Roxxett'den Seçmeler

Günün geçici modasına uymakta olan bir anaokulu öğretmeni sınıfa kendisinin Galatasaray'lı olduðunu öðünerek açıklamış ve büyük bir heyecanla çoğunluğu 4yaşındaki çocuklara, aralarındaki Galatasaray taraftarlarının ellerini kaldırmalarını söylemiş. Taraftar kelimesinin ne olduðunu bilemeyen, fakat çok sevdikleri öğretmenleri gibi olmak isteyen ufaklýklar zýpkýn gibi kollarýný kaldırmışlar hemen, küçük bir kız hariç.
Öğretmen Gülşah'a neden diğerlerinden farklı olmak istediğini sormuş. ''Ben Galatasaray'lý değilim de ondan'', diye cevap vermiþ Gülşah.
Öðretmen, biraz sinirli, ''Peki sen nesin o zaman?'' diye sormuş.
''Fenerbahçeliyim ben'', demiş küçük kız gururla. Öğretmen, biraz daha sinirlenerek, Gülşah'a neden Fenerbahçe'yi tuttuðunu sormuş. ''Benim annem de Fenerbahçeli, babam da Fenerbahçeli'', diye cevap vermiş Gülşah yine gururla.
öğretmen artık epey kızmış, yanakları al al olmuş ve dayanamayarak, ''Böyle saçma bir sebep olmaz, bir düşün bakalım, annenle baban birer geri zekalı olsalardı, sen ne olurdun?''
Küçük kız önce duraklar , sonra gülümseyerek cevap verir, ''Tabii ki Cimbom'lu

Timur'un hesaplarıyla ilgilenen memurun hesapta yanlışlık yaptığı anlaşılınca;
Timur, yanlışlık yapılan kağıtları önce memura yedirmiş, sonra da onu görevden atıp, yerine Nasreddin Hoca'yı getirmiş.

Hoca göreve geldiktensonra hesapları yufkaların üzerine yapmaya başlamış. Bunu gören Timur, şaşkınlıkla Hoca'ya sormuş: "Neden hesapları yufkaların üzerine yapıyorsun?"

Hoca şöyle karşılık vermiş Timur'a:
"Neden olacak, yemesi kolay olsun diye..."

Nebraska'da yasli bir adam yasardi. Patates ekini icin bahceyi bellemesi
gerekiyordu, lakin bu cok zor bir isti. Tek oglu olan David ona yardim
edebilirdi fakat o da hapisteydi.
Yasli adam ogluna bir mektup yazdi ve derdini anlattı.
Sevgili David,
Patates bahcemi belleyemeyecegimden kendimi cok kotu hissediyorum.
Bahceyi kazmak icin oldukca yaslanmis sayilirim. Burada olsan butun
derdim bitecekti. Biliyorum ki sen bahceyi benim icin hallederdin.
Sevgiler Baban
Bir kac gun sonra oglundan bir mektup aldi
Babacigim,
Tanrı askina bahceyi kazma, ben oraya cesetleri gommustum.
Sevgiler David
Ertesi gun sabaha karsi 4'de FBI ve yerel polis cikageldi ve tum sahayi
kazdi lakin hic bir cesede rastlamadilar. Yasli adamdan ozur dileyerek
gittiler. Ayni gun yasli adam oglundan bir mektup daha aldi.
Babacigim,
Simdi patatesleri ekebilirsin. Bu sartlarda yapabilecegimin en iyisini
yaptim.

Sevgiler David...

iki arkadas, sigara icerken incil okunup okunmayacagi konusunda tartismaya baslamislar. Sonuc alamayinca Papa'ya sorup izin almaya karar vermisler.
ikiside Papa'nin yanina gidip sirayla sormuslar. Papa Hazretleri, ben incil okurken canim sigara icmek istiyor. Icebilirmiyim.Tabiki Papa'nin cevabi: Oglum Incil okunurken tanriyla ilgilenmen lazim. Tanriyla ilgilenirkende dikkatin dagilmamasi lazim. O nedenle, incil okurken sigara icilmez. Izin alanin sordugu soru ise; Papa hazretleri, sigara icerken canim incil okumak isterse okuyabilirmiyim. Papanin cevabi ise; Oglum, her nerede ve ne kosulda olursan ol incil okuma istegi duyarsan okuyabilirsin.
Iste, almak istediginiz cevaba ve onaya göre soru sorma teknikleri.

