İnşallahh çabucak güzelce uzar minnoşun saçlar.. boyuna çok elletmeden o makas izleri gitsin diye azıcık düzeltirmişti kuaföre annem. Bir de şey yapmıştı.. tokacıya götürüp seç bakalım istediklerini uzayana kadar takarsın demişti şöyle çıt çıtlı yıldız tokalar almıştım ayy şu an şoktayım net hatırlıyorum sarı ve yeşil renkti :)) öyle yapabilirsiniz. Hemen toparlar umarım.. insanlar çok terbiyesiz gerçekten.Bizimki de iyi niyetinden yapmadı maalesef. Ne düşündü bilmiyorum ama gerçekten bugün itibariyle onun kalbinde saf kötülük olduğuna karar verdim. Sanırım ölünceye dek kardeşimin “Artık saçım yok” derken yokladığı boşluk aklımdan çıkmayacak.
Bu arada sağlıklı güzel saçlar size. Dua edin kardeşimin saçları da çabucak uzasın :)
Kendimdeyim zaten?kendinize bosuna dramatik sahne üretmeyin
büyütülecek bisi değil
olmuş artık
bu kadar hınç öfke size zarar verir
bi insanın kalbi için yorum yapmamak gerekir
sizden yaşca büyük akrabanız. haksiz duruma düşmeyin. bu kadar duygu yüküyle sağlıklı davranmanız mümkün değil. kendinize gelin
Ay koptum valla sağolun:)))))Ya konunuz sayesinde bir anim aklıma geldi :)
Annem çalıştığı dönemlerde bir akrabamiza bırakıyor beni işgüzar akrabalarımız saçlarım çok seyrek olduğu için oturup sıfıra vuruyorlar yani bildiğiniz kel oluyorum. Annem ilk gordugunde ağlamış hatta bir hafta küs kalmis. Yillar yıllar sonra o akrabalarımıza teşekkür edeceğim aklıma gelmezdi şu an belki üç kişilik saça sahibim :))) Kardeşinizin belki öyle olmayabilir ama saç uzayan bir şey bu kadar üzülmeyin.
Sakızı yapıltır kafasına o da kestirsin kendi saçlarını
Çok sinirledi ama diyemez ablasına bir şey.Babanız vermedi mi ağzının payını?
Kardeşlerimiz aynı yaşta, bizde yaşıtız hatta benimde 17 yaş var aramda kardeşimle empati yaptım da saçını keserdim halamın
Ya saçtır uzar, hatta restorex şampuan var sarmaşık özlü o uzatıyor, badem yağı vs. aktarlardan bitkisel yağlar da alın AMAAA 5 yaşındaki çocuğu "git söyle annene saçını kesicem" diye yollayıp saç kesmek hadsizlik, bende iyi niyet göremiyorumÇok sinirledi ama diyemez ablasına bir şey.
Şu an bakıyorum da kadın bariz bizim üzerimizde egemenlik kurmuş. Zoruma giden şeylerden biri de bu.
Bübchen (yanlış yazmadım inş) diye bir şampuan var bitkisel içerikli onu kullanıyoruz. O tür şampuanlar bence zararlı tenine ve saçına. Size de, kardeşiniz için böyle bir şampuan kullanmanızı öneriyorum. Tabii kullanıyor da olabilirsiniz ama yetişkinler olan için şampuanı henüz kullanmayın.Ya saçtır uzar, hatta restorex şampuan var sarmaşık özlü o uzatıyor, badem yağı vs. aktarlardan bitkisel yağlar da alın AMAAA 5 yaşındaki çocuğu "git söyle annene saçını kesicem" diye yollayıp saç kesmek hadsizlik, bende iyi niyet göremiyorum
Bizimki oğlan saçlar kısa olunca, dalinden vazgeçemedikBübchen (yanlış yazmadım inş) diye bir şampuan var bitkisel içerikli onu kullanıyoruz. O tür şampuanlar bence zararlı tenine ve saçına. Size de, kardeşiniz için böyle bir şampuan kullanmanızı öneriyorum. Tabii kullanıyor da olabilirsiniz ama yetişkinler olan için şampuanı henüz kullanmayın.
Evet ya, tam bir densiz işte. Nasıl cesaret ettiyse artık. Hayır yani kestin rezil ettiğini görmedin mi? O kadar mı kör ya da zevksizsin? Götür bize göstermeden düzelttir bari. Hoş adım atmıyor para harcayacağım diye. Aşırı soğudum ve tiksindim. Karakter yoksunu kadın.
Sinirlenmekte haklısınız. Böyle bir şey iyi niyetle yapılamaz. Ben olsam ben de çıldırırım. Gaz vermek gibi olmasın ama gider hesabını sorardım bu meselenin.
Çocuğun saçlarını olabilecek en çok uzunlukta düzelttirmekten başka çare yok. Saçların kenarına takılan klipsli, çıtçıtlı çok güzel çocuk tokaları oluyor. Onları kullanır bir süre.
Bugün kesin kararımı verdim; ne kadar deli, işlevsiz, doğru düşünebilmekten yoksun insan varsa hepsini çekiyorum!
Gerçekten çok sinirliyim.
5 yaşında bir kız kardeşim var. O kadar sevimli bir şey ki bakmaya kıyamazsınız. Ve çok güzel belinin hemen üzerinde saçları var. Vardı... Halam denen, her haltı bildiğini sanan, kadın bugün kesip biçmiş güzelim saçları! Ve kuaför falan değil. Bildiğiniz kumaş makasıyla saç kesmiş. Her yer makas izi. Rezil bir halde yani! Ön kısmı çenesine kadar gelmiş, arkası ensesinin altında, inanın tarif edemiyorum. Baktıkça ağlayasım geliyor!
Karşılıklı oturuyoruz halam demek istemediğim insanla. Evde tamirat işi olduğu için annem oraya göndermiş. Ben de uyuyordum. Kardeşim bir ara gelmiş halam saçımı kesecek falan demiş annem de başı kalabalık olduğu için ‘tamam’ falan deyip göndermiş.
Ya gerçekten hırsımı alamıyorum. Düzelttirsem erkek saçı gibi olacak. Annem her zamanki gibi umursamaz. Rezil rüsva olmuş çocuğun saçı uzar diyor.
Halam demek istemediğim kadının, bu yaptığının yanına kalmasını istemiyorum. Ya lütfen bir şeyler söyleyin!
Kesinlikle. Sanki kıyafet kesti atalım gitsin. Neresinden tutsam elimde kalıyor zaten. Madem kestin, harcadın mis gibi saçı. Bir halta benzemedi, neden götürüp düzelttirme zahmetinde bulunmuyorsun? Bu kadar mı değersiz? Bu kadar mı yenildin içindeki kesme istediğine? (Bu nasıl bir istekse artık?)Ya olmuş artık abartmayin yazanları da anlamak mümkün değil emanet çocuğun saçını niye kesersin sana kes mi denildi kuaför musun sen kimsin ben de halayim annesine sormadan şeker çikolata bile veremem emanet çocuğa değilki saçını başını keseceğim ne manyak insanlar var ya ben olsam çoktan dayanmıştım kapısına yada açmış telefonu ağzıma geleni söylemiştim
Haklısınız ama mutlaka güzel bir kalaylayacağım. Yoksa içim soğumaz.Halanizla artik konusmayin. Ne benzin dokmesi , ne fidan kesmesi.Bir insanla konusmamak zaten ona en buyuk cezadir.
Biz şampuanına tutkal kattık, çiçeklerini kopardık, tepesinden ılık ağda aktardık, kafasını yanan ocağa tuttuk...Halaya sinir oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?