Rezil oldum

O bendede vardı bide ceketi cıkartmazdım sanki ceket ses geçirmez sınav boyunca sıkıntıdan ateş basmaları falan karnı sıkmalar

Bende de ilk öpüşmelerde falan oluyordu tövbe yarabbim. Yakınlaşma anında falan ayy bir karnım guruldamaya başlıyor; duyacak diye ödüm kopuyordu.

Bigun ben de hastanede staj yapıyordum tomografı bırımındeydım. Koltukta derı yanımda amirim var 2 tane daha stajer var ve 3te hasta var odada beklıyor. O sıra hanı sessiz cıkacak dıye ümit edersinizde sesli bir zurt sesı gelıyor ya aynen oyle gaz cıkardım aynı anda hepsı döndü bana. Bende masus ayagımı koltugun derılerıne surtuyormusluk gıbı yapıyorum yanı ses ordan gelıyormus gıbı ayaklarını tekerlege falan surtuyorum sonra koltuhu cektım altımdan degısık sesler cıkarıyor yanlıs anlasılıyorhmdıye. Bu sefer koku yayılıyınca baya rezl olmstm

Bende de ilk öpüşmelerde falan oluyordu tövbe yarabbim. Yakınlaşma anında falan ayy bir karnım guruldamaya başlıyor; duyacak diye ödüm kopuyordu.
Uyarayım. Ac karnına öpüşmeyiniz hem karın gurultsu yapıyor hem agız kokusu  basıma geldı gurultu benden gelıyordu agıznkokusu manıtamdan. Ogun ayrıldık 2mızde bırnırımzden igrenmsıtık galıba

Ehehe gülerken bir de pırtlasaydı minik kuzu tam konuya istinaden olurdu.
Ne pırtoş bir konu oldu.

Ahaha sevgilim beni birakmuyuuu.
Sevgilimi kendimden nasıl soğuturum? konularında önerelim bunu.

Kusura bakmayın ama gözümden yaş gelesiye güldüm

Bizim evde osuruk yairi yapiyor cocuklar
Ya ben de nedense yolsa giderken memlekette rahatliktanmidir, slamisliktanmidir nedir, en islek caddede saldim
Dogal bir duygu icimde tutmamaya alismisim
Karsidan da adam geliyordu sesi duydu bana yle sasirmis bakti ki,hayir gaz da öyle kisa birsey degildi, cooort etti
Ben esimin pesinden yürüdüm gittim adama bakmadim hic olmamis gibi yürüdüm, arabaya binerken de esime dedim.
Toplamda 15 dakika falan utandim sonra gecti

Ayy gülsem mi üzülsem mi bilemedim

Ay bu ne ki ben kuzenimin odasına kusmuştum duvarlar falan berbat haldeydi. Sizinki daha masum kalmış bence

Kızlar benimde 2 kuzenim ananemin cenazesi için yurt dışından bize geldiler ertesi sabah cenaze kalkacak annelerimiz de ananemin evinde..
Neyse sabah uyandım bizim bu kuzenler ve abimmm Antredeler kuzenler vestiyerin Aynasının önündeler..
WC de 1 adım kadar yakın yani antire zaten dar wc desen minnacık sadece bir klozet sığabiliyor/.
Girdim wc ye gözler zaten şişmiş ağlamaktan açamıyorum..
anamm ben zortlartım çok istem dışı karnımda şişti hep hava susturmuyorum Kndimi engel alamıyorum ardı arkadı kesilmiyor mu
Kuzenlerin gülüşme sesleri kahkaha sesleri gelmiyor mu?
Trajikomik anlar işte insanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…