Rezil oldum

Hanfendi benim için de kuzen kardeştir ama kuzeniyle evli o kadar çok insan var ki bunun bilmeyen sizin bana bilinçlenin demesi, bilemedim. Nerede yaşıyorsunuz? Türkiye değil sanırım.
Bunu bilmiyorum yada ilk defa duyuyorum demedim. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. Ben sadece böyle yanlış bir şeyin normalleştirilmesine karşı olduğumu belirttim.

Bayadan beri osurmuyorum.. Bu takildi aklima.. Hey allahim..

Ya osurmak için ilaç kullananlar var mesela kardeşim
Büyük nimet ya ohhh salıyorsun rahatlıyorsun...
Herkes yapıyordur ya yapmayan yoktur itiraf edeyım ben de ksksss yapıyorum oldukça(çok şükür)

Şişkinliği alır.Ya haberin yokmuş gibi takıl eğer sana bir şey derlerse de popom var osuruyorum de.... kuru fasulye de yemedım hadi iyisiniz de...

Aynısı başıma geldi de kendimle de dalga geçtim tekrar diyorumm oh sefam olsun hdjdd allahtan uykumda salmışım djdjdjdj gece de güzel uyumuşum...

Kıyamam çok tatlısın ya. Takma kafana, insanız sonuçta. Ayrıca Bile isteye yaptığın bir şey değil. Arkandan ne konuşacaklar ki. Velev ki dediler x gaz kaçırdı vs diye, onlar da insan bunu böyle konuşmak bile yanlış.

şükürler olsun o zaman
Bişey demediler bi daha da ne zaman görürüm bilmiyorum

Tesekkur ederim
Zaten takmıyorum artık bi daha görünce onları utanırım belki yine o kadar :)

Ayol osturduğunuz için teselli mi edelim şimdi sizi BDV’de

Hem Allah vermiş bir delik, esip geçmiş bir soluk. Bence gayet normal.

Bir de beni asıl utandıran gece daha fazlasını yapmış olabileceğim nohut yemiştim nohut da gaz yapıyor demekki

amaaaaaan be güzelim. Taciz falan çıkacak diye korka korka okudum, pırt çıktı canın sağ olsun ne var bunda? Böyle bir dedikoduyu yapan zaten bence insanların gözünde iyice düşer. Benim başıma bir kere iş yerinde küçücük toplantı odasında geldi. Sessizdi ama koktu herkes de anladı ben olduğumu. Napalım istifa mı edelim insanlık hali kaçıverdi

Bir de beni asıl utandıran gece daha fazlasını yapmış olabileceğim nohut yemiştim nohut da gaz yapıyor demekki

Bu arada gazlı yiyecekler yiyeceğin zaman üzerine azıcık kimyon ekle öyle ye gaz falan yapmaz. :) Ben mercimek çorbasına, nohut yemeğine vs. eklerim hep.

Ayol osturduğunuz için teselli mi edelim şimdi sizi BDV’de

Hem Allah vermiş bir delik, esip geçmiş bir soluk. Bence gayet normal.
konu baya ilgi de çekti normalde konu açsam bu kadar yorum gelmez
zaten utanmam gecti
Bu arada gazlı yiyecekler yiyeceğin zaman üzerine azıcık kimyon ekle öyle ye gaz falan yapmaz. :) Ben mercimek çorbasına, nohut yemeğine vs. eklerim hep.
bunu ögrendigim iyi oldu tesekkurlerrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…