- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
Hahaha buna da şükür o zamanPırtsa bisey degil hem.
Ya pııııaaaaaaoooooaaaaaaarrtttttoooofffffff olsaydi
O bendede vardıYahu bu sınavlarda ne hikmettir arkadaş karın guruldar mı?
Bir bana oluyor sanıyordum.
Heyecan mı tetikliyordu acaba?
Üniversite sınavında bir kasılmıştım bildiğin sağ sol yapıyorum.
Arkamdaki anonim arkadaş binlerce dansöz var diyerek şarkıyı yad edinceye kadar iyi gidiyordum halbuki
O sırada karın guruldaması üzerine tez yazabilirmişiz bence.O bendede vardıbide ceketi cıkartmazdım sanki ceket ses geçirmez sınav boyunca sıkıntıdan ateş basmaları falan karnı sıkmalar
Sorma ay valla ne meret şey o öyleO sırada karın guruldaması üzerine tez yazabilirmişiz bence.
Yahu bu sınavlarda ne hikmettir arkadaş karın guruldar mı?
Bir bana oluyor sanıyordum.
Heyecan mı tetikliyordu acaba?
Üniversite sınavında bir kasılmıştım bildiğin sağ sol yapıyorum.
Arkamdaki anonim arkadaş binlerce dansöz var diyerek şarkıyı yad edinceye kadar iyi gidiyordum halbuki
Uyarayım. Ac karnına öpüşmeyiniz hem karın gurultsu yapıyor hem agız kokusu Bende de ilk öpüşmelerde falan oluyordu tövbe yarabbim. Yakınlaşma anında falan ayy bir karnım guruldamaya başlıyor; duyacak diye ödüm kopuyordu.
Duysaydı pırt değildi yalnızca guruldadı diye açıklama yapmak düşünemiyorum .Bende de ilk öpüşmelerde falan oluyordu tövbe yarabbim. Yakınlaşma anında falan ayy bir karnım guruldamaya başlıyor; duyacak diye ödüm kopuyordu.
Ehehe gülerken bir de pırtlasaydı minik kuzu tam konuya istinaden olurdu.Ay yerim hepiniziya valla çok güldümya karnıma ağrı girdikızımda yüzüme bakıyo anne ağladı tekrar baktı anne güldü diyor o derece güldüm kızım bile anlayamadı ne olduğunu çok yaşayın . amaan bilmiyomuş gibi yapın evet düşününce hem insan utanır yerine kendimi koydum hemde komik tövbe yarabbim insanız insan
Ahaha sevgilim beni birakmuyuuu.Uyarayım. Ac karnına öpüşmeyiniz hem karın gurultsu yapıyor hem agız kokusu basıma geldı gurultu benden gelıyordu agıznkokusu manıtamdan. Ogun ayrıldık 2mızde bırnırımzden igrenmsıtık galıba
Kusura bakmayın ama gözümden yaş gelesiye güldümBigun ben de hastanede staj yapıyordum tomografı bırımındeydım. Koltukta derı yanımda amirim var 2 tane daha stajer var ve 3te hasta var odada beklıyor. O sıra hanı sessiz cıkacak dıye ümit edersinizde sesli bir zurt sesı gelıyor ya aynen oyle gaz cıkardım aynı anda hepsı döndü bana. Bende masus ayagımı koltugun derılerıne surtuyormusluk gıbı yapıyorum yanı ses ordan gelıyormus gıbı ayaklarını tekerlege falan surtuyorumsonra koltuhu cektım altımdan degısık sesler cıkarıyor yanlıs anlasılıyorhmdıye. Bu sefer koku yayılıyınca baya rezl olmstm
Duysaydı pırt değildi yalnızca guruldadı diye açıklama yapmak düşünemiyorum .
Uyarayım. Ac karnına öpüşmeyiniz hem karın gurultsu yapıyor hem agız kokusu basıma geldı gurultu benden gelıyordu agıznkokusu manıtamdan. Ogun ayrıldık 2mızde bırnırımzden igrenmsıtık galıba
Ozaman ben iptalEhehe gülerken bir de pırtlasaydı minik kuzu tam konuya istinaden olurdu.
Ne pırtoş bir konu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?