- 31 Temmuz 2019
- 368
- 958
- 18
Ya harbi rezil olmuşsunBirkaç gündür şehirdışındayım, kuzenimin düğünü var, diğer kuzenlerimle ve bazı akrabalar düğün için geldik ev kalabalık da olunca yatacak yer sıkıntısı oldu. 3 kuzen aynı odada yatalım dedik. Biri kız, benden 4 yaş büyük, diğeri de 7 yaş büyüktür ve erkek. Farklı şehirlerdeyiz ve pek görüşemiyoruz o yüzden çok samimi de değiliz. Düğünden önce en son 2 sene önce görmüşümdür.
Sabaha doğru kız olan kuzenimin telefonu çaldı, uyanır gibi oldum. Telefonu kapadı yatmaya devam etti. 5 dk sonra aniden gaz kaçırdım sesini kendim de duydum. Sabahtan beri utançtan yüzlerine bakamıyorum. Diğer kuzenim de hareket edip duruyordu pek uyuyabilmiş gibi değildi. Zaten on dk sonra kalkıp cıktım odadan onların da biri yarım saat diğeri 2 saat sonra kalktı.Şimdi sürekli ya arkamdan konuşurlarsa, o an hafif uyandıgım için fark ettim Allah bilir gece boyunca daha neler kaçırdımutançtan ölcem
Karın guruldaması daha iyi ya en azından daha temiz bir şeyKpss de karnım guruldamıştı benim de ama ne guruldama gülmüşlerdi , aldırmadan devam etmiştim aferin bana
Emin olun duydularsa bile unutuluyor, bir de Allah başka rezillik vermesin bunda ne var insanız sonuçta, amaaaan :)Karın guruldaması daha iyi ya en azından daha temiz bir şey
benımdeKpss de karnım guruldamıştı benim de ama ne guruldama gülmüşlerdi , aldırmadan devam etmiştim aferin bana
Ben de tek benim başıma gelmiştir diyordum ya geçmiş olsunbenımdene yaptımsa gecmedı guruldama ama ne guruldama karnımı ıcıme cektım nefesımı falan tuttum saga sola kıpırdandım ama yok gürültü koptu resmen yanımda iş makınası mı calıstı testere mı bilendı ne oldu bellı degıl oyle bır guruldama bende sankı benden gelmemıs gıbı dısarı falan baktım pencere kenarındaydım sankı benden gelmemıs gıbı davrandım ama yok anlasılıyor sanırım
ya hamıleyken cok oluyor gaz bırdeBir anımı paylaşmak istedim
2.gebeliğimdi...Mercimek çorbası içmiştim sanırım...Acayip gaz sancısı çekiyorum...
7-8 aylık hamileyim...
UykumdA gaz çıkardığımı farkettim...
Ama öyle böyle değil...
Uzun hava şeklinde...
Bir anda uyandım,gözleri hafifçe araladım eşim uyuyor mu diye...
Oda telefonunu kurcalıyor
Ben acayip utandım ama,uyumaya devam ettim
Sabah oldu,utanıyorum eşimden tabiki
Yaptığımın farkındayım
Eşimde espiriyle takıldı bana
Zurna gibisin dedi
Ara ara aklıma gelir,çok gülüyorum kendime
İnsanlık hali oluyor öyle
Çok güldümBir anımı paylaşmak istedim
2.gebeliğimdi...Mercimek çorbası içmiştim sanırım...Acayip gaz sancısı çekiyorum...
7-8 aylık hamileyim...
UykumdA gaz çıkardığımı farkettim...
Ama öyle böyle değil...
Uzun hava şeklinde...
Bir anda uyandım,gözleri hafifçe araladım eşim uyuyor mu diye...
Oda telefonunu kurcalıyor
Ben acayip utandım ama,uyumaya devam ettim
Sabah oldu,utanıyorum eşimden tabiki
Yaptığımın farkındayım
Eşimde espiriyle takıldı bana
Zurna gibisin dedi
Ara ara aklıma gelir,çok gülüyorum kendime
İnsanlık hali oluyor öyle
ya hamıleyken cok oluyor gaz bırde
bende yerımden kıpırdayamıyordum zor bır hamılelık yasadım
bastırdıgında esıme kac kac kac gelıyor dıyordumkosup cıkıyordu ortam mısaıt olunca gelebılııırsın dıye seslenıyordum dogurduguma en cok esım sevındı yanı
Kpss de karnım guruldamıştı benim de ama ne guruldama gülmüşlerdi , aldırmadan devam etmiştim aferin bana
yorumlara gülmekten unuttum derdimi zatenEmin olun duydularsa bile unutuluyor, bir de Allah başka rezillik vermesin bunda ne var insanız sonuçta, amaaaan :)
benımdene yaptımsa gecmedı guruldama ama ne guruldama karnımı ıcıme cektım nefesımı falan tuttum saga sola kıpırdandım ama yok gürültü koptu resmen yanımda iş makınası mı calıstı testere mı bilendı ne oldu bellı degıl oyle bır guruldama bende sankı benden gelmemıs gıbı dısarı falan baktım pencere kenarındaydım sankı benden gelmemıs gıbı davrandım ama yok anlasılıyor sanırım
çok tatlısınızya hamıleyken cok oluyor gaz bırde
bende yerımden kıpırdayamıyordum zor bır hamılelık yasadım
bastırdıgında esıme kac kac kac gelıyor dıyordumkosup cıkıyordu ortam mısaıt olunca gelebılııırsın dıye seslenıyordum dogurduguma en cok esım sevındı yanı
dışardaydım tam yazamadım cidden güldürdünüz ve rahatlattınız tesekkur ederimSeni rahatlatmak için en özel anımı paylaştım
Ohoo kendin de duyduysan sesini fena salmışsın
spjdjpğkd keske ayarı da olsa kendisininG.t ne icin var osurmak icin. Bosver sal gitsin
Umarım onlar da çok şeker ya diye düşünmüştürAhahaha çok şeker yaböyle aniden kaçınca gaz çıkarmak ne sevimli hale geliyor, normalde öğğ deriz
Yahu bu sınavlarda ne hikmettir arkadaş karın guruldar mı?benımdene yaptımsa gecmedı guruldama ama ne guruldama karnımı ıcıme cektım nefesımı falan tuttum saga sola kıpırdandım ama yok gürültü koptu resmen yanımda iş makınası mı calıstı testere mı bilendı ne oldu bellı degıl oyle bır guruldama bende sankı benden gelmemıs gıbı dısarı falan baktım pencere kenarındaydım sankı benden gelmemıs gıbı davrandım ama yok anlasılıyor sanırım
bencede heyecandan hep en sessız ortamda olmazmı bır gurultu zaten benım isteme gunumde de olduYahu bu sınavlarda ne hikmettir arkadaş karın guruldar mı?
Bir bana oluyor sanıyordum.
Heyecan mı tetikliyordu acaba?
Üniversite sınavında bir kasılmıştım bildiğin sağ sol yapıyorum.
Arkamdaki anonim arkadaş binlerce dansöz var diyerek şarkıyı yad edinceye kadar iyi gidiyordum halbuki
Konuya dip not:Heyecan da karın guruldaması yapar.bencede heyecandan hep en sessız ortamda olmazmı bır gurultu zaten benım isteme gunumde de olduıstendım babama bakıldı bır sessızlık oldu benden gaarrrggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?