Yurtdışı seyahatimin dönüşünde, freeshop'ların önünden karıma,
kızıma ve sevgilime aynı mesajı çektim:
"Burada parfümler çok ucuz. İstedigin özel bir marka var mı?"
Karım 5 adet, kızım 2 adet en pahalı marka parfümlerden istedi.
Sevgilimden gelen mesaj ise kelimesi kelimesine şöyleydi:
"Benim için en güzel parfüm senin kokun. Sen gel yeter."
>

Bill Gates bir araba kazasında ölmüş. Sorgulama için tanrının karşısına çıkmış.
Tanrı demiş ki: "Bill senin durumun hakikaten karmaşık. Seni cennete mi cehenneme mi yollamalı bilemiyorum. Her eve bilgisayar girmesine yardımcı
olarak insanığa katkıda bulundun ama bir yandan da Windows gibi bir rezaleti de yarattın. Ben de senin özel durumuna göre bir şey yapacağım, cenneti
de cehennemi de ziyaret et, hangisine gideceğine karar ver." "Tamam" demiş Bill Gates,"Önce cehenneme bir bakayım." ve inmiş cehenneme. Bir de bakmış berrak sulu bir kumsalda bir sürü güzel kız top oynuyor eğleniyor, güneş parlıyor hava süper. "Allaah" demiş Bill Gates, "Cehennem böyleyse Cenneti
hakkaten görmek isterim." Ve cennete çıkmış. Bir bakmış, bulutların üzerinde bir yer, etrafta melekler uçuşuyor, insanlar lir çalıyor, >güzelce bir yer ama Cehennem kadar değil. "Tamam" demiş tanrıya Bill Gates, "Ben cehenneme gitmeye karar verdim." İki hafta sonra tanrı cehennemi ziyaret edip Bill Gatesin
nasıl olduğuna bakmaya karar vermiş. Gitmiş Bill'in yanına, Bill bir duvara
zincirlenmiş, alevler içinde karanlık bir mağarada ve zebaniler işkence ediyor. - Nasılsın >>Bill? Korkunç! Burası iki hafta önce geldiğim cehennem değil!
Kızların oynaştığı o güneşli kumsala ne oldu? Tanrı cevap vermiş:O ekran koruyucusuydu...

BENDE TOPAC İSMAİLDE KOPTUM. FASULYEDE GÜZEL AMA ÖNCEDEN BİLİYORDUM. BİRDE ECZACI KADINLARDA GÜZELDİ. ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK GÜZEL ŞEYLER AKTARMIŞSIN BİZE.:laugh:

1 - Ben Yasiyorum

Berrin bir ise müracaat etmis, medeni halini sormuslar.
- Bes yildir dulum, iki çocugum var, biri on digeri iki yasinda...
- Küçük çoçugunuz iki yasinda ve kocaniz öleli bes yil oldu öyle mi ?
- Evet,ama ben yasiyorum!..

2 - Bizi de Uyandirir misiniz?

Adam otele gelip resepsiyona kaydini yaptirirken görevli sordu :
- Sabah sizi kaçta uyandirmamizi istersiniz?
Adam basini salladi :
- Hiç geregi yok. Ben her sabah saat beste kendim uyanirim.
Resepsiyonda ki görevlinin yüzü güldü :
- Aman ne iyi. Lütfen uyandiginiz zaman bizi de uyandirir misiniz?..

3 - Bakan Yüzme Bilmiyor

Bir ülkede bir bakan, kendisini gazetecilere hiç sevdirememisti. Ne yapsa
makbule geçmiyor, basin hergün kendisiyle ugrasiyordu. Artik canina tak
etmisti ve "Öyle birsey yapayim ki, gazeteciler mat olsun" diye düsünürken
aklina bir fikir geldi. Bakanin bazi özel yetenekleri vardi ve bu yeteneklerinden
birini kullanarak basin mensuplarini etkilemeye karar vererek bir basin bildirisi
yayinladi : "Pazar günü saat 10:00 da bakan denizin üzerinde yürüyecek..."
Pazar sabahi saat 10:00 da tüm basin mensuplari bildiride belirtilen yerde
toplandilar... Bakan geldi ve elinde bastonuyla denizin üzerinde yürümeye
basladi ve karsi kiyiya kadar da yürüyerek ilerledi... Herkesin gözleri dehsetle
açilmisti. Fakat ertesi günütüm gazetelerde su baslik okundu :
"Bakan yüzme bilmiyor!.."

4 - Müsrif

- Salamon be! Benim hanim çok müsrif, para yetismiyor. Inanamazsin, Pazar
günü benden 200 frank istedi, Pazartesi 300, Sali 400, Çarsamba 500,
Persembe 800, dün de 1000 frank!..
- Acidim sana be Mison. Nereye harciyor bu kadar parayi?
- Ne bileyim ben, verdigim yok ki...

5 - Kayseri li Müsteri

Taksinin yokusta frenleri patlamis, muthis bir hizla asagi iniyor. Kayseri li
müsteri bagirmis :
- Durdur su arabayi !..
Söför panik icinde haykirmis :
- Durduramiyorum!.. Frenler patladi...
Kayserili müsteri :
- O zaman taksimetreyi durdur hic degilse...

