Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza Şeniztürkiye kadar olmasada burasıda güzel ben en çok yemek konusunda zorlandım kafamçokkarıştıne pişireceğim diye ilk başlarda ama eskisi kadar kötü değil pazarlarda herşey çoğaldı tabi TÜRKİYE den geliyor ama var yinede ev kiraları AB den sonra uçtu herşey çok pahalı trafik çok yoğun tramvay otobüs arabalar offfff okul konusuna gelince ISB ye gönderiyorum kızımı çok da memnunum nursery ile bir bağlantısı yok ısb nin o ayrı bir okul amerikan okulu hem pahalı hemde herkesi almıyorlar cambridge pek tavsiye etmedi arkadaşlar onların yalancısıyım yerimseniben kızım eylülde başladı şimdi ingilizce konuşuyor şutarafagittioturulacak yerler miyinde dediği gibi en iyi yerler bende dorobantide oturuyorum heryere yakın hastanelere mağzalara memnunum şimdi anlatınca ben bayağ alıştım bu şehire giderken özleyeceğim galibasenağlama

bolerocum nasılsın nane ile görüştüm seninle görüşemediği için çok üzülmüş çok selam söyledi efe ameliyat olmuş durumu iyiymiş görüşmek üzereŞeniz

Troyacagim,

Sagol iyiyim.Sen nasilsin bidiklar nasil?Naneye ben daha once kk dan mesaj gondermistim ama gormemis olabilir.Efe'nin ameliyatinin iyi gectigine sevindim.Kendine iyi bak.Gorusmek uzere...

arkadaşlar vize işlemleri ile ilgili sorun yaşayan oldu mu? avrupa birliğine girdikten sonra çok sorun çıkarıyorlar diye duydum. eşim oturma izni çıkana kadar bayağı bir uğraşmıştı. şimdi ben başvuru yapacağım da özel tavsiyesi olan veya tecrübelerini paylaşmak isteyen var mı?

Oncelikle yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Boleracigim ve troyacigim size mujdeli haberim var nane geri geliyor tasinmayacak yani efede cok iyimis 2 haftaya kadar burda olacaklar. :teytey: Sizi cok optum iyi bakin kendnize

kızlar merhaba kimseler uğramamış:1shok: duygucum ev bakıyorum naneye ama yok herkese söyledim inşallah bulunur haber aldınmı naneden:sm_confused:a.s.

:teytey::teytey::teytey:selam kizlar ben geldim [COLOR="[COLOR="Magenta"]Magenta"]gidisim suskun oldu ama donusum muhtesem oldu[/COLOR] cok mutluyum geri dondugume sizleri cok ozledim herkezin ilgi ve alakasina tesekurederim burasi baya reklenmis yeni arkadaslar gelmis [/COLOR]kizlar aramiza hos geldiniz eee hadi ne zaman bulusuyoruz yapalim bi toplandi 2 hafta sonra tekrar gidiyorum cunku gitmeden bi bulusma yapalim :dance:

Troyacagim,

Sagol iyiyim.Sen nasilsin bidiklar nasil?Naneye ben daha once kk dan mesaj gondermistim ama gormemis olabilir.Efe'nin ameliyatinin iyi gectigine sevindim.Kendine iyi bak.Gorusmek uzere...

bolero canim arkadasim sana karsi cok mahcubum seni ne aradim nede sora bildim kusura bakma inan cok zor 2 ay gecirdim her sey cok ani gelisti butun hayatim altust oldu sen nasilsin? neler yapiyosun? ne zaman geliyosun? varmi gelme durumu hadi gelde bulusalim dostlugumuzu cok ozledima.s.

kız gelir gelmez belli ettin hemen topiği doldurdun valla :teytey:buluşalım ama boleroda olsa duygu sen nirdesin bacım ses ver şutarafagittidiğer arkadaşlarlada tanışırız oğlumun bir iyileşsin dombli hasta ateşlendi senağlamahaba haba diyerek peşimde geziyor görüşürüza.s.

Geldim canlarim geldim burdayim. Evet en kisa zamanda bulusalim yeni arkadaslarla da ama bu hafta sonu ayarlayalim bana gelin, hafta icide obur arkadaslar varsa bulusalim biyerlerde. Bolero ayarla kiz gel sende ozledik seni. Haberlesiriz optum sizi.Ufaklklarida opun benim icin.

