rezil oldum:(

hannesli

Desert Rose
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
5.848
9.870
178
kızlar bugun regl gunumdu ve sıızntı olmus galıba ve malum olay başıma geldi anlatmaya bıle cekınıyorum:S:S

sevgılımde yanımdaydı farkettı galıba iğrenmiş midir? off nasıl gıdıcem bır daha.. bıde yasım kucuk olsa hadı neyse:S:S

çokta dıkkat ederım sıyah pantolon gymıstm, bacak bacak ustune atmıstm ondan oldu galıba:S:S:

çok utandım ya sevgilimle konusmak bıle ıstemıyorum utancımdan nasıl asıcam ben bunu

sevgılın neden ıgrensın canım yaa doğal bısey her bayan oluyor erke arkadaşınla yenımısınız daha ondandır belkı bı cok kısının sevgılısı regl zamnları bılır... bence bı msj falan at cok utandım falan de o zaten ustune gıtmez hem samımıyetın onunda hoşuna gıder kafana takma bunda rezıl olacak bısey yok

ee nereye cıktıkı
sıyah pantolondan nasıl bellı olabılırkı
benımde cok basıma gelır reglımı takıp etmem
belırtım olmaz
oooo :)

Kaza sonucta, hem siyah pantalondan pek belli olmamistir. Belki de sevgilin hic farketmemistir bile. Kendini kotu hissetme, hicbisey olmamis gibi davran.

Benim hemen hemen her reglim de yaşadığım şey bu, lise' de çevrelerdi beni arkadaşlar doğru wc' ye, orda silerdim, çitilerdim. Bu yüzden reglimin gelmesi demek, 6-7 gün benim tedirgin günler geçirmem demek. :18:

Nasıl sızıyor, nasıl geçiyor anlamıyorum bir türlü? Üstelikte hep gece için olan pedlerden kullanırım. Bu arada ilişkiniz yeni mi? Biz 7. seneyi devirmeye durduğumuzdan artık çaktırmadan baksana arkamda birşey var mı diye sorar hale geldim.

Son düzenleme:
malesef kı dersteydım ve sıraya gecmıs:S pantolonumda bellı değildi, sıradan kalktım ve gordum sonra da elım ayagıma dolandı keske otursaydm gerı dıyorum:S

sevgılımle 18aydır beraberz dun gece cok agrım vardı rahatsz oldugumu bılıyordu :S

cok kötü bir goruntu ya ustumde bellı olsaydı bu kadar kotu hıssetmezdm herhalde

Son düzenleme:
Görmemiştir belki de.
Hem nerden bilsin sizin olduğunu sırada gördüyse de..
Anladıysa da olabilir böyle kazalar.
Adı üstünde kaza.
Suç işlemediniz merak etmeyin.

Ahaha
Bizimki de aynen öyle :)
Çok şükür öyle sızıntım olmadı benim hiçi çok az olurum da .
Arkadaşım sevgilinin tiksinmesi saçma .
Bilmiyor mu böyle bir durum olduğunu bayanlarda yaşınız kaç ?

23 yasındayım o da bende.. regl oldugumdan haberı var dun gece cok agrıum vardı konusmustk ama sorun sandalyede kı o kötü görüntü:SS

ben bıle bu kadar yadırgadysam o ne dusunuodur acaba:S

niye hersey kadınlarn basında ya

aayyy ne kadar zor bir durum ee sonra ne oldu? sandalye öyle mi kaldı?:26:

Son düzenleme:
siyah pantolonun üzerinden sadece ıslaklık belli olur rengi belli olmaz.. siz de laf arasında "dün oturduğum sandalye ıslakmış, hep ıslanmış pantolonum" deyin, bastırın gitsin.. olur böyle insanlık hali, ama böyle zamanlar da yanınızda bir hırka veya sweatshirt bulundurun,takmayın kafanıza.. erkekler hatırlamaz böyle şeyleri.. hepimiz neler yaşıyoruz

oy oy oy sandalye de mi gitti tüh tüh fena olmuş ama sıkmayın canınızı, insanlık hali..

Son düzenleme:
aayyy ne kadar zor bir durum ee sonra ne oldu? sandalye öyle mi kaldı?:26:

zaten son derstı yanı toparlanmstık bende kalktım cantamı koluma taktım sıradan ayrılmadm ama yanına kadar cıktm sonra bısı unuttum mu dıye bır adım gerı dondugumde malum tabloyu gordum sonrada gerı oturup bı dk surayı temızleym dıyemedm tabı kı :S malesef kı:S

regl günlerimde hep siyah pantalon giyerim şu anda siyah pantalonum var ama çıksa bile belli olmaz sizin siyahtan nasıl belli oldu anlamadım çok fazlamı çıktı acaba ama ne olursa olsun dert etmeyin erkek arkadaşınızın da sorun edeceğini sanmıyorum muzurluğa vursaydın keşke arada benimde başıma gelirdi eşimle evlenmeden önce sen nasıl pis bir kadınsın derdi gülerdi erkekler herşeyin farkında cnm pek dert etme aşılamıcak bir konu değil relax ol

yaaaa:S:S: belkı utancımı hafıfletrm dıodum ama kat be kat arttı işte:S:S:

gece pedlerını kullanıyorum ustune ustluk kısa falanda değil offf ya:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…