Rezil insan

sakin olun

kin öfke beslemek iyi bisi değil

insanlar bazen ölümle tecavüzle karşılaşıyor. bu çok abartılacak bisi değil. hem çocuktan hiç bahsetmiyorsunuz o çok üzgün değil herhalde. siz hep kendi öfkenizi anlatmışsınız.

Siz sakin olmaya çalışın
burda destekleyici git sakız yapıştır gibi tahrik edici yorumlarla da hareket etmeyin
ölüm yok ucunda
insanlar en sevdikleriyle türlü şekilde imtihan oluyor . bu ne ki..

Siz de haddinizi aşmayın
ciddi bi zarar geri dönüşü olmayan kaza yok ortada
bi banyo yapın açık havaya çıkın saçlardan başka güzel konuları düşünün
hayatınız o saçlar olmadan da devam edebilir
 

Hadlerini bilmek zorundalar. Bu sadece çocuğun saçıyla sınırlı degil zaten.
Bugün saçı, yarın aaaaa hala okumayı öğrenmedi mi bu? Bilgisayara çok mu bakıyor bu?
Neler yapıyor orada kim bilir? Elinde hep telefon kime yazıyor böyle başı boş? Eve arkadaşı gelse; ipsiz sapsız eve getiriyor, eve geç girse, bu saate kadar nerede?
Ya valla insan hayattan bezer, Bunlar aynı istikrarla ‘senin iyiliğini düşünmeye(!)’ve burnunu sokmaya devam eder.
 
cok saçma, kuaföre ailesi götürür çocuğu. baskasının hakki yok. kuaföre goturun düzelttirin, sekil versin kuaför en azından
 
Uyurken sende onun saçlarını kes ne istemis küçücük cocugun saçlarından geçen bende kızımın saçını kesmek istedim ama kıyamadım kuaforden korkuyo iyice uzadı ilerde ucundan kesicem azicik
 
benim de halam kesmisti saclarimi kucukken, hava cok sicakmis uzun sac yakarmis eskiden herkes ona kestirirmis saclarini vs vs :) sonuc husran. Eve gidince herkes sok olmustu da oyle fark etmistim cirkin oldugumu :)
 

Yazmış konu sahibi, gözünüzden kaçmış.
Çocuğu saçlarını kıvırcık yapacağım diye kandırmış oturtmuş, öyle de kesmiş.
Çocuk da şok olmuştur. Ki o yaş çocukları için önemlidir bu.
Hem kandırılmış, hem rızası dışında muamele görmüş, hem de sessiz olmak zorunda.
Evet meseleyi alt tarafı saça indirgeyebileceğimiz gibi, esas boyutunu da konuşmalıyız.
 
Yazdım canım nasıl yazmadım?

Kandırmış çocuğu. Saçlarını yapacağım demiş. Artık yok saçlarım diye üzülüyor çocuk.

Valla saçlar olmadan devam edebiliyoruz. Kaşlar olmadan da devam ederiz kirpikler olmadan da. Ha bırakalım o zaman canı sıkıldıkça kessin halam diye hitap etmek istemediğim kadın.

Haddini bilmesi gerekiyor. Geçmişte anneme çektirdikleri yetmiyor sıra bize geldi herhalde. Ama kardeşime uzanan eli bükerim ben. Hiç öyle uzar, olmuş bir şey diye bakamam bu olaya.

Yine de yorumlarınız için teşekkürler
 
benim de halam kesmisti saclarimi kucukken, hava cok sicakmis uzun sac yakarmis eskiden herkes ona kestirirmis saclarini vs vs :) sonuc husran. Eve gidince herkes sok olmustu da oyle fark etmistim cirkin oldugumu :)
Ay lanet olası işgüzarlar.

Sizin halalığınıza da insanlığınıza da...
 
