Belli ki içince sapıtanlardan... yarın kendine geldiğinde alır gönlünü.. içince sapıtan insanlardan nefret ederim.. ağzınla içeceksen iç amenna.. yok Başka Bi tarafınla içiyosan içme kardeşimm
bütün erkekler bu kadar dengesiz mi olmak zorunda ya
ne için kavga ettiğinize bağlı gelecek yorumlar. bi şey açıklamamışsınız. kavga etmiştik şöyle oldu da böyle oldu. iyi de niye kavga ettiniz.
inanamıyorum,insan 1gün içinde bu kadar dengesiz olur mu..tamam,var öyle bir seni seviyorum deyip ,sonra soğuk davrananlar ;ama bunun durumu çok farklı ya..sarhoş bile olsa ne alaka seni sevmiyorum ,anneni seviyorumo cümleyi okuyunca çok şaşırdım canım,önceden var mıydı böyle tuaf hareketleri falan,bir şeyler var sanki sevgilinde
ara sıra oluyo işte bugun bana diyoki ben çocuk ruhlu değer bilmeyen bi salağım falan diyo psikolojim bozuldu diyo ay çıldırcam iyice soğuttu valla
canım ya gerçekten bi sorunu var,ya da kendinden soğutmak için yapıyor bunları(başka ne olabilir ki bunlar dışında,çok dengesiz davranarak sizinde dengenizi bozar ,uzak kalmak lazım
hiç bilmiyorum valla çok sorunlarımız var anlatsam roman olur bi konu daha açmştım orda yazıyo herşey okumak istersen eğer link veririm çok çektim ben bu adamdan artık çıkarmak istiyorum hayatımdan
böyle davranan bi benim sevgilim sanardım demek ki benimle aynı durumu paylaşanlar da varmış...
çok uzun zamandır süren bi ilişkim var benim de.ona deli gibi aşığım onsuz bi hayat düşünemiyorum.biliyorum o da beni çok seviyor benden asla vazgeçemiyor.ilişkimizin ilk zamanlarında hafta da bi kere durup dururken ayrıldık derdi beni ağlatırdı.sonra ben senden ayrılamam ki derdi.ben onun için ağladığım zaman kendisini sevdiğimi anlıyormuş.... bu hep böyleydi.kavga çıkarırdı haksız olduğu halde ayrıldık derdi.ben ağlardım kendime yediremezdim haklı olduğum halde neden böyle yapıyor diye."ayrıldık" kelimesinden sonra mesaj atardım.kendimce anlatmaya çalışırdım bişeyleri.uğraştırırdı.bunu defalarca yaşadık.en son bundan 2-3 ay önce tatildeydim.uyuyakalmıştım ve mesaj atamadım.sabah telefonuna uyandım.beni dün gece kiminle aldattıysan ona git istemiyorum seni dedi.bi de bana hep güvendiğini söylerdi.bu kadarına katlanamadım.çok büyük bi kavga ettik.anneme kadar gitti muhabbet... istemiyorum artık seni dedim ona ama deli gibi seviyordum o sözleri söylerken bile.mesaj atmadım kavganın ardından.tekrar aradı vay efendim neden mesaj atmamışım kavgayı bitirip barışmak için neden uğraşmamışım... 1 gün boyunca aramadım.mesaj atmadım.bitirmiştim herşeyi.dayanamadı o aradı.çok ısrar etti intihara kadar gitmiş... asla yalan söylemeyen bi insandır.herşeyini anlatır bana.içi de çok temizdir fakat sinirlenince çok tehlikeli olur...bi şartla barıştım psikolga gideceksin dedim.o da kabul etti.şimdi Allaha şükür iyiyiz... kendini affettirmek için çok uğraştı.onu bırakabileceğimi gördü çünkü.arada şakayla karışık soruyorum hayırdır kavga çıkarmıyosun artık diye.sensizliğin tadını bi kere aldım o bana yetti bi daha istemem diyor
her insanın huyu başkadır işte.aman dikkat et derim... benim burada yazdıklarımın yaşadıklarımın onda biri bile değil... gerisini sen düşün artık...
canım ne güzel senin sevgilin düzelmiş ama benimki öyle bi durum değil hırçın böyle of gözüm görmesin onu ya yeter bıktımm
Ayrıl gitsin o zaman.Yarın bi gün evlenince niye oraya gittin niye giderken bunu giydin falan da der.Sevgilinde dikkat çekme isteği var bence.Seni sevmiyorum anneni seviyorum da ne demek.Sen üzül diye böyle bişey dediği kesin.Sürekli blöf yapan biri çekilmez.
ben bulurum canım konuyu okurum.ayy ya neden böyle tuhaf ve dengesiz davranıyorlar ki..ne istediğini bilmeyen insanla anlaşmak,bi sevgi paylaşmak çok zor aslında..olan bizlere oluyor,ayrılmak mantıklısı tabi ;ama uygulayabilmek kolay değil tabi..ama bu şekilde de mutlu değilsin..iyi düşün canım,umarım doğru karar verırsın
evet ailesinden pek ilgi görmeyen biri ilk ben sevmişim onu böyle oyle diyo yarın napcam ben ararsa of ya
doğru kararı verebilceğimi hiç sanmıyorum canım 1 buçuk senedir çekiyorum ben bu insanın kahrını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?