Kusura bakma haklısın ben yanlış konu başlıgı altına yazıyorum
nasıl olsuysa buraya kaymışım, inatlaştıgım için sinirden farklı konularada yazmışım(
Benim korkum ve eminim kimsenin istemedigi revizyon burun ameliyatı gibi kotu bir duruma düşmemek.
şunu farkettim ben birilerini kızdırdım onlarda benim üzerimden yazı yazıyorlar,
ankarada doktor var o reklamın kralı yapıyor gibi laflar bana ait degil... farkettiysen
kücükken gecirdigim kaza sonucu burnumdaki kemik kırılmıstı o yüzden kıkırdk koyuldu.suan görünüm olarak ta gayet iyi ve nefes alamıyordum artk rahatca nefes alabiliyorum bunu Dr.BARIŞ ÇAKIR 'a borcluyum .hem güleryüzlügü hem verdigi güven ve amelyt sonrası için suan cok mutluym baska soruların olursa cevaplayabilirim.
aayssen diğer operasyonlardada kıkırdak eklenmedimi diğer iki operasyon neden başarısız geçti?hiç kıkırdak kayması oldumu?önceki operasyonlarında nekadar sonra sorun çıktı ve bu son operasyon sonrası ömürlük burun diyormusun sanırım henüz 1 yıllık.bi 1 yıl veya 2 yıl sonra sorun çıkma olasılığı varmı.ilk operasyonlarındada burnun aşağıya indirildiği halde negibi bir sorun yaşadın tekrar revizyon ihtiyacı neden duydun.yağ enjekte edildimi?ayrıntılı açıklarsan sevinirim.bende kıkırdak düşünüyorum ama kayma olasılığı olduğu için vazgeçiyorum.
aptalkız bana özel mesaj atabilirsin.
Canım seni arkadaş listeme ekledim..Kabul edersen görebilirsin resimlerimi..[/QUOTE
Canım bende emre bey'e revizyon olmak istiyorum. Fikir edinmek için burun resimlerini benlede paylaşabilirmisin? sana arkadaşlık isteği gönderdim..
arkadaşlar,istanbul da revizyon ameliyatı olan varmı aranızda?doktor araştırıyorum,her doktor yapamıyor.özellikle yakup avşar'a revizyon veya normal ameliyat olan arkadaşlar bei eklerseniz sevinirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?