gunaydin....senin icin guzel bir gun olmasini diliyorum....Zevenkamp merkeze metroyla 15 dakika falanmis...arabaylada 10 dk yada trafiye bagli diyeyim...merkeze inmek de fazla sorun yasamiyorum... ama yinede belli bir yastan ve onca isi tekbasina halletmisken sirf dil yuzunden esine bagli kalmak hosuma gitmiyor.... yakin bir zamanda esimle metro daki bu zon olaylarini falan beraber deneyeceyiz... o zaman sanirim daha ozgur olacagim.. bir aksilik olmassa erasmus univer.e yakin oostmaaslana tasinacagiz orasi merkeze daha yakin.. ne yazik ki bisiklete binemiyorum....
(... haftada bir bazen 2 gun yuzme havuzuna gidiyorum..ordaki sauna cok hosuma gidiyor...henuz oturum kagidim olmadigi icin dil kurslarina baslayamiyorum...yazin uyum sinavini verdim ama o arada esim is deyistirdiyi ve sozlesmesi kisa sureli oldugu icin oturum ret geldi...simdi sozlesmesi optijd sinirsiz oldu ve yeniden basvuru yaptik sonucu bekliyoruz....( yesil pas.oldugu icin kalma sorunum yok sadece 3 ayda bir giris-cikis yapmam gerekiyor.) Buarada cenem dustu galiba....bayagi uzatmisim...:))) kisacasi siz uygun oldugunuzda ben size uyarim....
sevgiler ve tasekkurler....