Aynı ben. Ankara iftarına kalmış 30 dk lanet gitsin dedim gördükçe canım yanıyor aldım çocuğu çıktım kuaföre. Kapalıydı. İyice sinirlendim. Geldim eve ayakkabılarına öyle bir tekme savurdum ki. Üzerini de bastım. Aynı istikrarla devam edeceğim. Kuaför parasını da ondan alacağım. Çekeceği var elimden hiçbir şey öyle kolay değil. İyi ya o zaman. Kadın bedenimiz üzerindeki kararları bile kendi versin biz susalım. Delirecek gibi oluyorum.
cok saçma, kuaföre ailesi götürür çocuğu. baskasının hakki yok. kuaföre goturun düzelttirin, sekil versin kuaför en azındanBugün kesin kararımı verdim; ne kadar deli, işlevsiz, doğru düşünebilmekten yoksun insan varsa hepsini çekiyorum!
Gerçekten çok sinirliyim.
5 yaşında bir kız kardeşim var. O kadar sevimli bir şey ki bakmaya kıyamazsınız. Ve çok güzel belinin hemen üzerinde saçları var. Vardı... Halam denen, her haltı bildiğini sanan, kadın bugün kesip biçmiş güzelim saçları! Ve kuaför falan değil. Bildiğiniz kumaş makasıyla saç kesmiş. Her yer makas izi. Rezil bir halde yani! Ön kısmı çenesine kadar gelmiş, arkası ensesinin altında, inanın tarif edemiyorum. Baktıkça ağlayasım geliyor!
Karşılıklı oturuyoruz halam demek istemediğim insanla. Evde tamirat işi olduğu için annem oraya göndermiş. Ben de uyuyordum. Kardeşim bir ara gelmiş halam saçımı kesecek falan demiş annem de başı kalabalık olduğu için ‘tamam’ falan deyip göndermiş.
Ya gerçekten hırsımı alamıyorum. Düzelttirsem erkek saçı gibi olacak. Annem her zamanki gibi umursamaz. Rezil rüsva olmuş çocuğun saçı uzar diyor.
Halam demek istemediğim kadının, bu yaptığının yanına kalmasını istemiyorum. Ya lütfen bir şeyler söyleyin!
sakin olun
kin öfke beslemek iyi bisi değil
insanlar bazen ölümle tecavüzle karşılaşıyor. bu çok abartılacak bisi değil. hem çocuktan hiç bahsetmiyorsunuz o çok üzgün değil herhalde. siz hep kendi öfkenizi anlatmışsınız.
Siz sakin olmaya çalışın
burda destekleyici git sakız yapıştır gibi tahrik edici yorumlarla da hareket etmeyin
ölüm yok ucunda
insanlar en sevdikleriyle türlü şekilde imtihan oluyor . bu ne ki..
Siz de haddinizi aşmayın
ciddi bi zarar geri dönüşü olmayan kaza yok ortada
bi banyo yapın açık havaya çıkın saçlardan başka güzel konuları düşünün
hayatınız o saçlar olmadan da devam edebilir
Yazdım canım nasıl yazmadım?sakin olun
kin öfke beslemek iyi bisi değil
insanlar bazen ölümle tecavüzle karşılaşıyor. bu çok abartılacak bisi değil. hem çocuktan hiç bahsetmiyorsunuz o çok üzgün değil herhalde. siz hep kendi öfkenizi anlatmışsınız.
Siz sakin olmaya çalışın
burda destekleyici git sakız yapıştır gibi tahrik edici yorumlarla da hareket etmeyin
ölüm yok ucunda
insanlar en sevdikleriyle türlü şekilde imtihan oluyor . bu ne ki..
Siz de haddinizi aşmayın
ciddi bi zarar geri dönüşü olmayan kaza yok ortada
bi banyo yapın açık havaya çıkın saçlardan başka güzel konuları düşünün
hayatınız o saçlar olmadan da devam edebilir
Ay lanet olası işgüzarlar.benim de halam kesmisti saclarimi kucukken, hava cok sicakmis uzun sac yakarmis eskiden herkes ona kestirirmis saclarini vs vs :) sonuc husran. Eve gidince herkes sok olmustu da oyle fark etmistim cirkin oldugumu :)
Ay lanet olası işgüzarlar.
