Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

sagol bukrese gelirsen haberimiz olsun 3 5 turk yan yana geliriz biz bize egleniriz bizde iasi oturup buraya gelen bolero var bulusuyoruz hep birlikte haberimiz olsuna.s.

a.s.EVET ONU BILIYORUM ASLINDA 1 MART ERKEKLER MARTİŞOR TAKILIR VEYA HEDIYE VERİLİR CANIM GERCEK BEN COSTANCALIYIM BİLMIYORUM SIZIN ORDAN ADETLER BEN TURKYEDE YASIYORUM ORDA OLMADIMA UZULUYORUM BİRASCİK :) saygilar canım
merhaba canim evet keske olsaydin cok guzel olucak birde burda 1mart,dan basliyo kadinlar gunu bir hafta suruyo:enbuyukkk:

sagol bukrese gelirsen haberimiz olsun 3 5 turk yan yana geliriz biz bize egleniriz bizde iasi oturup buraya gelen bolero var bulusuyoruz hep birlikte haberimiz olsuna.s.

Nasilsin? Gorusemedik...Dun sen msn'den selam gondermistin ama yemekteydik,kusura bakma,sonradan gordum. Nasil gidiyor? Yerlestin mi?
Gorusuruz...

a.s.EVET ONU BILIYORUM ASLINDA 1 MART ERKEKLER MARTİŞOR TAKILIR VEYA HEDIYE VERİLİR CANIM GERCEK BEN COSTANCALIYIM BİLMIYORUM SIZIN ORDAN ADETLER BEN TURKYEDE YASIYORUM ORDA OLMADIMA UZULUYORUM BİRASCİK :) saygilar canım

Salut Anny,

Ce mai faceti? Eu sunt turcoica, eu locuesc in romania. Anul tracut am fost la constanta. Mi am placut. Cind am fost, a fost martie. Locuesti tu acum in Turcia? Cum mergi?

Pa!

bacım sen söktün bu işi vallakafamçokkarıştısenağlama
Trenul spre İaşi de la care peron pleaca:uhm::icecream:şakkıdı bende Doresc sa invat mai bine Romaneşte olurmu kinelülülülülülü

ayy canim ya uzulme ben burayi cok sevdim deyisik adetleriniz var ama turkiyeninde orf ve adetlerimiz var bizde onlari cok ozluyoruz napalim buda bizim kaderimiz hic gelmiyomusunki romanya,ya?

Nasilsin? Gorusemedik...Dun sen msn'den selam gondermistin ama yemekteydik,kusura bakma,sonradan gordum. Nasil gidiyor? Yerlestin mi?
Gorusuruz...

canim cok iyim evet canim sen kusura bakma mesgul oldugunu gordum ama uzun zamandir gorusemedigimiz icin acikta seni gorunce dayanamadim selam verdim yerlestim sayilir birde bu davet isi cikti onun telasi var kuafor isi olanlar cok onlarla ugrasiyorum biyandan sen nasilsin?neler yapiyosun?catir catir yaziyosun helal olsun valla bacim bolero cim ya keskesizde katilsaniz bukres disinda gelen turkler bile var geceye bida bu kadar turku bir arada goremezsiniz super bi gece olucak:dance::dance::dance::teytey::teytey:

eu sınt romanca şi locuesc ın turcia bodrum de 8 ani sınt aci sınt casatorita :) sa scriu ın limba romana mie putin greu pentruca aci nu vorbesc si nu sınt romani :sm_confused: ın romania de 4 ani nu am mai venit si mie tare dor .a.s. aci sınt singura si e foarte greu ınca nu mam ınvatat cu obiceiurile şi mıncarile de aci :çok üzgünüm:a.s.

Salut Anny,

Ce mai faceti? Eu sunt turcoica, eu locuesc in romania. Anul tracut am fost la constanta. Mi am placut. Cind am fost, a fost martie. Locuesti tu acum in Turcia? Cum mergi?

Pa!

a.s.yok malesef gelemıyorum son 4 sene once gelmiştim ordaki emeklerı sadece cok ozledim :çok üzgünüm:

ayy canim ya uzulme ben burayi cok sevdim deyisik adetleriniz var ama turkiyeninde orf ve adetlerimiz var bizde onlari cok ozluyoruz napalim buda bizim kaderimiz hic gelmiyomusunki romanya,ya?

bacım sen söktün bu işi vallakafamçokkarıştısenağlama
Trenul spre İaşi de la care peron pleaca:uhm::icecream:şakkıdı bende Doresc sa invat mai bine Romaneşte olurmu kinelülülülülülü

Nasilsin Troyacagim,

Nasil gidiyor? Cocuklar nasil? Komsun yerlesti mi?

Grsrz.

Merhaba Nanecim tekrar hosgeldin. Bir dogru duzgun gorusemedik.Mailini aldim.Gecmis olsun Efe icin. Ama uzulme.Temkinli davranip ilgilenirseniz hersey yoluna girer. Bu arada nereye tasindin? Eski evine yakin mi? Kendine iyi bak.

Grsrz.

merhaba bende sizinle tanismak istiyorum romanyada bukreste kaliyorum tanismak isteyenler lutfen mesaj yazsinlar bye

merhaba cocugunuza kres buldunuzmu oneriniz varmi benimde 3 yasina girmek uzere olan bir kizim var duyurulur tabismak isterim nerede oturuyosunuz

merhaba duygu ayni duygular icindeyim bende cok sevinmistim bu siteyi gorunce gercekten tanisalim arkadas cemberimiz buyusun arkadaslar.....

merhaba bende senin gibi gec kalanlardanim bizi aralarina lamiyorlAR GALIBA ben mesaj yaziyorum ama kimse cevap yazmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…