rezil oldum:(

bende aynı şeyi yaşamıştım o sandalyeyi başkalarıda görücek diye utanmıştım ben malesef ne kadar zor dikkat edilmesi gereken şey varsa kadınların başında

Boş ver gördüyse de çabuk unutur,bende de çoook oldu malesefffff

siyah giydiysen erkekler o kadar dikkatli değil farketmemiştir.
olsa bile insanlık hali ne olacak ki..

Malesef ben sular seller gibi..
Hani 1-2 gün olsa, evden çıkmam da, 3. günümden sonra normale dönüyor..
Tabii terdirginlik, wc' ye sık gitme sendromu bitene kadar..

bende aynı şeyi yaşamıştım o sandalyeyi başkalarıda görücek diye utanmıştım ben malesef ne kadar zor dikkat edilmesi gereken şey varsa kadınların başında

şuan o ana dair hıcbrsey hatrlamıyorum utancımdan ve telasımdan sınıftan baskalarıda görme ıhtımalı cok yuksek:S sevgılımın yanında artı sınıftakılerde eklenınce durumum daha da vahımlesıyor ıste

yapabileceğin birşey yok. bir kaza olmuş. unut gitsin.

Daha ne anlarsa da anlasın amaan .

sirayi oylemi biraktiniz

bunu farkettıgımde sıradan ayrılmıstım zaten gerıye donup baktıgımda farkettım ve lavaboya kostum.. şöyle anlatayım oturdugumz yer yazdgmz yerden daha gerıde ya ben o yazdıgımz yerın az onune kadar gelmstm sonra bısı unuttum acaba dye bı adım atıp gerı baktım ve gordum bende ayaktaydım yanı gtmek uzereydım..

geriye dogruı ınsanlarn ıcınden gecıp bı dk surayı sıleyım dıyemedm yanı sınıf bosalıyordu o sırada:S

keske en son kalksaydım acelem neyse...

yani merak edıyorum ınanın sız ne yapardınız boyle bır durumda ben telasımdan dgru duzgun dusunemedm bıle:S

Benim arkadasimin basina da böyle birsey gelmisti ne yapacagini sasirmisti kiz bende islak mendille hemen sandalyeyi sildim
Hem utanmayin böyle seylerden ..gayet normal birsey gülüp gecin.

canım benim bundan daha normal ne olabilir ki.. Sevgilinin hiç mi annesi kız kardeşi falan yok.. Ki dün gece çok sancılıydım durumu biliyor diyorsun.... Ben olsam kendime böyle stres yaratacağıma önce karnım ağrıyor diye girerim konuya sonra hatta bugün daha da şiddetli zaten derste sızmasından belliydi bu kadar ağrıyacağı gibisinden olayı bağlar söylerdim açık açık.. = ) Sevgilinin böylece görüp görmediğini veya gördüyse de tepkisini anlamış olursun..

bencede bır nabız almam gerek yoksa stresten çatlayacağım onun umursamadgnı bılırsem diğer sınıftakılerı cokta takmam dye dusunuyorm ...

Benim hep yaşadığım şey valla

Artık amfide samimi olmadığım bir kıza bile arkamda bir şey var mı diye soruyorum

Ne düşünürlerse düşünsünler

Sevgilime de geçmiş mi bi bakıversene diyecek kadar içli dışlı olduk.

Boşverin ne olacak bilmiyor mu sanki bu durumları :)

benimde başıma gelmişti bişey olmaz,
insanlık hali
bence söyle ne olacak
benim sevgilim ona herşeyi anlattığım için mutlu olur

bencede bır nabız almam gerek yoksa stresten çatlayacağım onun umursamadgnı bılırsem diğer sınıftakılerı cokta takmam dye dusunuyorm ...

Zaten takılacak bir durum değil rahat ol.. ; ) Sen bir yokla bakalım sonra da bilgilendir bizi..

takma bence sonuçta gördüysede görmediysede olmuş ve geçmiş. çok fazla takarsan daha dikkat çekersin bence bu gibi seyler doğal erkeklerde bizler kadar iyi biliyo bunu.

Canım sıkma hiç kendini insanlık hali bu herşey olabilir.Hem senin sevgilin o olabilir böyle durumlar:)İyi günde kötü günde..Madem reglinin böyle olduğunu biliyordun keşke önlem alsaydın..Benim teyzeminde böyle geçiyor o 2 ped koyuyorum dışarı çıkarken,napayım diyor.Hiç sıkma canını olmaz bişey tüm dertlerimiz böyle olsa keşke

Dünyadaki yetişkinlerin yarısı regl oluyor, diğer yarısı da bunun ne olduğunu biliyor. İğrenmek falan nedir Allah aşkına? Bu duruma iğrenç diyecek kişi ancak bir liseli ergen olabilir gibi geliyor bana. Ufak kazalar her zaman olabilir, utanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…