kızlar bugun regl gunumdu ve sıızntı olmus galıba ve malum olay başıma geldi anlatmaya bıle cekınıyorum:S:S
sevgılımde yanımdaydı farkettı galıba iğrenmiş midir? off nasıl gıdıcem bır daha.. bıde yasım kucuk olsa hadı neyse:S:S
çokta dıkkat ederım sıyah pantolon gymıstm, bacak bacak ustune atmıstm ondan oldu galıba:S:S:
çok utandım ya sevgilimle konusmak bıle ıstemıyorum utancımdan nasıl asıcam ben bunu
Ayyy sırada gördümü kiiiiiii.dün forumda kilotlar gördüm.reql için,ilk iş almalıyım bende İNŞAALLAH
Ayyy sırada gördümü kiiiiiii.dün forumda kilotlar gördüm.reql için,ilk iş almalıyım bende İNŞAALLAH
Benim hemen hemen her reglim de yaşadığım şey bu, lise' de çevrelerdi beni arkadaşlar doğru wc' ye, orda silerdim, çitilerdim. Bu yüzden reglimin gelmesi demek, 6-7 gün benim tedirgin günler geçirmem demek. :18:
Nasıl sızıyor, nasıl geçiyor anlamıyorum bir türlü? Üstelikte hep gece için olan pedlerden kullanırım. Bu arada ilişkiniz yeni mi? Biz 7. seneyi devirmeye durduğumuzdan artık çaktırmadan baksana arkamda birşey var mı diye sorar hale geldim.
Ahaha
Bizimki de aynen öyle :)
Çok şükür öyle sızıntım olmadı benim hiçi çok az olurum da .
Arkadaşım sevgilinin tiksinmesi saçma .
Bilmiyor mu böyle bir durum olduğunu bayanlarda yaşınız kaç ?
aayyy ne kadar zor bir durumee sonra ne oldu? sandalye öyle mi kaldı?:26:
daha neler cocukların çiş kulodu gibimi
siyah pantolonun üzerinden sadece ıslaklık belli olur rengi belli olmaz.. siz de laf arasında "dün oturduğum sandalye ıslakmış, hep ıslanmış pantolonum" deyin, bastırın gitsin.. olur böyle insanlık hali, ama böyle zamanlar da yanınızda bir hırka veya sweatshirt bulundurun,takmayın kafanıza.. erkekler hatırlamaz böyle şeyleri.. hepimiz neler yaşıyoruz
oy oy oy sandalye de mi gittitüh tüh fena olmuş ama sıkmayın canınızı, insanlık hali..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?