Çok ciddiyim, saçının en az bir tutamını kökünden kesmeden rahat edemezdim ben, içim soğumazdı. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
 
Siz şu an salt öfke ile hareket ediyorsunuz
mesele saç değil
bir konuda annenizle olan hukukunu ozetlediniz

halbuki annenizin sizin savunmanıza ihtiyacı yok gibi görünüyor. sizin cengaverlik yapmanıza gerek yok. sakin olun.

söyle bi Çin atasözü var
Kılıç havayi kesemez.

yanı halanız ne yaparsa yapsın siz buna öfkeyle dolmak zorunda değilsiniz. ben saçım ben ilkokul mezunuyum ama aşağılanmayı kabul edemem haddini bildiririm gibi bir BEN olarak egosal benlikle hareket etmekten kurtulabilirseniz sizi kesemez. o zaman rahatlarsınız.

şimdi halanıza ne yapsanız öfkeyi yatıştırmaz ki. aksine pin pona dönüşür. ya da siz haddi aşan bisi yapsanız öfke geçtikten sonra pişmanlığı kalır size...

BEN gözüyle bakmazsanız saç diploma vs boş gelir gözünüze
halanız istediğini yapsın söylesin.
içinizde sizi acıtan bisi kalmaz o zaman rahatlarsınız bence
 
Vallahi öyleler zaten.

Dışarı çıkarken kapıyı açar nereye diye sorar. Kendince evlendirmeye çalışır. Giydiklerime yorum yapar. Diyorum ya işgüzarlar ama bu sabrımın son noktasıydı. Savunmasız bir çocuğu al önüne kırp saçını gelişigüzel. Bir de kandırarak. Bırak hala olmayı insanlığa sığmaz bre haysiyetsiz! O yüzden yok öyle.
 
Benim başıma gelmişti. Sarı ipek gibi saçlarım vardı 8 yaş civarındayım bir yaz günü halam saçlarımı aynen bu dediğiniz gibi kesti.. sarışın maviş gözlü gayet gösterişli bir çocuktum. Aynaya bakmamla yaşadığım o şok o ağlama krizlerim kendimi yerlere atmam :)) halamı evden kovmuştum defol git evimizden diye :)) babamda azarlamıştı bu çocuğu neden bu kadar ağlattın diye o benim için tramvadır şu an saçlarım çok kıymetli. Kuaföre bile 10 kere sakın kısaltma :)) sakın hata yapma. Diye 10 defa uyarıyorum.

Benim halam bariz kıskançlığından yaptı. Anneciğim ses etmedi ama ben yıktım ortalığı zaten babamda bi süre gelme çocuk unutsun olayı demişti :)) yaşım 28 hala hatırlıyorum.
 
Halacım saçını boyayayacagim deyin, basın açıcıyı. Normalin iki katı süre beklemesini sağlayın. Banyodan kel çıksın hadsiz.
Ona neymiş yavrucağın saclarindan
 
“Halanız istediğinizi yapsın söylesin.” Bu artık olmayacak. Halama çok şans verdim ben. Yaptıklarına göz yumdum.

Gider kafasındaki saçı kesmem de sözlerim ve tavırlarımla yerin dibine sokarım onu. Her şeyin bir bedeli var. Yanına kalmayacak.
 
Bizimki de iyi niyetinden yapmadı maalesef. Ne düşündü bilmiyorum ama gerçekten bugün itibariyle onun kalbinde saf kötülük olduğuna karar verdim. Sanırım ölünceye dek kardeşimin “Artık saçım yok” derken yokladığı boşluk aklımdan çıkmayacak.

Bu arada sağlıklı güzel saçlar size. Dua edin kardeşimin saçları da çabucak uzasın :)
 
Halacım saçını boyayayacagim deyin, basın açıcıyı. Normalin iki katı süre beklemesini sağlayın. Banyodan kel çıksın hadsiz.
Ona neymiş yavrucağın saclarindan
Anlatmasını istedim kardeşimden nasıl yaptığını. Anlattı bir şeyler, bir de çok çektirdi saçlarımı bir tane sert tarak vardı ya ondan bile daha fazla acıttı, dedi.

Nasıl bir hırsla kestiyse rezil insan. Allahım boğazına sarılmamak için zor tutuyorum kendimi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…