- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
23 yasındayım o da bende.. regl oldugumdan haberı var dun gece cok agrıum vardı konusmustk ama sorun sandalyede kı o kötü görüntü:SS
ben bıle bu kadar yadırgadysam o ne dusunuodur acaba:S
niye hersey kadınlarn basında ya
zaten son derstı yanı toparlanmstık bende kalktım cantamı koluma taktım sıradan ayrılmadm ama yanına kadar cıktm sonra bısı unuttum mu dıye bır adım gerı dondugumde malum tabloyu gordum sonrada gerı oturup bı dk surayı temızleym dıyemedm tabı kı :S malesef kı:S
Ahaha
Bizimki de aynen öyle :)
Çok şükür öyle sızıntım olmadı benim hiçi çok az olurum da .
Arkadaşım sevgilinin tiksinmesi saçma .
Bilmiyor mu böyle bir durum olduğunu bayanlarda yaşınız kaç ?
bende aynı şeyi yaşamıştım o sandalyeyi başkalarıda görücek diye utanmıştım benmalesef ne kadar zor dikkat edilmesi gereken şey varsa kadınların başında
yapabileceğin birşey yok. bir kaza olmuş. unut gitsin.zaten son derstı yanı toparlanmstık bende kalktım cantamı koluma taktım sıradan ayrılmadm ama yanına kadar cıktm sonra bısı unuttum mu dıye bır adım gerı dondugumde malum tabloyu gordum sonrada gerı oturup bı dk surayı temızleym dıyemedm tabı kı :S malesef kı:S
23 yasındayım o da bende.. regl oldugumdan haberı var dun gece cok agrıum vardı konusmustk ama sorun sandalyede kı o kötü görüntü:SS
ben bıle bu kadar yadırgadysam o ne dusunuodur acaba:S
niye hersey kadınlarn basında ya
sirayi oylemi biraktiniz
canım benim bundan daha normal ne olabilir ki.. Sevgilinin hiç mi annesi kız kardeşi falan yok.. Ki dün gece çok sancılıydım durumu biliyor diyorsun.... Ben olsam kendime böyle stres yaratacağıma önce karnım ağrıyor diye girerim konuya sonra hatta bugün daha da şiddetli zaten derste sızmasından belliydi bu kadar ağrıyacağı gibisinden olayı bağlar söylerdim açık açık.. = ) Sevgilinin böylece görüp görmediğini veya gördüyse de tepkisini anlamış olursun..
kızlar bugun regl gunumdu ve sıızntı olmus galıba ve malum olay başıma geldi anlatmaya bıle cekınıyorum:S:S
sevgılımde yanımdaydı farkettı galıba iğrenmiş midir? off nasıl gıdıcem bır daha.. bıde yasım kucuk olsa hadı neyse:S:S
çokta dıkkat ederım sıyah pantolon gymıstm, bacak bacak ustune atmıstm ondan oldu galıba:S:S:
çok utandım ya sevgilimle konusmak bıle ıstemıyorum utancımdan nasıl asıcam ben bunu
bencede bır nabız almam gerek yoksa stresten çatlayacağım onun umursamadgnı bılırsem diğer sınıftakılerı cokta takmam dye dusunuyorm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?