda?doktor araştırıyorum,her doktor yapamıyor.özellikle yakup avşar'a revizyon veya normal ameliyat olan arkadaşlar bei eklerseniz sevinirim....
kızlar revızyon ne
Herzaman iyi araştırmak lazım ama kusura bakma ben emre beyin biraz bu forumu kullandıgını düşünyorum, Sen belki reklam yapmıyorsun ama emre beyin kendi hemşiresi ben emre beyin ameliytlarını gordum soyle yapar, boyle yapar diyor... Neden o kadar iyise ameliyat hemşiresi bunu yazma geregi duyuyor ??
Açık ameliyatı yapıyorda, kapalı yapabiliyormu ? Herşey reklamdan ibaret
.............................
Canım ne karalıyacagım kendisini tanımam etmem, Benim bazı huyları vardır ben dogru bildigimi soylerim yazarım..
hakkıyla kazanıyorsa ne guzel. Ama birilerine para verip buraya yazdırıyorsa çok ayıp.. ;((
Ve bunu ben soylemedim emre ilhan başlıgı altında yazıyor
ben emre ilhanın ameliyat hemşiresiyim birçok ameliyatını izledim soyle diyee buda benim yazdıklarımın dogruluk payı oldugunu ispatlıyor ayrıca boşuna konuşmuyorm anlaycagın..
Ve ben o kadar kapalı burun ameliyatı araştırması yaparken neden hep plastik cerrahlar aramamda karşıma çıkıyor, bir tane kbb hekimi kapalı burun yapmıyor, ama forum sitesine girdiginde bir bakıyorsun sanki kbb hekimleri en iyi burunu yapanlar, keşke ben yanılıyor olsam revizyon ameliyatı altında yazanların çogu kbb doktoruna ameliyat olmamışmı ??
Kimseyi karalamam, kimsenin ekmegiyle oynamam ben ne kadar yazarsam yazıyım gerçek neyse bir süre ortaya çıkar merak etme
ama over doze oldum emre ilhan, muhammet dilber' i okumaktandan ne zaman açsam emre ilhan muhammet dilber
bi sn emel ben sıradan bir vatandaş olarak bir doktoru neden kıskanayım,neden karalama kampanyası yapayım??ben bir sözümle karalama kampanyası mı yapmış oldum hemen?hem ben isim falan vermemiştim bile,sen kendin dedin benim reklam olduğumu mu düşünüyorsunuz diye...
Bu arada doktorlar burayı ayan beyan kullanıyor.sözüm sadece aliye veliye emreye cemreye değil. burada hakkında başlık açılan çoğu doktor bu iş için buraya para ödüyor. öyle olmasa sitede revizyonda usta doktor diye reklamlar dönmezdi sağda solda.ki özellikle ankarada biri var ki alkışlarım ona:)
bir ameliyat için 3 ay bekleyenin bence aklı yoktur
burası ssk hastanesimi 3 ay sonrasına gün veriyor, millet gidip başka yere ameliyat olur..
Kuzum sırasıyla degil parasıyla bikere :) hehehehe
3 ay sonraya gun veriyorsa mantıken ameliyat ucretini 10000 tl yaparsın aylık çalışırsın daha çok kazanırsın
hesabıda soyle
2x10000 = 20000
20000x20 = 400000
40000 masraf 360000 tl net kar ... ( yani 3 ay randevu işi bilimsel açıdan yalan)
emin ol bu sadece reklam sen yemişsin bu taktigi o başka :))
sadece şunu söyleyecegim işinde çok çok çok çok çok çok iyi olsa sadece açık teknik yapmazdı.
Şu anda tıp herşeyi kapalı yaparken açık teknik kullanmak o kadar aptalca geliyorki
Safra taşı ameliyatı ol 1 gün sonra eve git, bel fıtıgı ameliyatı ol 1 gün sonra evine git beyin ameliyatı ol 1 gün sonra evine git
burun amekiyatı ol hemde açık teknikle komedi gibi ( back to future 2) :)))
sinirlendim yine mantıksz şeyler okuyunca
emre ilhanın kesinlikle ve kesinlikle karalamıyorum sadece benim dışardan gordugum gerçekleri yazıyorum
iyi doktordur çok etikdir o yuzden sadece 6000 tl ye ameliyat yapıyordur herkes 3 ay sıra bekliyordur bunların gerçeklik payı % kaç olduguna kendiniz karar verin :) heheheh
meslegim biyologum ve herhangi birinin asistanı degilim
Meslegim geregi labrauarda çalışıyorum ama öyle bir doktorla çıkar ilişkim yok
zaten doktor milletinide biraz fazla gereksiz havalı buluyorum neyse..
ben forumu filan karalamıyorum fartettiyseniz
Doktor önerileri diye başka bir başlık var sanırım insanlar gidip orayı kullansın ,
Ben sadece kafama takılan bazı şeyleri buraya yazıp tartışmak istiyorum,
Sizin aklınıza takılmıyormu bu sorular ?
Ve sizde forumu okudugunuzda her başlık altındaki aynı doktorlarının yorumlarını okumaktan tiksinti gelmedimi ?
meslegim biyologum ve herhangi birinin asistanı degilim
Meslegim geregi labrauarda çalışıyorum ama öyle bir doktorla çıkar ilişkim yok
zaten doktor milletinide biraz fazla gereksiz havalı buluyorum neyse..
ben forumu filan karalamıyorum fartettiyseniz
Doktor önerileri diye başka bir başlık var sanırım insanlar gidip orayı kullansın ,
Ben sadece kafama takılan bazı şeyleri buraya yazıp tartışmak istiyorum,
Sizin aklınıza takılmıyormu bu sorular ?
Ve sizde forumu okudugunuzda her başlık altındaki aynı doktorlarının yorumlarını okumaktan tiksinti gelmedimi ?
Bu konunun adi "en iyi reviyzyon doktoru" olduguna gore tabi ki burda doktorlarin isimleri soylenecek ve tabi ki su doktor beni memnun etti bu doktor edemedi denilecek. Revizyonda iyi olan doktorlarin sayisi da 5-6 hadi bilemedin 10 tane ise, ayni isimlerin donup dolasmasi normal bence. Doktorlari kiskandigindan dolayi mi bilemiyorum ama gereksiz havali buluyorum dedin, ama aslinda bazilarinin isleri gercekten zor bazilarinin da gercekten kutsal. Ben de sahsen senin burun ameliyati olduguna inanmamaya basladim. Hele kotu bir burun ameliyati olayi gecirdigine kesinlikle inanmiyorum, cunku basina oyle birsey gelen kisi, o psikolojide olan kisi, bunun ne demek oldugunu, ne kadar zor oldugunu bilir, burda o kadar kayitsiz bir tavir alamaz, daha duyarli olur, soyleyeceklerinin birilerini etkileyebilecegini bilir, kendi cani yandigi icin baskasina ayni seyin olmasina ihtimal bile vermek istemez, o yuzden de "kotu" oldugunu ve "reklam" yaptigini bildigi doktorlarin isimlerini de aciklar, "hele ankarada bir doktor var.. o reklamin kralini yapiyo" gibi laflar edip sonra da kim oldugunu soylememezlik etmez. Her neyse, ben memnun kaldigim ve memnun kalmadigim doktorlarin isimlerini aciklamaya devam edecegim, cunku benim basima gelenin kimsenin basina gelmesini istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?