revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

haklısın galiba ben de duymadım ne yapalım artık şans inşallah benden yana olur ve düzeltebilirler

revizyon olmuş arkadaşlar beni de listenize eklerseniz çok sevinirim özellikle cevoo ve 5 ke zameliyat olmuş arkadaşlar

Teşekkür ederim rüyarüya,umarım onu bulurum yardımın için sağol,eğer denk gelirsen sende onu bana yönlendirir misin,şimdiden teşekkür ederim...

arkadaşlar revizyon için kim nerede hangi dr a ameliyat oldu ve kaç lira ödedi, memnuniyet durumu nedir, yazabilirseniz sevinicez, sanırım benim gibi, bekleyenler var cevabı..

bu başarısız ameliyatları gerçekleştiren doktorlara karşı hukuki haklarımızı bilen var mı, dava açan?

bu başarısız ameliyatları gerçekleştiren doktorlara karşı hukuki haklarımızı bilen var mı, dava açan?

bence bizler sesimizi çıkarmadığımız için doktorlar bu kadar rahat yada arkalarında üst düzey birileri var anlayamıyorum şimdi revizyon oluruz para isterler olan bizlere oluyor ne olacak böyle hakaten bizim haklarımız neler bunu öğrenmek şart oldu artık yazık değil mi bizlere bütün bir yıl stres sonra tekrar ol işler yolunda gitmezse yine hayal kırıklığı of of

kanun eksiği var bence, parayıda geçtim çekilen eziyetin bedeli zaten açacağın 3 kuruşluk tazminat davasıda olmamalı ki bunu kazanmak çok zor..

ne bileyim hakkımız da hayırlısı olsun inşallah her şey düzelir biz de diğerleri gibi mutlu oluruz bol bol dua edelim birbirimize

bir de çok korkuyorum bi aralar ferruh bey furyası vardı burada 2-3 yıl önce bi kaç kişi reklamını yapıyodu ama ameliyat olanlar şikayetçiydi ondan inşALLAH buraya dr.ların asistanları sekreterleri yada kendileri girip övmüyodur

Son düzenleme:
Ben Cemil Tugay'dan revizyon için 4 Temmuza gün aldım kızlar, herkese açık albüm yaptım iki tasarım var profilimde bakıp yorum yaparsanız sevinirim, ben ikisi arası bişey istiyorum aslında, hatta şu akasya durağındaki Osman Ağa'nın kızı Dilek'i oynayan Pelin Sönmez'in burnuna benzese ihya olurum valla :)

canım onlardan hangisi tasarım hangisi gerçek bir de hayırlısı olsun inşallah çok iyi sonuçlar elde edersin bol şanslar

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…