Nanecim,

Canim yaa hosgeldin,uzulmustum.Ama simdi de saskinim geldigine.Sen bir ara misafirlikten baglanmis, mesaj atmistin kk ne ama bilmiyorum okudun mu? Efenin ameliyatinin iyi gectigine sevindim. Kizlar beni sagolsunlar haberdar ediyorlardi gelismelerden. Efe nasil simdi? Sen neler yapiyorsun? Neden tekrar gidiceksin bir isin mi var? Troyanin da dedigi gibi kulube geldigin belli oldu, hareket geldi.Bugun hava burada cok guzel gorunuyor,gunesli bilmiyorum bukreste nasildir?

Troyacim,

Cok gecmis olsun ne oldu tombise? Insallah en kisa zamanda atlatir. Sen neler yapiyorsun?KK bayaga cogaliyoruz,ozellikle de bukreste.

Duygucum,

Sen nasilsin? Neler yapiyorsun? Isler yolunda mi? Benim su an icin bukrese seyahat planim yok. Ama yine de en kisa zamanda gorusmek dilegiyle...

Kizlar hepinizi optum..

Kendinize iyi bakin... Babayyyy...

Nanecim,

Canim yaa hosgeldin,uzulmustum.Ama simdi de saskinim geldigine.Sen bir ara misafirlikten baglanmis, mesaj atmistin kk ne ama bilmiyorum okudun mu? Efenin ameliyatinin iyi gectigine sevindim. Kizlar beni sagolsunlar haberdar ediyorlardi gelismelerden. Efe nasil simdi? Sen neler yapiyorsun? Neden tekrar gidiceksin bir isin mi var? Troyanin da dedigi gibi kulube geldigin belli oldu, hareket geldi.Bugun hava burada cok guzel gorunuyor,gunesli bilmiyorum bukreste nasildir?

bolero
sagol canim bende hala saskinim ama cok mutlu ve huzurluyum burda olduguma ahh bide seni bukrese tasiya bilsek daha cok mutlu olucam efe iyi cok sukur kolu alcida hala gecen hafta acilmasi lazimdi aslinda kolunun fiilm cekildi kemigin birisi kaynamamis oyuzden 2 hafta daha bekleyin dediler bende turkiyede cok bunaldim 2 haftaliginada olsa kendimi buraya atim bugun duygu27 yanina gittim gezdik cok ozlemisim burayi ve sizleri bu arada ev ariyorum burasi biraz kucuk hemde merkezden istiyorum hava inanilmaz guzel yaz geldi gelme durumun yokmus bosver kocayi sen gel bacim her zaman kapim acik havalarda cok guzel tam gezme havasi gecen sefer hic bisey anlamadik valla bekliyoruz:teytey:

selam kizlar neredesiniz? yeni katilan arkadaslar sesiniz cikmiyo canlanin biraz:teytey::dance::dance::dance: bulusalim diyoruz kimse ustune alinmiyo galiba yeni gelen bacilar alooooooo sesime ses varinŞeniz

alüüüüüüüüüüüüüüüü...kızz burdayım:)))) eeee hadee...

vayy be sesim izmire kadar gitmis ama dibi basim,dakiler tinla,miyolar

selam izmirli baci nasilsin? sesime ses verdigin icin sagol sikildim bur nobet tutmaktan ne gelen var ne giden burdan :teytey:

vayy be sesim izmire kadar gitmis ama dibi basim,dakiler tinla,miyolar

selam izmirli baci nasilsin? sesime ses verdigin icin sagol sikildim burda nobet tutmaktan ne gelen var nede gecen burdan :teytey:
uyanin hadi sohbete gelsin herkez:enbuyukkk:

8 mart cumartesi aksami bukres turkler gecesi var esler ile sinirsiz icki yemek donsozlu bol eglence 150 ron kisi basi duyduk duymadik demeyin bu geceyi kacirmayin:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance:

8 mart sadece turkler gecesımı :çok üzgünüm: byutun dunya kadınlar günü a.s keşke bende romanıada olsaydım katılabılırdım sızın aranızda ama yokum:sm_confused: :)

8 mart sadece turkler gecesımı :çok üzgünüm: byutun dunya kadınlar günü a.s keşke bende romanıada olsaydım katılabılırdım sızın aranızda ama yokum:sm_confused: :)

merhaba canim evet keske olsaydin cok guzel olucak birde burda 1mart,dan basliyo kadinlar gunu bir hafta suruyo:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…