Yatacak yer sıkıntısı vardı yazmış ya. Bu kadar cinsiyetçi olmayınİnsanlık hali ya normal böyle şeyler
Neden bakamıyorsun yüzlerine abartma bilmemezliğe vur olayı
Ayrıca anlamadığım kısım neden erkek kuzen sizle aynı odada yattı?
Cinsiyetçi olmakla ne alakası var yahu?Yatacak yer sıkıntısı vardı yazmış ya. Bu kadar cinsiyetçi olmayın
Açılı düşünmekten kasıt kuzenlerin evlenebilir olması mı? Akraba evliliğinin sonuçlarının haberiniz yok herhalde siz de biraz bilinçli olun. Kuzen kardeştir en olmadı akraba sonuçta aralarında cinsel çekim olması hele evlilik sapıklıktan başka bir şey değil.Cinsiyetçi olmakla ne alakası var yahu?
Kimi kuzenler kardeş gibi büyüyor kimileri yıllarca görüşmüyor yabancı gibi oluyor hatta kimileri evleniyor
Yaşlar da küçük değil zaten
Erkek kişisi nasıl kabul etti gider arabada yatardı en fazla
Biraz açılı düşünün sizde
Çok iyi gercekten :)))Bigun ben de hastanede staj yapıyordum tomografı bırımındeydım. Koltukta derı yanımda amirim var 2 tane daha stajer var ve 3te hasta var odada beklıyor. O sıra hanı sessiz cıkacak dıye ümit edersinizde sesli bir zurt sesı gelıyor ya aynen oyle gaz cıkardım aynı anda hepsı döndü bana. Bende masus ayagımı koltugun derılerıne surtuyormusluk gıbı yapıyorum yanı ses ordan gelıyormus gıbı ayaklarını tekerlege falan surtuyorumsonra koltuhu cektım altımdan degısık sesler cıkarıyor yanlıs anlasılıyorhmdıye. Bu sefer koku yayılıyınca baya rezl olmstm
Hanfendi benim için de kuzen kardeştir ama kuzeniyle evli o kadar çok insan var ki bunun bilmeyen sizin bana bilinçlenin demesi, bilemedim. Nerede yaşıyorsunuz? Türkiye değil sanırım.Açılı düşünmekten kasıt kuzenlerin evlenebilir olması mı? Akraba evliliğinin sonuçlarının haberiniz yok herhalde siz de biraz bilinçli olun. Kuzen kardeştir en olmadı akraba sonuçta aralarında cinsel çekim olması hele evlilik sapıklıktan başka bir şey değil.
Okurken kahkaha attım. Çok Tatlısınız. Bir şey olmaz diyemem ben olsam ben de utanırdım ama insanlık hali.Birkaç gündür şehirdışındayım, kuzenimin düğünü var, diğer kuzenlerimle ve bazı akrabalar düğün için geldik ev kalabalık da olunca yatacak yer sıkıntısı oldu. 3 kuzen aynı odada yatalım dedik. Biri kız, benden 4 yaş büyük, diğeri de 7 yaş büyüktür ve erkek. Farklı şehirlerdeyiz ve pek görüşemiyoruz o yüzden çok samimi de değiliz. Düğünden önce en son 2 sene önce görmüşümdür.
Sabaha doğru kız olan kuzenimin telefonu çaldı, uyanır gibi oldum. Telefonu kapadı yatmaya devam etti. 5 dk sonra aniden gaz kaçırdım sesini kendim de duydum. Sabahtan beri utançtan yüzlerine bakamıyorum. Diğer kuzenim de hareket edip duruyordu pek uyuyabilmiş gibi değildi. Zaten on dk sonra kalkıp cıktım odadan onların da biri yarım saat diğeri 2 saat sonra kalktı.Şimdi sürekli ya arkamdan konuşurlarsa, o an hafif uyandıgım için fark ettim Allah bilir gece boyunca daha neler kaçırdımutançtan ölcem
Ne güldüm ya
İnsan kuşkulu yattığı için duyuyor. Uykunuzda yaptiniz sonuçta. Bende hep cekinirim bu yüzden ayni yerde yatmaya ama herkes yapıyor yapcak bir sey yok. Doğanın kanunu
Avrupada pirt yapmak ayip değil biliyor muydunuz. Üstten agizdan gaz çıkartmak ayip karşılanır. Çünkü alt gaz bir ihtiyaçtır ve cikarmazsaann maazallah patlar insan valla. Ohh canim bosver koyuver gitsinn.
Okurken kahkaha attım. Çok Tatlısınız. Bir şey olmaz diyemem ben olsam ben de utanırdım ama insanlık hali. ☺☺
Insanlik hali sanki onlar hc mi gaz cikartmiyor bosver bukdr dert etme
Yatarken ne olacaktı ki başka? Bir şey olmaz ondan.
bence komik ama asla ayıp ve utanılacak bir şey değil insanlık hali :)
Sağ olun kızlar yorumlara gülmekten utanmam geçtiRezil olunucak bir durum yok ortada,benim yanımda osursan hiç duymam bence insan doğası gereği ve çok normal. Hırsızlık yapmadın kimsenin yuvasını dağıtmadın yüz kızartıcı suclara girmiyor.. Bence toparlan kendini sıkma boş yere.. Osurmak ayıp değildir insan bedeni bu doğal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?