- 2 Şubat 2014
- 1.734
- 3.813
- 333
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Benim hassas noktami bulup ordan vuruyorlar aşırı zoruma gitti bende kendimi beceriksiz eksik görüyorum kafama takmaktan sabaha kadar uyumadım 1 saat uykuyla durdum,hırs yaptim yemeği gidip sobada yaptım,normalde de hakları geçmesin diye bulaşığı hep ben üstlendim ama eltimde çok fesat illa o sobada yemek yapicam içlerine dert oldu cildimi basit görüyorlar yani görünüş olarak sanıyorlar sadece içten gelen morarana kadar yanmasını sadece roza olanlar bilir,birde bende ateş basacak korkusundan ekstradan yaniyorumSiz orda olmadıgınızda aç oturmuyorlardır sanırım. Yaptıkları şey insanlıktan uzak. Madem yaz günü sobada yemek pşiriyorlar otursunlar devam etsinler. Kendinizi de hiç strese sokmayın kulagınızı tıkayın ayrıca o kadar da iş yapmak zorunda değilsiniz ne bu köle kampı mı ?
Kullanici adi eczane olan sanirim.Rozayla ilgili kimi takip ediyorsam kendisini takip ediyor.Nasipse ugrayacagim eczanesine sifa bulurum insallahDemodex parazitini bir araştırın isterseniz. Instagram kullanıyorsanız etiketlerde araştırın. Çıkan eczacı bir hanım var Aynur hanım. Tam isim vermek doğru mu bilemedim. Aynı şeyleri yaşıyordum ama 32 yaşımda öğrendim ki demodex sorunum varmış. Ona uygun özel yapım kremler, üç tane hap ve uygun içerikli yıkama nemlendirme ürünleriyle bitirdik diyebilirim. İki yıldır atak dönemim olmadı. Bu tarz ciltler için özel üretilen bir marka var onlar dışında asla yıkama nemlendirme ürünü almıyorum. Aynur hanıma bayram sonrası bir sorun isterseniz bulunduğunuz şehirde demodex testi yapan hekimler var mı?
Hatta saç diplerimde egzama var dediler meğer parazitler yuva yapmış orda da. Aynı markanın şampuanını kullanıyorum haftada bir falan. Tekrarlamadı çok şükür.
Stresten daha da çok atak geçiriyorsunuzdur. Kendinizi sıkmayın.O kadar zor geldimki başıma gelecekleri bile bile geldim eşim yüzünden, köy hastası büyük kizimda aynı şekilde köyde köy Sirf laf olmasın diye geldim. eltimde var o da sürekli laf sokup duruyor burda yemek yapması çok basit yarın sen yap yemekleri falan sabah 5 e kadar uyumadım 7 de kalktım bı yandanda grip oldum ayakta duramiyorum bı uzaniyim desen bakıp dururlar o kadar kafama takiyorum ki artık üzüntüden kafayı yicem
E gitme. Hizmet etme.Arkadaşlar roza hastalığı benim sosyal hayatımı çok zorluyor,eşimin annesi babası köyde yasiyor,bizde yazın 10 gün geliyoruz yazında yemekleri sobada yapıyorlar benim yüzüm sürekli yanıyor alev alev birde sobada yemek yapınca dayanamiyorum o yüzden sobaya pek yaklasmiyorum bunlarda bunu bildiği için zayıf tarafımdan bana laf sokuyorlar,bende boş durmuyorum tüm bulaşıklar sofra kur kaldir evin işleri bir dakika oturma yok günde 5 kere yemek yeme bitmiyor,yüzümde 15 yıldır roza var artık psikolojim bozuldu sıcağa zerre kadar katlanamıyorum 40 derece sıcakta bile pilava kadar sobada yapilacak,sobada tam aşırı dar kapali bı yere yapmislar,o kadar kötü oldum ki kendimi beceriksiz çaresiz hissediyorum sıcakta cildimde artış oluyor o zamanda psikolojim çok bozuluyor,sizce dayanamicak durumda da olsam belli etmemelimiydim acaba suç bendemi rozası olan arkadaslar beni anlar siz olsanız napardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?