Osurmak tek bana mı ayıp gelmiyor
Ya tamam ulu orta çirkin ama bence uyurken ve tuvaletteyken sınırsız pırtlatma hakkına sahibiz
Ben de baskasının böyle konusunu okusam gülerim ama utanmama engel olamıyorumsusturucu vardı da bızmı kullanmadık
ısteyerek ulu orta salmamıssınız uykuda herkes kacırır uyanır uyanmaz hepımız bomba gıbı olmuyormuyuz ınsanız ınsan
Niye utanıyorsunuz yahu, tamam olabilir de herkes pırt yapıyor
Bi de o ikisi kardes sanki konusup arkamdan gülceklermiş gibi geliyoNiye utanıyorsunuz yahu, tamam olabilir de herkes pırt yapıyor
hıc canınızı sıkmayın bırsey olmamıs gıbı devam edınn komsu sehpa cekmıstır mesela :) dusunmemeye calısın uykunuzda yapmıssınız gıbı... uyku halı. olabılır gercektenBen de baskasının böyle konusunu okusam gülerim ama utanmama engel olamıyorumsabahlasaydım keske diyorum. Simdi baska insanlarla aynı odada uyumam gerekirse hep aklıma bu gelcek
O ikisi kardes zaten, evde yer yok baska kisiler de var.Kuzenim oldugu için de rahatsız olmadım.İnsanlık hali ya normal böyle şeyler
Neden bakamıyorsun yüzlerine abartma bilmemezliğe vur olayı
Ayrıca anlamadığım kısım neden erkek kuzen sizle aynı odada yattı?
Bi de o ikisi kardes sanki konusup arkamdan gülceklermiş gibi geliyobi yandan benim de gülesim geliyo
Görüşmüyorduk yıllardır dedin ondanO ikisi kardes zaten, evde yer yok baska kisiler de var.Kuzenim oldugu için de rahatsız olmadım.
e yanıııı nohut tabıkı gaz yapar hepbırlıkte uyuyacagınızı bılıyordunuz gaz yapacak seyler nıye yıyorsunuz sızdeBir de beni asıl utandıran gece daha fazlasını yapmış olabileceğimnohut yemiştim nohut da gaz yapıyor demekki
Bir de beni asıl utandıran gece daha fazlasını yapmış olabileceğimnohut yemiştim nohut da gaz yapıyor demekki
benimki yarı uykuluyken istemsiz çıktıUykuda yapılanın ayıbı yokta.
Ulu orta cozurdatmak da bence hem ayıp hem iğrenç.
evet ya öyle insanlar da var. yorumlarınız baya teselli etti tesekkur ederiimgaz kacıyor ona yapacak bırsey yokda
hayvan gıbı mıde gazını cıkaranlar var yemekten sonra öğürür gıbı
öfo cok kotu oluyor ya yanı orda onu yapacagına gıtsın kendını ımha etsın balkon var antre var banyo var ınsanların ıcınde gegırmek o tum kokunun salınımı
bunu dusunun sızın pırt cok masum
10 dk boyunca hareketsiz yattım zaten tam uyanamamıstım sonra dayanamadım kalktım direkt kaçasım geldiKeşke uyuyor numarası yapsaydınız, ertesi güne hiçbir şey olmamış gibi yapardınız. 10 dk sonra kalkıp gitmeniz herşeyin farkında olduğunuzun bir göstergesi olmuş. Sonuçta insanlık hali, bilerek yapmadınız , herkesin başına gelebilir.
annem babam burda kalmıyor, kalanlar arasında en uygunu onlarla kalmamdı öyle diyimGörüşmüyorduk yıllardır dedin ondan
Bak kuzenim ondan rahatsız olmadım diyosun
Buna dayanarak pırt yapmış olman da gayet insani
Milleti gaza boğmadın neticede
ay ne biliyim ben geceyi hiç dusunmedime yanıııı nohut tabıkı gaz yapar hepbırlıkte uyuyacagınızı bılıyordunuz gaz yapacak seyler nıye yıyorsunuz sızdeben olsam gece çişim gelır tuvalete gıderken rahatsız etmeyeyım dıye sıvıyı bıle az alırdım 1-2 gun ıdare edeceksınız bırsey olmaz bayramdan bayrama dugunden dugune gordugunuz ınsanlar unutulur gıder
öyle davrandım ve olabildiğince onlardan kaçtımOlan bitenden haberiniz yokmuş gibi davranın
Gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?