Sağlıklı insanların bile gebelikte sağlığı bozulabiliyor. Gebelik şekeri, tansiyon, kolesterol yükselmesi hep gebelikte olağan karşılanan şeyler artık. Bu riskler kalp hastalığı ile birleşince zor olabilir. Siz sağlıklı olasınız ki bebeğinizi de büyütebilesiniz. Ben gebeliği sizin şu aşamanızda tercih etmezdim. Ama yaşınız gençse, vaktiniz varsa, tedavi şansı varsa beklemekten zarar gelmez.Merhaba güzel hanımlar,
1 yılımız daha dolmadı evleneli. Benim bazı sağlık problemlerim var. Kalple ilgili ve bu yüzden doktorum hamile kalıp doğum yapman riskli diyor. Başka doktorlara da gittim ve hepsi böyle konuşuyor. Yüzde ellinin üzerinde ölüm riski var diyorlar. Benimse içim gidiyor çocuk görünce. Eşim de acayip sever çocukları. O kesinlikle istemiyor risk almamızı. Asla seni riske atmam diyor.
Siz olsanız napardınız? Böyle düşünün biraz, kendinizi benim yerime koyun. Evlat için bu riski alır mıydınız? Allah ne yazmışsa o olur deyip doğurur muydunuz, yoksa hiç bu işe girmez miydiniz?
Amin canim benim hepimize Allah herseyin hayirlisini nasip etsin..Allahım hayırlısını versin amin canım hakkınızda
Uzak bir akrabamiz seninle benzeri bir durumdaydi o ne olursa olsun olsemde doguracam dedi olmuyordu birde tup bebek yaptirdilar 7 aylikken bebegi alindi kuvezde yasadi iki ay annesi bir hafta yogun bakimda kaldi ama kurtuldu bebegini kucakladi olede bilirdi bu sizin karariniz bir bebegi annesiz birakmakda zor belki sizde akrabamiz gibi kurtulursunuz bunu allah bilir allah yardimciniz olsun gercekden cok guzel bir duyguMerhaba güzel hanımlar,
1 yılımız daha dolmadı evleneli. Benim bazı sağlık problemlerim var. Kalple ilgili ve bu yüzden doktorum hamile kalıp doğum yapman riskli diyor. Başka doktorlara da gittim ve hepsi böyle konuşuyor. Yüzde ellinin üzerinde ölüm riski var diyorlar. Benimse içim gidiyor çocuk görünce. Eşim de acayip sever çocukları. O kesinlikle istemiyor risk almamızı. Asla seni riske atmam diyor.
Siz olsanız napardınız? Böyle düşünün biraz, kendinizi benim yerime koyun. Evlat için bu riski alır mıydınız? Allah ne yazmışsa o olur deyip doğurur muydunuz, yoksa hiç bu işe girmez miydiniz?
cok üzüldüm, tabi ki hayat devam ediyor bazi insanlar daha kolay atlatıp Yen'i düzen kuruyor bazıları da senelerce kimseyi sevemiyor. Konu sahibi yerinizde olsam sağlığımı riske atmam evlat edinmek te güzel tek fark bence vücudunuzda taşımamış olmanız biyolojik olmaması bu da anne baba olmaya asla engel değil. Annelik kalpte biter illa beden de degil.12 sene önce bir arkadaşımızın eşi kalp hastasıydı. Doktorun yasaklamasına rağmen hamile kalmıştı. Hamileliğini yatarak geçirdiği halde doğumdan 3 gün sonra vefat etmişti. Eşi perişan,ailesi perişan,bebek perişan. Çok çok üzülmüştük o dönem. Bebek bir onun bir bunun elinde kalmıştı . 1 sene sonra yeniden evlenmişti. Hatta üstüne 2 tane daha çocuk yaptı. Ama o yavru anne sıcaklığını hissedemeden,doyamadan anasına yarım kaldı. Düşündükçe halen içim acır. Yani demem o ki kalp bu şakaya gelmez. Risk almayın. Evlat edinin en güzeli. Hem kendi hayatınızı hemde bir bebeğin hayatını kurtarmış olurusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?