Biz şampuanına tutkal kattık, çiçeklerini kopardık, tepesinden ılık ağda aktardık, kafasını yanan ocağa tuttuk...
Siz yine az yapmışsınız.
50 yaşında, 2 tane torunu var..Kaç yaşında bu hala? Ergenlik çağında falan mı? Bir yetişkin yapmaz bunu. Yani benim aklım almadı
Orası meçhul. Annem hengamede tam anlamadım diyor ama benim gazabıma maruz kalacağı için de öyle söylüyor olabilir. Erkek kardeşim de annem asla izin vermez öyle bir şeye dedi. Bilemiyorum ya anlamadı ya da kalabalıkta başından göndermek için tamam dedi. O da şok oldu görüntü karşısında ama sesini çıkarmıyor
☺
Evet az kaldı biraz çünkü bence anne haladan daha suçlu. Saçların kesileceğini biliyormuş, tamam demiş. Yakmış çocuğu..
Akli dengesi yerinde mi acaba! Hani sonuçta bu saç uzayacak ama bu yaptığı da ömür boyu unutulmaz. Yine de üzmeyin kendinizi Allah başka şey vermesin. Kardeşiniz sizi görünce daha çok üzülür. Bu kadına da bundan sonra mesafeli davranırsınız.50 yaşında, 2 tane torunu var..
Orası meçhul. Annem hengamede tam anlamadım diyor ama benim gazabıma maruz kalacağı için de öyle söylüyor olabilir. Erkek kardeşim de annem asla izin vermez öyle bir şeye dedi. Bilemiyorum ya anlamadı ya da kalabalıkta başından göndermek için tamam dedi. O da çok oldu görüntü karşısında ama sesini çıkarmıyor
Aynen öyle. Anneme de sinir oldum. Benim bir şey yapacağımdan çekindiği için haberim vardı diyor.Halanızın niyeti kesinlikle ve kesinlikle kötü. Kendi 5 yaşındaki yeğeninin saçlarına bile göz koyacak kadar kararmış içi. Kızkardeşim yok ama oğlumun saçları biraz uzun, babam biraz keselim şunları yaa demeye kalmadan bi bakış atmışım bir daha konusunu açmadı. Kadının saçını yolup yedirirdim herhalde.
Gideceğim de kapıyı kilitledi annem anahtarımı da almış.Git ağzına geleni söyle neden susup meydanı boş bırakıyorsunuz ki?
Bugün saç kesen yarın her halta karışır.
Aklı başında olsa zaten karışmaz en fazla kuaföre götürün der.
Kuaföre götür en azından makas izleri için ince ayar çeksin. Ara makası falan atar.
Sağlıklı saç okula kadar uzar baya..
Gideceğim de kapıyı kilitledi annem anahtarımı da almış.
Öfke kontrolüm yok biliyor.
Aradım, meşgule aldı. Yediği haltı biliyor çünkü.
Kıyamam ya. Bizimki de depresyona girdi. Arkadaşı var onun saçı şimdi benimkinden uzun değil mi diyor. Çok yemek yiyeceğim hızlı uzar değil mi diyor. Gereksiz bir insan yüzünden yaşadıklarına bak.Halaya bundan sonra dikkat!
Kardeşinizi asla yalnız başına göndermeyin bir daha yavrum küçük anlayamamıştır o da kıyamam.
Kendi küçüklüğüm aklıma geldi. Saçımı erkek gibi kestirmişlerdi ilkokulda. Tüm okul alay etmişti uzayana kadar.
Hayatımın ilk travmasıydı.
Yaşı büyük 50 falan. Mesajlara bakmayı bilmiyor. Ama saç kesmeyi iyi bilir.Mesaj at.. Bundan sonra bu çocuğa 3 metreden fazla yaklaşmayacaksın de..
Biraz daha öfkem yükselirse evine molotof atıcam. Saçı maçı tutuşsun hepBen olsam bahçe makası ile gider o kadının saçını keser tam bir odunsun yonttum seni derdim
Ben bile ayar oldum burda
Yaşı büyük 50 falan. Mesajlara bakmayı bilmiyor. Ama saç kesmeyi iyi bilir.
Bugün kesin kararımı verdim; ne kadar deli, işlevsiz, doğru düşünebilmekten yoksun insan varsa hepsini çekiyorum!
Gerçekten çok sinirliyim.
5 yaşında bir kız kardeşim var. O kadar sevimli bir şey ki bakmaya kıyamazsınız. Ve çok güzel belinin hemen üzerinde saçları var. Vardı... Halam denen, her haltı bildiğini sanan, kadın bugün kesip biçmiş güzelim saçları! Ve kuaför falan değil. Bildiğiniz kumaş makasıyla saç kesmiş. Her yer makas izi. Rezil bir halde yani! Ön kısmı çenesine kadar gelmiş, arkası ensesinin altında, inanın tarif edemiyorum. Baktıkça ağlayasım geliyor!
Karşılıklı oturuyoruz halam demek istemediğim insanla. Evde tamirat işi olduğu için annem oraya göndermiş. Ben de uyuyordum. Kardeşim bir ara gelmiş halam saçımı kesecek falan demiş annem de başı kalabalık olduğu için ‘tamam’ falan deyip göndermiş.
Ya gerçekten hırsımı alamıyorum. Düzelttirsem erkek saçı gibi olacak. Annem her zamanki gibi umursamaz. Rezil rüsva olmuş çocuğun saçı uzar diyor.
Halam demek istemediğim kadının, bu yaptığının yanına kalmasını istemiyorum. Ya lütfen bir şeyler söyleyin!
Biraz daha öfkem yükselirse evine molotof atıcam. Saçı maçı tutuşsun hep
Yok asla bir daha. Çocuk kendi de gitmek istemiyor. Ona hala demeyeceğim diyor.Boyle halaya cocuk emanet edilmez. Bundan sonra cocugu tek basina gondermeyin halaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?