merhaba arkadaşlar formda yeniyim samsunda revizyon için iyi bir doktor var mı yaptıran varsa yazabilirse çok sevinirim
ah canım iyi hoş diyorsunda herkes bu imkanı bulamayabiliyor :80:
Maddi imkanlari kasdediyorsan olabilir haklisin derim, ama ben sahsen Hollanda'dan gidecem yanina insallah. :)
bu başarısız ameliyatları gerçekleştiren doktorlara karşı hukuki haklarımızı bilen var mı, dava açan?
bence bizler sesimizi çıkarmadığımız için doktorlar bu kadar rahat yada arkalarında üst düzey birileri var anlayamıyorum şimdi revizyon oluruz para isterler olan bizlere oluyor ne olacak böyle hakaten bizim haklarımız neler bunu öğrenmek şart oldu artık yazık değil mi bizlere bütün bir yıl stres sonra tekrar ol işler yolunda gitmezse yine hayal kırıklığı of of
inşallah... çokda uğraşmamak mı lazım bilmiyorumki..
Ben Cemil Tugay'dan revizyon için 4 Temmuza gün aldım kızlar, herkese açık albüm yaptım iki tasarım var profilimde bakıp yorum yaparsanız sevinirim, ben ikisi arası bişey istiyorum aslında, hatta şu akasya durağındaki Osman Ağa'nın kızı Dilek'i oynayan Pelin Sönmez'in burnuna benzese ihya olurum valla :)
bir de çok korkuyorum bi aralar ferruh bey furyası vardı burada 2-3 yıl önce bi kaç kişi reklamını yapıyodu ama ameliyat olanlar şikayetçiydi ondan inşALLAH buraya dr.ların asistanları sekreterleri yada kendileri girip övmüyodur[/QU sen reklamları boşver hangisi kafana yatıyorsa o yolda ilerle tabiki insanların da fikirleri önemli ama yine de bazılarının kim olduğunu bilemiyoruz dikkatli ol herkese güvenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?