revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

Ben revizyon ameliyatımı BARIŞ ÇAKIR oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan RESİMLERMDEN fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 1ve 2. ameliyatımı yapan doktorum NAZIM DURAKTI..Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini SİMDİYE KADAR HİÇ GÖRMDİM...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden cok mutluyum artık dısarı cıkabiliyorum BARIŞ CAKIRA oldugum amelyt sayesinde...

Ayseen, nezaman ameliyat oldunuz dr Baris Cakir a? Yani kac aylik oldu burnunuz:) Merak ettim eski ve simdiki halinizi

Son düzenleme:
yaklasık 1 sene oldu .ama benim burnum cok sorunluydu 2 kere hayal kırıklıgına ugradıktn snra smdi com mutluyum BARIŞ ÇAKIRA COK TESEKKÜR EDERM.fotograflrm var önceki snraki diye bakarsan bide sormak istedgn bişe varsa yne yardmcı olurum.

rosesoy sana kotulerı elemek konusunda katılıorum hepımız ın korkuları var o yuzden memnun olmayan arkadaslar doktorun adını yazsın bu ayıp deı klhem para verıcez hem umut verıcezz

merhaba merve özel mesaj atamadıgımdan burdan yazıyorum. benm burnumda kückken düstm kıkırdak bile yoktu. BARIŞ ÇAKIR vucudumdan yedek kıkırdk kemik alıp amelyt yaptı ve suan cok mutluyum .dedgim gibi kesnlkle BARIŞ ÇAKIR'ı tavsiye ediyorum.aklına baaska takılan bişe olursa yazabilrsn.

kızlar revızyon ne

revizyon demek 2. 3. veya 4. ameliyat demek... daha fazla da olabilir... ama ilk olmayan ameliyat demek. bir kere ameliyat olduysan, bundan sonra olacagin, ilk ameliyati duzeltmek amacli olan ameliyatlara revizyon deniliyo. acik ameliyat da bir cesit burun ameliyati yontemi, burnunu alttan kesip aciyorlar, ben acik ameliyat oldum mesela. anladin mi?

Pardon ne reklamı ? Size teknik bir açıklama yapayım o sağda solda gördüğünüz reklamlar Google Adsense üzerinden gelmekte olup bizim seçtiğimiz reklamlar değildir. Hangi sayfada iseniz akıllı reklam sunucuları o sayfadaki kelimeleri tarayıp o konu ile ilgili Google üzerinden reklamlar çıkarır. Yani burun estetiği sayfasında Google Adwords tarafına burun ile ilgili verilmiş reklamlar çıkar. Doğum kontrol haplarına ait reklamı o sayfada göremessiniz. Moda sayfasına gidin orada da moda ile ilgili reklamalr çıkar ve bunları biz SEÇMEYİZ !

Bu teknik açıklamayı anladığınızı umuyorum.

Gelelim hemşire konusuna biz bu sitede hangi doktorun hemşiresine yazmasına izin vermişiz ? Hadi doktorları karalıyorsunuz da bizi de mi satılığa çıkardınız ? Burada hiç bir doktorun avukatlığına soyunmuyoruz ama bizi de karalamaya başlayınca işin rengi bayağı değişti.

http://www.kadinlarkulubu.com/burun...-kurumlara-uyelerimize-onemli-hatirlatma.html

şu başlığı okumanızı özellikle rica ediyorum.

Burada insanlar neden yazıyor bunuda açıklıyayım size başarısız sonuçlar alan HASTA başarılı bir operasyon geçirdiğinde doktoruna teşekkür etmek adına buraya yazıp çiziyor veya buradan arkadaşlarının tavsiyesi ve yol göstermesi sonrasında başarılı sonuç aldıysa bir dönem sonra aynı misyonu kendi üstleniyor. HİÇ BİR ÜYEMİZ ŞURAYA GİT BURAYA GİT DİYEMEZ ! Ben şu kişiye gittim ve memnun kaldım diyebilir. Memnuniyeti dile getirmek ile reklamı karıştırmayın lütfen.

Bu kadar adı geçen doktorlardan rahatsızlığınız var ise gidin siz bir doktor önerin onun adına başlık açıp yazın bunu engelleyen nedir ? Öyle bir tanımlamışsınız ki sanki başka doktor önerilerine biz izin vermiyoruz.

Bu ayan beyan kullanan doktorları merak ettim. Bu kişinin reklam yaptığını düşünüyorum diyip kötü içeriğe basma zahmetinde neden bulunmadınız ? Sizin amacınız üzüm yemek mi yoksa bağcıyı dövmek mi ?

Sizin uzmanılığınızı da merak etmiyor değilim. Madem bu kadar kapalı ve açık teknik üzerine uzman oldunuz adamlar sizin hesabınıza göre çokta güzel para kazanıyor mesleğinizi ciddi olarak merak ettim. Muhasebeci mi siniz yoksa adı geçen doktorlara rakip yeni bir doktorun asistanı mı ?

Hiç hoş değil mi bu yaptığım karalama, fakat siz bizi de doktorları da karalarken aynı şeyi yaptınız. Doktorların reklam yapması kanunen yasak, sizde kalkıp burada reklam yapıyorlar diyorsunuz. Ben adı geçen doktorların yerinde olsam sizi dava eder, bunu ispat etmenizi ve mesleki itibarına zarar verdiğinizi de ifade edip bunun faturasını çıkarmasını sağlardım. Bakın işte o zaman nasıl para kazanırlar görürsünüz.

