- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
canım onlardan hangisi tasarım hangisi gerçek bir de hayırlısı olsun inşallah çok iyi sonuçlar elde edersin bol şanslar
Ben Cemil Tugay'dan revizyon için 4 Temmuza gün aldım kızlar, herkese açık albüm yaptım iki tasarım var profilimde bakıp yorum yaparsanız sevinirim, ben ikisi arası bişey istiyorum aslında, hatta şu akasya durağındaki Osman Ağa'nın kızı Dilek'i oynayan Pelin Sönmez'in burnuna benzese ihya olurum valla :)
cnm sen revizyonmu olackasın şaşırdım tekrardan..burnundaki sorun öenmlimiymiş bu kadar
Canım sadece yandan uzun dursa tekrar ameliyat olmazdım açıkcası, ama orta hatta çökme oldu, bir tuhaf duruyor(
Canım sadece yandan uzun dursa tekrar ameliyat olmazdım açıkcası, ama orta hatta çökme oldu, bir tuhaf duruyor(
buarada bana kalırsa, en soldaki tasarım güzel duruyor.?
dr un kimdi? ve maliyeti ne kadar
Canım tasarım 1 ve tasarım 2 yazanlar tasarım, yandan uzun olanlar gerçek, önden zaten tasarım yapmadı, tasarımı da sağolsun maille yaptı, şehir dışında olduğumdan henüz yanına gidemedim, ameliyat günü sanırım bir tasarım daha yaparız.
bence bizler sesimizi çıkarmadığımız için doktorlar bu kadar rahat yada arkalarında üst düzey birileri var anlayamıyorum şimdi revizyon oluruz para isterler olan bizlere oluyor ne olacak böyle hakaten bizim haklarımız neler bunu öğrenmek şart oldu artık yazık değil mi bizlere bütün bir yıl stres sonra tekrar ol işler yolunda gitmezse yine hayal kırıklığı of of
İstediğimiz gibi bir burun olmazsa ,revizyonu ameliyat olduğumuz doktor karşılamıyor mu ? :44:
onu bende merak ediyorum aslında ama eger doktorun kendi hatasından kaynaklanan kusurlar varsa doktor hastane masrafları karsılığında revizyonu yapıyormus doktorluk parası almıyormuş
Ben de çok merak ediyorum . Bu dediğin her doktor için geçerli değil mi ?
bencede her doktor için gecerlı degıldır doktordan dktra değişir..kiii ismini düşünen bı doktor tekrar para almadan kendi hatasını düzeltir sanırım sonuçta onlar marka bızde onların ismini etiket gibi taşıyoruz
e düzelir tabi yani düzelmesi lazım zaten çoğu insan çökme yüzünden revizyon oluyor tabi bunda doktorun rolü çok fazla yani mağrifet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?