Rezil oldum

Ya harbi rezil olmuşsun

Kpss de karnım guruldamıştı benim de ama ne guruldama gülmüşlerdi , aldırmadan devam etmiştim aferin bana
benımde ne yaptımsa gecmedı guruldama ama ne guruldama karnımı ıcıme cektım nefesımı falan tuttum saga sola kıpırdandım ama yok gürültü koptu resmen yanımda iş makınası mı calıstı testere mı bilendı ne oldu bellı degıl oyle bır guruldama bende sankı benden gelmemıs gıbı dısarı falan baktım pencere kenarındaydım sankı benden gelmemıs gıbı davrandım ama yok anlasılıyor sanırım

Bir anımı paylaşmak istedim
2.gebeliğimdi...Mercimek çorbası içmiştim sanırım...Acayip gaz sancısı çekiyorum...
7-8 aylık hamileyim...
UykumdA gaz çıkardığımı farkettim...
Ama öyle böyle değil...
Uzun hava şeklinde...

Bir anda uyandım,gözleri hafifçe araladım eşim uyuyor mu diye...

Oda telefonunu kurcalıyor

Ben acayip utandım ama,uyumaya devam ettim

Sabah oldu,utanıyorum eşimden tabiki
Yaptığımın farkındayım

Eşimde espiriyle takıldı bana
Zurna gibisin dedi

Ara ara aklıma gelir,çok gülüyorum kendime

İnsanlık hali oluyor öyle

Ben de tek benim başıma gelmiştir diyordum ya geçmiş olsun Hep aklıma gelir o Guaaaorrrrr sesi , çıkarken de sinsi sinsi çıkmıştım göze batmadan

ya hamıleyken cok oluyor gaz bırde
bende yerımden kıpırdayamıyordum zor bır hamılelık yasadım
bastırdıgında esıme kac kac kac gelıyor dıyordum kosup cıkıyordu ortam mısaıt olunca gelebılııırsın dıye seslenıyordum dogurduguma en cok esım sevındı yanı

Çok güldüm

Kaç kaç bomba geliyor

Evet aynen
Birde bazı yiyecekler gaz üstüne gaz yapıyor...

Eşim çok takılıyordu bana...

‘Akşama yine konser verecek misin’ diye sorardı

Ahahaha çok şeker ya böyle aniden kaçınca gaz çıkarmak ne sevimli hale geliyor, normalde öğğ deriz

Emin olun duydularsa bile unutuluyor, bir de Allah başka rezillik vermesin bunda ne var insanız sonuçta, amaaaan :)
yorumlara gülmekten unuttum derdimi zaten
ben de belki ikisi de ben değil diğeri yapmıştır sanar, başka ses sanar diye kendimi ikna etmeye çalısıyodum sonra acı gerçeği kabullendim
çok tatlısınız
Seni rahatlatmak için en özel anımı paylaştım
dışardaydım tam yazamadım cidden güldürdünüz ve rahatlattınız tesekkur ederim
Ohoo kendin de duyduysan sesini fena salmışsın

G.t ne icin var osurmak icin. Bosver sal gitsin
spjdjpğkd keske ayarı da olsa kendisinin
Ahahaha çok şeker ya böyle aniden kaçınca gaz çıkarmak ne sevimli hale geliyor, normalde öğğ deriz
Umarım onlar da çok şeker ya diye düşünmüştür

Ay yerim hepiniziya valla çok güldümya karnıma ağrı girdi kızımda yüzüme bakıyo anne ağladı tekrar baktı anne güldü diyor o derece güldüm kızım bile anlayamadı ne olduğunu çok yaşayın . amaan bilmiyomuş gibi yapın evet düşününce hem insan utanır yerine kendimi koydum hemde komik tövbe yarabbim insanız insan

Kuzen o ya. Yabanxı olsa neysese bız kuzsnlwr bırbırınzden hic cekınmeyız ama sızler baya resmı gibisiniz. Benmde ıstanbulda kuzenkerum var 3 4 yılda bı gorururuz bır araya gelnce ama herseyı konusur paylasırız bısey yok gaz cıkarmakta. Bense hamıle kakdıgumdan berı sureklı gaz cıkarıyorum hemde esımın yanında ıstemsızcs oluyor ben kacıyorum mutfaga falan esım guluyor tabı normal karsılıylr hatta benı gorunce pırt pırtcı dıye dalga gecıyo yapaxak bısey yok ya tıpa tıkayacaz. Ya da salacaz

Yahu bu sınavlarda ne hikmettir arkadaş karın guruldar mı?
Bir bana oluyor sanıyordum.
Heyecan mı tetikliyordu acaba?
Üniversite sınavında bir kasılmıştım bildiğin sağ sol yapıyorum.
Arkamdaki anonim arkadaş binlerce dansöz var diyerek şarkıyı yad edinceye kadar iyi gidiyordum halbuki

bencede heyecandan hep en sessız ortamda olmazmı bır gurultu zaten benım isteme gunumde de oldu ıstendım babama bakıldı bır sessızlık oldu benden gaarrrggg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…