revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

canım onlardan hangisi tasarım hangisi gerçek bir de hayırlısı olsun inşallah çok iyi sonuçlar elde edersin bol şanslar

Canım tasarım 1 ve tasarım 2 yazanlar tasarım, yandan uzun olanlar gerçek, önden zaten tasarım yapmadı, tasarımı da sağolsun maille yaptı, şehir dışında olduğumdan henüz yanına gidemedim, ameliyat günü sanırım bir tasarım daha yaparız.

cnm sen revizyonmu olackasın şaşırdım tekrardan..burnundaki sorun öenmlimiymiş bu kadar

bence tasarım 1 çok güzel yani sağdaki foto öbürü çok oyulmuş sana bol şanslar tekrar ameliyat olursan mutlaka haberimiz olsun biz de fikir edinmiş oluruz revizyon fiyatı da fena değil başka doktorlara göre neden acaba yinede sevindim kurtulacaksın inşallah bu sıkıntıdan

İstediğimiz gibi bir burun olmazsa ,revizyonu ameliyat olduğumuz doktor karşılamıyor mu ? :44:

İstediğimiz gibi bir burun olmazsa ,revizyonu ameliyat olduğumuz doktor karşılamıyor mu ? :44:

onu bende merak ediyorum aslında ama eger doktorun kendi hatasından kaynaklanan kusurlar varsa doktor hastane masrafları karsılığında revizyonu yapıyormus doktorluk parası almıyormuş

onu bende merak ediyorum aslında ama eger doktorun kendi hatasından kaynaklanan kusurlar varsa doktor hastane masrafları karsılığında revizyonu yapıyormus doktorluk parası almıyormuş

Ben de çok merak ediyorum . Bu dediğin her doktor için geçerli değil mi ?

Ben de çok merak ediyorum . Bu dediğin her doktor için geçerli değil mi ?

bencede her doktor için gecerlı degıldır doktordan dktra değişir..kiii ismini düşünen bı doktor tekrar para almadan kendi hatasını düzeltir sanırım sonuçta onlar marka bızde onların ismini etiket gibi taşıyoruz

hay sen çok yaşa emi ne güzel laf ettin

e düzelir tabi yani düzelmesi lazım zaten çoğu insan çökme yüzünden revizyon oluyor tabi bunda doktorun rolü çok fazla yani mağrifet

e düzelir tabi yani düzelmesi lazım zaten çoğu insan çökme yüzünden revizyon oluyor tabi bunda doktorun rolü çok fazla yani mağrifet

benim burnumda da var maalesef hayır şimdi bende şans yok revizyon olurum yeni çökmeler olur :):) ne zor iş bu doktor bulma aşaması,maddi manevi yükü..

bende çok şanssızım benimde tekrar olcak galiba inşallah bu sefer şansımız dönerde mutlu oluruz diğerleri gibi ve de inşallah her sene ameliyat olmayız zaten şişliklerden bıkmıştım yine yine dayanamam herhalde inan ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :112:

aynen canım ya bende bu konuda şanssızım
inşallah güzel olur da bi daha ameliyat olmamıza gerek kalmaz

inşallah canım ama ben artık umutsuzum çünkü başka doktor seçme şansım yok bu yüzden ilk ameliyat istediğim gibi olmayınca 2.ninde daha beter olmasından korkuyorsun olsun belki şans bize de güler belli olmaz diyorum ve kendimi avutuyorum:101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…