Rezil insan

kendinize bosuna dramatik sahne üretmeyin
büyütülecek bisi değil
olmuş artık
bu kadar hınç öfke size zarar verir
bi insanın kalbi için yorum yapmamak gerekir
sizden yaşca büyük akrabanız. haksiz duruma düşmeyin. bu kadar duygu yüküyle sağlıklı davranmanız mümkün değil. kendinize gelin

İnşallahh çabucak güzelce uzar minnoşun saçlar.. boyuna çok elletmeden o makas izleri gitsin diye azıcık düzeltirmişti kuaföre annem. Bir de şey yapmıştı.. tokacıya götürüp seç bakalım istediklerini uzayana kadar takarsın demişti şöyle çıt çıtlı yıldız tokalar almıştım ayy şu an şoktayım net hatırlıyorum sarı ve yeşil renkti :)) öyle yapabilirsiniz. Hemen toparlar umarım.. insanlar çok terbiyesiz gerçekten.

Kendimdeyim zaten?

Şahsına emanet edilen bir çocuğa insan gibi baksaydı ne bileyim diğer normal insanlar gibi boyama falan yaptırsaydı kalbi kötü der miydim? Laf olsun diye demiyoruz herhalde. Ya da çok kestirmek istiyorsaydı kuaföre gidip 10 lira verip kestirseydi çarpuk çarpuk kesmek, kumaş makasıyla çektire çektire kesmek yerine. Yine kalbi kötü der miydim? İnanın hiç sakinleşmeye niyetim yok.

Yorumunuz için teşekkürler, güzel kardeşim

Ay koptum valla sağolun:)))))

Desmondhume seni anlıyorum..çok kizmakta da haklı olsanda..tamam sakinleş artık..Mevlam başka büyük dertler vermesin.kardesinizin sağlığı yerinde ya gerisi mühim değil.olan olmuş kendini bukadar yıpratma.bidaha yapmaması hususunda annen uyarır.halanda dikkat eder.guzel toka ve bandanalar ile gönderirseniz okula mis gibi olur.cocukta üzülmesin bence daha da bahsetmeyin.sen her halinle güzelsin canım kardeşim deyiverin.o da daha fazla uzulmesin

Babanız vermedi mi ağzının payını?
Kardeşlerimiz aynı yaşta, bizde yaşıtız hatta benimde 17 yaş var aramda kardeşimle empati yaptım da saçını keserdim halamın

Babanız vermedi mi ağzının payını?
Kardeşlerimiz aynı yaşta, bizde yaşıtız hatta benimde 17 yaş var aramda kardeşimle empati yaptım da saçını keserdim halamın
Çok sinirledi ama diyemez ablasına bir şey.

Şu an bakıyorum da kadın bariz bizim üzerimizde egemenlik kurmuş. Zoruma giden şeylerden biri de bu.

Çok sinirledi ama diyemez ablasına bir şey.

Şu an bakıyorum da kadın bariz bizim üzerimizde egemenlik kurmuş. Zoruma giden şeylerden biri de bu.
Ya saçtır uzar, hatta restorex şampuan var sarmaşık özlü o uzatıyor, badem yağı vs. aktarlardan bitkisel yağlar da alın AMAAA 5 yaşındaki çocuğu "git söyle annene saçını kesicem" diye yollayıp saç kesmek hadsizlik, bende iyi niyet göremiyorum

Bübchen (yanlış yazmadım inş) diye bir şampuan var bitkisel içerikli onu kullanıyoruz. O tür şampuanlar bence zararlı tenine ve saçına. Size de, kardeşiniz için böyle bir şampuan kullanmanızı öneriyorum. Tabii kullanıyor da olabilirsiniz ama yetişkinler olan için şampuanı henüz kullanmayın.

Evet ya, tam bir densiz işte. Nasıl cesaret ettiyse artık. Hayır yani kestin rezil ettiğini görmedin mi? O kadar mı kör ya da zevksizsin? Götür bize göstermeden düzelttir bari. Hoş adım atmıyor para harcayacağım diye. Aşırı soğudum ve tiksindim. Karakter yoksunu kadın.

Bizimki oğlan saçlar kısa olunca, dalinden vazgeçemedik
Dediğim şampuanı ben kullanıyorum tabi zarar kısmını bilemem zira kafaya 50bin tane kimyasal uyguladıktan sonra önemi kalmıyor Paraben içermediğini biliyorum ama restorexin bakım yağlarıyla çabucak uzar umarım fıstığın saçları, nazar boncuğu olsun artık

Bence halaniz, eger bahceli evde oturuyorsa onun bahcesine gidip bir iki sevdigi fidani veyahut cicekleri gidip kesmelisiniz. Bir agac fazla olur, yazik olurda ciceklerini yikip koparabilirsiniz.

Kizil derililer icin sac cok önemli idi - bir insanin güc kaynagi ile benzetiliyordu. Alternatif: halaniza gidip kizkardesinizin saclarina nekadar üzüldügünüzü anlatip ve buna cok zor affedebileceginizi söylemelisiniz. Hatta halaniza sorun: benim size karsi cok uzun süre kirgin/ kizgin kalicagimizi kabul ediyormusunuz? Eger etmiyorsan halacim, senin saclarini bir pelik örüp benim kesmeme izin vermelisiniz; demeniz lagzim.

Ya olmuş artık abartmayin yazanları da anlamak mümkün değil emanet çocuğun saçını niye kesersin sana kes mi denildi kuaför musun sen kimsin ben de halayim annesine sormadan şeker çikolata bile veremem emanet çocuğa değilki saçını başını keseceğim ne manyak insanlar var ya ben olsam çoktan dayanmıştım kapısına yada açmış telefonu ağzıma geleni söylemiştim

Kesinlikle. Sanki kıyafet kesti atalım gitsin. Neresinden tutsam elimde kalıyor zaten. Madem kestin, harcadın mis gibi saçı. Bir halta benzemedi, neden götürüp düzelttirme zahmetinde bulunmuyorsun? Bu kadar mı değersiz? Bu kadar mı yenildin içindeki kesme istediğine? (Bu nasıl bir istekse artık?)
Gerçekten engel oldu annem. Yoksa yapacağımı biliyordum ona. Ha vazgeçtim değil. Yine yapacağım.

Halanizla artik konusmayin. Ne benzin dokmesi , ne fidan kesmesi. Bir insanla konusmamak zaten ona en buyuk cezadir.
Haklısınız ama mutlaka güzel bir kalaylayacağım. Yoksa içim soğumaz.

Halaya sinir oldum..
Biz şampuanına tutkal kattık, çiçeklerini kopardık, tepesinden ılık ağda aktardık, kafasını yanan ocağa tuttuk...

Siz yine az yapmışsınız.

Kaç yaşında bu hala? Ergenlik çağında falan mı? Bir yetişkin yapmaz bunu. Yani benim aklım almadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…