6 - Neslin Deden, Ceddin Baban

Ali annesine heyecanla sordu,
-Anne, bizim maymunlar soyundan geldigimiz dogru mu?
-Babana sor, o ailesini benden daha iyi bilir

Berrin bir ise müracaat etmis, medeni halini sormuslar.
- Bes yildir dulum, iki çocugum var, biri on digeri iki yasinda...
- Küçük çoçugunuz iki yasinda ve kocaniz öleli bes yil oldu öyle mi ?
- Evet,ama ben yasiyorum!..
Buna en iyisi idi jaaa:laugh: :laugh:

Adamın biri bir gün yolda giderken bir çocuk görür ve çocuğu çok sevimli bulur; çocuğa:
"Senin adın ne?"
Çocuk tam söyleyeceği sırada:
"Dur ben tahmin edeyim", diyerek sözünü keser, ama ipucu olarak baş harfini söylemesini ister. Çocuk:
"Y" der, adam başlar saymaya...
"Yasin?"
Çocuk başını sallar.
"Yusuf?!."
Çocuk yine başını sallar.
Adam y harfi ile başlayan tüm isimleri sayar, çocuk her seferinde başını sallar adam iyice sinir olur ve kız isimleri de saymaya başlar; çocuk yine başını sallar. Adam en sonunda:
"Bilemedim. Ne lan senin ismin?!."
Çocuk yanıt verir:
"Yamazan

Roxeet cnım ben buna bittim çünkü benim en küçük kızım da babasının adı sorulduğu zaman naşar diyodu:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ayrıca bütün arkadaşlara teşekkürler fıkraların hepsi harikaydı çok güldüm

allahtan çocğum yok olsa bana yevin derlerdi sanırım ismimi öğrenince yiğenlerim öyle diye. ne yaprsınlar dilleri dönmüyo işte:laugh: :laugh:

:öperim: ben operim o kizi..cok guzel cevap yapistirmis...harikaa:eyes: :bigrazz:

Güvenilir kaynaklardan aldığşımız bilgiye göre değerli yazarımız Hıncal Uluç'un başından geçen aşağıdaki olay Sabah Gazetesinde herkesin dillerindeymis...

Geçtigimiz bahar günlerinin birinde Hincal Uluç Bogaz'da mutad sabah yürüyüşünü yapıyormuş. Çok sevdiği Bebek Kahve'ye yaklaştığında Bebek Camii'nin önünde gözüne 7-8 yaşlarında bir çocuk ilişmiş.
Çocuk önünde karton bir kutu öylece dikiliyormus. Merak ederek çocugun yanina sokulan Hincal Uluç
-"Karton kutunun içinde ne var." diye sormus.
-"Yeni dogmus kedi yavrulari..." demis çocuk gözleri parlayarak..
-" Hangi takimi tutuyor bunlar bakalim".
Çocuk Hincal Uluç'a garip bir bakis firlatmis ve
-"Galatasaraylilar." demiş..
Degerli yazarimiz bu cevabi duyunca bir sevinmis, bir sevinmiş ve keyif içinde yürüyüşünü bitirirerek eve dönmüş. Eve girer girmez de Türk Futbolunun en derin bilgiye sahip yazarlarından, arkadasi Doğan Koloğlu'nu aramiş.
-"Doğan Abi." demiş "Sonunda çabalarımız sonuç vermeye başladı. Yarin sabah, gazeteye gitmeden uğra, boğazda bir yürüyüş yapalım. Sana bir şey göstereceğim, çok seveceksin."

Ertesi gün bu iki güzide spor yazarımız beraberce bir boğaz havasi almak üzere Arnavutköy'de bulusmuşlar ve Bebek'e doğru yürümeye başlamişlar. Bebek'te kahveye yaklaştiklarında Hıncal Uluç yine bir gün önceki çocuğu görmüş. Çocuğun önünde de yine aynı kutu duruyormuş.

Hıncal Uluç, "Bak, Doğan Abi, ne göstereceğim sana,", demiş ve keyif içinde çocuğa sormuş:
-"Karton kutunun içinde ne var, delikanlı?"
-"Yeni doğmuş kedi yavruları..." demiş çocuk, istifini bozmadan.
Hıncal Uluç dönmüş Doğan Koloğlu'na
-"Bak şimdi" demiş.
-"Söyle bakalim hangi takımı tutuyor bu kediler?"
-"FENERBAHÇE"
-Nasıl olur bana daha dün Galatasaray'i tuttuklarını söylemiştin?"
-"Evet ama, bugün hepsinin gözleri açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…