Rezil oldum

b l a s t

👼🏼
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
1.349
1.686
333
Çanakkale
Birkaç gündür şehirdışındayım, kuzenimin düğünü var, diğer kuzenlerimle ve bazı akrabalar düğün için geldik ev kalabalık da olunca yatacak yer sıkıntısı oldu. 3 kuzen aynı odada yatalım dedik. Biri kız, benden 4 yaş büyük, diğeri de 7 yaş büyüktür ve erkek. Farklı şehirlerdeyiz ve pek görüşemiyoruz o yüzden çok samimi de değiliz. Düğünden önce en son 2 sene önce görmüşümdür.

Sabaha doğru kız olan kuzenimin telefonu çaldı, uyanır gibi oldum. Telefonu kapadı yatmaya devam etti. 5 dk sonra aniden gaz kaçırdım sesini kendim de duydum. Sabahtan beri utançtan yüzlerine bakamıyorum. Diğer kuzenim de hareket edip duruyordu pek uyuyabilmiş gibi değildi. Zaten on dk sonra kalkıp cıktım odadan onların da biri yarım saat diğeri 2 saat sonra kalktı.Şimdi sürekli ya arkamdan konuşurlarsa, o an hafif uyandıgım için fark ettim Allah bilir gece boyunca daha neler kaçırdım utançtan ölcem

Osurmak tek bana mı ayıp gelmiyor
Ya tamam ulu orta çirkin ama bence uyurken ve tuvaletteyken sınırsız pırtlatma hakkına sahibiz
susturucu vardı da bızmı kullanmadık
ısteyerek ulu orta salmamıssınız uykuda herkes kacırır uyanır uyanmaz hepımız bomba gıbı olmuyormuyuz ınsanız ınsan
Ben de baskasının böyle konusunu okusam gülerim ama utanmama engel olamıyorum sabahlasaydım keske diyorum. Simdi baska insanlarla aynı odada uyumam gerekirse hep aklıma bu gelcek

Ben de baskasının böyle konusunu okusam gülerim ama utanmama engel olamıyorum sabahlasaydım keske diyorum. Simdi baska insanlarla aynı odada uyumam gerekirse hep aklıma bu gelcek
hıc canınızı sıkmayın bırsey olmamıs gıbı devam edınn komsu sehpa cekmıstır mesela :) dusunmemeye calısın uykunuzda yapmıssınız gıbı... uyku halı. olabılır gercekten

gaz kacıyor ona yapacak bırsey yokda
hayvan gıbı mıde gazını cıkaranlar var yemekten sonra öğürür gıbı
öf o cok kotu oluyor ya yanı orda onu yapacagına gıtsın kendını ımha etsın balkon var antre var banyo var ınsanların ıcınde gegırmek o tum kokunun salınımı

bunu dusunun sızın pırt cok masum

Bi de o ikisi kardes sanki konusup arkamdan gülceklermiş gibi geliyo bi yandan benim de gülesim geliyo

Ay onlar pırt yapmıyor sanki, gülerlerse gülsünler. Hiçbir şey olmamış gibi davranın yahu utanacak ne var. Hadi gülseler bile yarına unuturlar. :)

Keşke uyuyor numarası yapsaydınız, ertesi güne hiçbir şey olmamış gibi yapardınız. 10 dk sonra kalkıp gitmeniz herşeyin farkında olduğunuzun bir göstergesi olmuş. Sonuçta insanlık hali, bilerek yapmadınız , herkesin başına gelebilir.

O ikisi kardes zaten, evde yer yok baska kisiler de var.Kuzenim oldugu için de rahatsız olmadım.
Görüşmüyorduk yıllardır dedin ondan
Bak kuzenim ondan rahatsız olmadım diyosun
Buna dayanarak pırt yapmış olman da gayet insani
Milleti gaza boğmadın neticede

Bir de beni asıl utandıran gece daha fazlasını yapmış olabileceğim nohut yemiştim nohut da gaz yapıyor demekki
e yanıııı nohut tabıkı gaz yapar hepbırlıkte uyuyacagınızı bılıyordunuz gaz yapacak seyler nıye yıyorsunuz sızde ben olsam gece çişim gelır tuvalete gıderken rahatsız etmeyeyım dıye sıvıyı bıle az alırdım 1-2 gun ıdare edeceksınız bırsey olmaz bayramdan bayrama dugunden dugune gordugunuz ınsanlar unutulur gıder

Uykuda yapılanın ayıbı yokta.
Ulu orta cozurdatmak da bence hem ayıp hem iğrenç.
benimki yarı uykuluyken istemsiz çıktı
evet ya öyle insanlar da var. yorumlarınız baya teselli etti tesekkur ederiim
10 dk boyunca hareketsiz yattım zaten tam uyanamamıstım sonra dayanamadım kalktım direkt kaçasım geldi
Görüşmüyorduk yıllardır dedin ondan
Bak kuzenim ondan rahatsız olmadım diyosun
Buna dayanarak pırt yapmış olman da gayet insani
Milleti gaza boğmadın neticede
annem babam burda kalmıyor, kalanlar arasında en uygunu onlarla kalmamdı öyle diyim
ay ne biliyim ben geceyi hiç dusunmedim işte gelişine yasarsam olcagı bu.......
Olan bitenden haberiniz yokmuş gibi davranın
Gayet normal
öyle davrandım ve olabildiğince onlardan kaçtım sadece aralarında bu konuyu konustuklarını dusununce bi utanc basıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…