Sizin halalığınıza da insanlığınıza da...
Valla ben okuyunca aklıma bu geldi yoksa kuafor degil kızın annesi degil durduk yere neden saç kesilirAy bunu hiç düşünmedim. Öyle bir rezillik yapmasın?
Vallahi öyleler zaten.Hadlerini bilmek zorundalar. Bu sadece çocuğun saçıyla sınırlı degil zaten.
Bugün saçı, yarın aaaaa hala okumayı öğrenmedi mi bu? Bilgisayara çok mu bakıyor bu?
Neler yapıyor orada kim bilir? Elinde hep telefon kime yazıyor böyle başı boş? Eve arkadaşı gelse; ipsiz sapsız eve getiriyor, eve geç girse, bu saate kadar nerede?
Ya valla insan hayattan bezer, Bunlar aynı istikrarla ‘senin iyiliğini düşünmeye(!)’ve burnunu sokmaya devam eder.
“Halanız istediğinizi yapsın söylesin.” Bu artık olmayacak. Halama çok şans verdim ben. Yaptıklarına göz yumdum.Siz şu an salt öfke ile hareket ediyorsunuz
mesele saç değil
bir konuda annenizle olan hukukunu ozetlediniz
halbuki annenizin sizin savunmanıza ihtiyacı yok gibi görünüyor. sizin cengaverlik yapmanıza gerek yok. sakin olun.
söyle bi Çin atasözü var
Kılıç havayi kesemez.
yanı halanız ne yaparsa yapsın siz buna öfkeyle dolmak zorunda değilsiniz. ben saçım ben ilkokul mezunuyum ama aşağılanmayı kabul edemem haddini bildiririm gibi bir BEN olarak egosal benlikle hareket etmekten kurtulabilirseniz sizi kesemez. o zaman rahatlarsınız.
şimdi halanıza ne yapsanız öfkeyi yatıştırmaz ki. aksine pin pona dönüşür. ya da siz haddi aşan bisi yapsanız öfke geçtikten sonra pişmanlığı kalır size...
BEN gözüyle bakmazsanız saç diploma vs boş gelir gözünüze
halanız istediğini yapsın söylesin.
içinizde sizi acıtan bisi kalmaz o zaman rahatlarsınız bence
Bizimki de iyi niyetinden yapmadı maalesef. Ne düşündü bilmiyorum ama gerçekten bugün itibariyle onun kalbinde saf kötülük olduğuna karar verdim. Sanırım ölünceye dek kardeşimin “Artık saçım yok” derken yokladığı boşluk aklımdan çıkmayacak.Benim başıma gelmişti. Sarı ipek gibi saçlarım vardı 8 yaş civarındayım bir yaz günü halam saçlarımı aynen bu dediğiniz gibi kesti.. sarışın maviş gözlü gayet gösterişli bir çocuktum. Aynaya bakmamla yaşadığım o şok o ağlama krizlerim kendimi yerlere atmam :)) halamı evden kovmuştum defol git evimizden diye :)) babamda azarlamıştı bu çocuğu neden bu kadar ağlattın diye o benim için tramvadır şu an saçlarım çok kıymetli. Kuaföre bile 10 kere sakın kısaltma :)) sakın hata yapma. Diye 10 defa uyarıyorum.
Benim halam bariz kıskançlığından yaptı. Anneciğim ses etmedi ama ben yıktım ortalığı zaten babamda bi süre gelme çocuk unutsun olayı demişti :)) yaşım 28 hala hatırlıyorum.
Anlatmasını istedim kardeşimden nasıl yaptığını. Anlattı bir şeyler, bir de çok çektirdi saçlarımı bir tane sert tarak vardı ya ondan bile daha fazla acıttı, dedi.Halacım saçını boyayayacagim deyin, basın açıcıyı. Normalin iki katı süre beklemesini sağlayın. Banyodan kel çıksın hadsiz.
Ona neymiş yavrucağın saclarindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?