Romantik aksam yemegini zehir eden kayınpeder

ay duyan da yatak odasından kesitler sundun sanıcak..Akrabalarımın hiç biri sosyal medya hesaplarımda yok kafam çoook rahat.eşin de apayrı bir problem, hem düşüncesi yanlış hem de seni ailenle vurmaya çalışması yanlış.bir de bebek geliyor bu adamı baba yapıcak.bilemedim, Allah kolaylık versin.

Normalde paylasmam ama boyle durum yasasam inadina paylasmaya devam ederdim. Kayin ailenin ne haddine karismak, hatta esinizin tavri bile itici, ona da hesap vermek durumunda degilsiniz. Begenmeyen kucuk ogluna almasin :)

Ben benim için özel olduğu için paylaşmam ama bu sizin şahsi görüşünüz.
Ne güzel mutlu etmiş oğlumu da diyebilirdi amaaaa... Maksat oğulları mutlu olsun değil sözümü tutmaktan vazgeçmesin derdi.

Whatsapp durumda paylasma oyle fotograflari. Diger sosyal medya hesaplarinda da gorumce kaynana vs ile takiplesme.
Bir araya geldiginizde uygun bir sekilde onlari ilgilendirmeyecegini soyle

Kayınpederın ve kaynanan bu gucu kocanın durusundan alıyor. Durmus durmus o bizim özelimiz neden paylastın demıs, tam bir ana baba agzına bakan bebe.
Böyle adama tepe gibi karnımla degıl sofra hazırlamak mum dikmek, corba yapmam.
Ama ozunde iyidir kocan cokta hakkını yemeyelim.

Mutlular mı şimdi acaba? Aranızı saçma sapan şeyler yüzünden bozmayı başardıkları için?Sevinip de mutlu olacaklarına saçma sapan şeylere takılmışlar.Ama siz akıllı davranın ve size karışmalarına asla müsade etmeyin.Ben olsam kayınvaklidemle bu durumu sakin bir ortamda konuşurdum ki bir daha böyle bir densizlik etmesin, kayınpederinizi ve eşinizi de size karşı doldurmasın..

Kayınpeder kayınvalide ve görümceyi hikayelerinizden engelleyin hatta sosyal medyadan silin.Çözümü bu.

Ben, herkes kendi sayfasinda istedigini paylasir olayini savunuyorum hep, kesinlikle ama bazisini takipten cikartmak zorunda kaldim yahu cidden mumu masayi gectim zirt pirt öpüşmeli fotograflar koymayi huy edindi bazilari.
Öpüşmeli fotograflar genelde aşkı cagriştirir bana estetik olarak hoş, romantik gorunuyor bazilari ama kalkip eciş bücüş kocasiyla o yakin cekim agiz agiza fotoglar resmen midemi bulandirdi hic oyle ayy ne birbirini seven cift diyemiyor insan.

Çok net bi şekilde heryerden silerdim öyle bi tepki verseler sizinkilere sorun var heralde benim kaynanamin çok hoşuna gidiyor oğluna öyle şeyler yapmam bende çok paylaşımda bulunurdum ama eşimin isteği üzere azalttım ona göre nazar değiyor kendiside özel günler dışında paylaşımda bulunmaz pek bilmesin kimse der tabi ailesi için demez etraf için diyor

Canım durum guncellemelerini onlara tamamen kapat
Hiç muhatap alma satasiyorlar kime ne sen ne paylasacagini onlara mı sorcaksin

Eşimin babası düğün albümümüze bakınca eşime eşşoğlueşşek demişti benim yanımda, o geldi aklıma.
Çözüm şu, onların söylediği bir kulağından girip diğerinden çıkacak. Yani alttan al değil, takmıyorum kimseyi mesajı ver, alışırlar. Kavga edersen karşılık verirler sen huzursuz olursun. Kimse için ağlama çünkü değmiyor. Sen hiç karısı yüzünden ağlayan erkek gördün mü :)

kayınpederinizin fotoğrafı kendi çabasıyla görmediği halde görmek zorunda mıyım demesi çok ironik.
ayrıca ona bunu gösteren, görümceniz mi kayınvaliniz mi her kimse en az onlar kadar gerizekalıymış kayınpederiniz, kusra bakmayın.

Valla benimkide kayınpederi fiiştekleyip üzerimize salıyordu hep. Bir gün tüm zehrini döktü kaynanam ve eşim ancak o zaman annem de neymiş ya diyebildi... bekleyeceksin kaynananın içyüzü cıksın

sende yüz yüze gelince eşine söylemeden lafları onlara iade et. saydır gitsin onlara ne bee , ben sinirlendim burda valla , gönder o kayınpederini bna ben ona bi güzel şarlayım zatn doluyum

Bu fotoğrafların altında hep mutsuzluk var diye düşünürdüm. Siz de kavga etmişsiniz ve eşiniz açık arar gibi aile probşemlerinizi öbe sürmüş. Gösteriş bunları atmak bence. Yine de saçma buldum kv ve kp tavrını. Çirkin. Siz de wp filan silip yenik duruma düşmüşsünüz. Muhtemelen biz kızdık diye oğlum sildirdi deyip gülmüştür arkanızdan.

Aradaki ince detay görümce neden hemen yetiştiriyor. Hem sen neden kendi hesabini siliyorsun ekmeklerine yağ sürmussün
. Benim görümcemde bir foto paylaşsam hemen anasina beni cekiştirirdi yok para harcamis vs. Bende gorümcemi engelledim whatsaptan facebook vs den
esimi arayip söylemis yengem beni engellemis demiş esimde sagolsun vardir bir bildiği demis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…