- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
canım ya o düzelmeli,ya da ondan uzaklaşa bileceğin bir yere gitsen kısa süreliğine(unutmak,ve uzaklaşmak için)
canım ya o düzelmeli,ya da ondan uzaklaşa bileceğin bir yere gitsen kısa süreliğine(unutmak,ve uzaklaşmak için)
aşkın gözü kördür diye boşuna demiyorlar. başkaları için "ayrıl" demesi kolay.bi insan karşısındaki insanı hayatından çıkaracak güçte değilse kim ayrıl demiş kim bırak demiş hiç bişey umrunda olmuyor... böyle durumlarda insan hep aklıyla kalbi arasında kalır.ben hep aklımı dinlemeye çalışsam da içimden geleni yaptım... işin zor gibi.eğer gücün varsa hiç bişey seni tutamaz zaten...
canım ya keşke bu kadar basit olsa bak okumak istiyosan konum bu : http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/468744-hala-seviyorum-yapicam.html
sende anlarsın şimdi nasıl biri olduğunu
bence arkadaşın anlattığı kadarıyla düzelme kapasitesi olmayan biri. bikere bulaştınmı tehditte eder böyleleri bela da olur, iş işten geçmeden dengesiz birinden ayrılmalı
okudum canım:/ ama hep içinde bi ruh hastası hali varmış canım:/ güçlü olman lazım canım nice ayrılanlar var düşün,insan sadece kendi başına geldi sanıyor o an ama öyle değil..benim de 1 buçuk yıllık ilişkim var ,o ayrılalım demedi ama lafı oraya getirdi ,ilk çok kötü oldum ama,zaman yine çare olmaya devam ediyor,aslında birden düzelmek imkansız zaten
düzelicegmizi ben hiç düşünmüyorm canım soğutmak için mi yapyo acaba of ya bildiğin deli bu çocuk
bir sorunu yoksa eğer,ayrılmak istiyor ama bunu başaramadığın için böyle dengesizce davranıyor canımama cnm şimdilik ondan hayır yok zarardan başka
seni seviyorum diyo elveda diyo ben tamam diyince yan çiziyo çözemiyorum ya sır gibi bi adam deli etti beni
ya da peşinden koşmanı istiyor canım ,bundan zevk alan insanlar da var
of sizide yordm valla kendi sorunumla k.bakmayın
aşk olsun canım,insan böyle paylaşınca az da olsa rahatlıyor,diğer türlü olmuyor zatenama unutma canım,onsuz olamam diye düşünme,ondan önce nasıl yaşıyorsan ,onsuz da yaşarsın,kolay olmasa da
yarın napıyım ararsa canım ya tavrım nasıl olmalı
tavrın hiç bir şey olmamış gb olmasın canım(çünkü o da hiç bir şey yapmamış gb davranır),açık sözlü ol böyle mutlu olmadığın ,üzüldüğünü belirt(bunun için bir şey yapmayacaksan,ben sürdüremem bu ilişkiyi falan demelisin) ve ayrılmaktan korkma canım,şu an o hayatında ama mutlu değilsin,o olmasa hayatında belki daha mutlu olacaksın.sen şu an her şeyim o gözünle baktığın için öyle geliyor,ama ilk kendine değer vermelisin ki başkaları da versin sana değer..seni seviyorum demesi yetmez canım bunu hissetirmesi lazım ,o yüzden hemen yumaşama ..yoksa bu durum devam eder
cok dogru söylemişsin aynen böyle yapcam yeter ya ne bu çektiğim valla bu yaşta yaşlandım cok sagol canım ya
ne demek canım,sen yeter ki güçlü ve kararlı ol,o zaman her şey daha kolay olacak..benim de çok umutsuzluğa düştüğüm oluyor yine de kendime güç veriyorum,elimden geleni yaptım,vicdanım rahat o düşünsün diyorum..sen de elinden geleni yaptın,vicdanın rahat olsun,o düşünsün canım ben çıkıyorum canım ,gelişmeleri yazarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?