Birinin reklam yaptığını düşünüyorsanız burada kötü içerik butonu var buna basın biz gerekeni yaparız ama böyle bir bize çamur atarak bir hekimlere çamur atarak olmaz bu işler. Biraz yazdıklarınızın nerelere gittiğine dikkat edin 14-15 yaşında ergenler değilsiniz. Forumun doğruluğundan şüpheniz var ama nedende mesajlarınızın %90 gibi bir oranı estetik bölümünde. İnanın ben sizin hasta olduğunuza da inanmamaya başladım.

http://www.kadinlarkulubu.com/burun...-kurumlara-uyelerimize-onemli-hatirlatma.html

şurayı lütfen 3-4 kez okumanızı rica ediyorum.

riyosa mı desem ? camila mı desem ? yoksa ardiente mi desem bilemedim ...

Tam 3 senedir bu başlıktaysa birileri artık bunda iyi niyet aramam söylemedi demeyin mesajımı alan almıştır....

meslegim biyologum ve herhangi birinin asistanı degilim
Meslegim geregi labrauarda çalışıyorum ama öyle bir doktorla çıkar ilişkim yok
zaten doktor milletinide biraz fazla gereksiz havalı buluyorum neyse..

ben forumu filan karalamıyorum fartettiyseniz
Doktor önerileri diye başka bir başlık var sanırım insanlar gidip orayı kullansın ,
Ben sadece kafama takılan bazı şeyleri buraya yazıp tartışmak istiyorum,

Sizin aklınıza takılmıyormu bu sorular ?
Ve sizde forumu okudugunuzda her başlık altındaki aynı doktorlarının yorumlarını okumaktan tiksinti gelmedimi ?

Bu konunun adi "en iyi reviyzyon doktoru" olduguna gore tabi ki burda doktorlarin isimleri soylenecek ve tabi ki su doktor beni memnun etti bu doktor edemedi denilecek. Revizyonda iyi olan doktorlarin sayisi da 5-6 hadi bilemedin 10 tane ise, ayni isimlerin donup dolasmasi normal bence. Doktorlari kiskandigindan dolayi mi bilemiyorum ama gereksiz havali buluyorum dedin, ama aslinda bazilarinin isleri gercekten zor bazilarinin da gercekten kutsal. Ben de sahsen senin burun ameliyati olduguna inanmamaya basladim. Hele kotu bir burun ameliyati olayi gecirdigine kesinlikle inanmiyorum, cunku basina oyle birsey gelen kisi, o psikolojide olan kisi, bunun ne demek oldugunu, ne kadar zor oldugunu bilir, burda o kadar kayitsiz bir tavir alamaz, daha duyarli olur, soyleyeceklerinin birilerini etkileyebilecegini bilir, kendi cani yandigi icin baskasina ayni seyin olmasina ihtimal bile vermek istemez, o yuzden de "kotu" oldugunu ve "reklam" yaptigini bildigi doktorlarin isimlerini de aciklar, "hele ankarada bir doktor var.. o reklamin kralini yapiyo" gibi laflar edip sonra da kim oldugunu soylememezlik etmez. Her neyse, ben memnun kaldigim ve memnun kalmadigim doktorlarin isimlerini aciklamaya devam edecegim, cunku benim basima gelenin kimsenin basina gelmesini istemiyorum.

Ayrica sen kafana takilanlari tartismak istiyosan, asil sen "kafama takilanlar" diye konu ac orda tartis. Bu konunun adi dedigim gibi "revizyon burun ameliyatlarinda basarili doktorlar", ve ben sahsen siz bir iki hafta once bu reklam kavgasina basladiginizda sinir olmustum, cunku asil konu dagismisti, ben buraya milletin revizyon tecrubelerini okumaya geldim, senin aklina takilani okumaya degil. Ayrica bence doktorlari fazla havali buluyorum diye bir laf etmen cok sacma, sen onlari fazla havali buluyosan bul, bu kime ne ifade ediyor? Sanki birinin umurunda senin onlari havali buluyor olman, veya sanki sana birini karalama veya doktorlari genel olarak karalama hakkini veriyor. Ben de simdi biyologlara asiri uyuz olurum desem sanki birsey kanitlamis olurum veya sanki bu bana senin hakkinda kotu birsey yazabilme gucu verir. Cok sacma. Lutfen genelleme yapmiyalim.

Kusura bakma haklısın ben yanlış konu başlıgı altına yazıyorum
nasıl olsuysa buraya kaymışım, inatlaştıgım için sinirden farklı konularada yazmışım (
Benim korkum ve eminim kimsenin istemedigi revizyon burun ameliyatı gibi kotu bir duruma düşmemek.

şunu farkettim ben birilerini kızdırdım onlarda benim üzerimden yazı yazıyorlar,
ankarada doktor var o reklamın kralı yapıyor gibi laflar bana ait degil... farkettiysen

aayssen nezaman ameliyat oldun kıkırdak kullanıldımı kıkırdak koyulduysa kaburga veya kulakmı? kıkırdakta kayma gibi sorun yaşadınmı?burnuna negibi işlemler yaptı doktor?cevabın için şimdiden teşekür ederim.

kücükken gecirdigim kaza sonucu burnumdaki kemik kırılmıstı o yüzden kıkırdk koyuldu.suan görünüm olarak ta gayet iyi ve nefes alamıyordum artk rahatca nefes alabiliyorum bunu Dr.BARIŞ ÇAKIR 'a borcluyum .hem güleryüzlügü hem verdigi güven ve amelyt sonrası için suan cok mutluym baska soruların olursa cevaplayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…