evet canım nerden bildin
bugün aradı mı seni?gelişme var mı canım?
bugun fena şeyler oldu canım onlara gttim oturuyodk makarna yaptı bana yicektik ablasıylada bazı sornlarımz var ben onu sevmem oda beni sevgilime bişy söyledi oda bi sinirlendi gitti vurdu ama biyandanda oh oldu cok olmuştu onun bu tavırlarıbabasıda demişki trLavinya 'nın babası nerde çalşyo gidip konuşucam onunla demiş ne konuşucaksa ne yapsam ben suçluyum bıktım beee :84:
ay inanmıyorum canım,şimdi barıştın mı sevgilinle?..korkmuyor musun canım,ya yine o dengesizliklerine devam ederse diye...barıştın madem,ona her an seni terk edebilirim korkusu ver,öyle hemen yumuşamamalısın.. ay canım ablasını sevmeyebilirsin de(hatalı ve kötü birisi de olsa),sevgilin ona,senin yanında vurması falan yanlış..çünkü aynı şeyi,ablasının yanında sana da yapabilir sonuçtaşimdi şunu anlamadım,sevgilin ablasına vurdu diye mi,babası senin babanla konuşmak istedi,yoksa normalde mi konuşmak istedi:44:
canım barıştık gibi işte iyiyiz yani sarhoşluğuna verdim o geceyi görmezden gelip ama şuan durumlar hiç iyi değil... benm yanmda vurmadı o tam makarnayı getiriyodu odaya ablası bi laf etmiş çnkü onlara gelmemi pek istemiyo babasıyla ablası çünkü sevgilim benim için zamanında onları bıraktı yani herşeyi göze almştı benm için oyuzdn pek sevmiyolar odaya çekti ablasını ben kapının arkasndan duydum sesleri pat küt sesler geliyodu ablası diyoki o kız yüzünden banamı vuruyosn falan cok rezil bi durumdu yani bu kızda 24-25 yaşlarnda... babasını aramş sonra ablası herşeyi söylemiş babasıda sonra benm yanmda sevgilimi aradı o kızın bbası ne iş ypıyo annesi ne iş ypyo gidicem konuşucam demiş ama öyle bi durum olursa cok kötü olur babam beni öldürür annem zaten biliyo ilişkimizi ama babam keser beni yani ... az öncede sevgilimin annesi aramış babası annesine demiş işte herşeyini toplasın gitsin bu evden falan demiş ne yapıcaz biz şimdi herşey daha kötü oldu keşke hiç gitmeseydm onlara ama nerden bilebilrdim ki.. bide şimdi içime korku düştü ya babamı bulursa diye gerçekten çok korkuyorum kafam cok karısık:97: :95:
2 günde neler olmuş öyle canım,işler başka boyuta ulaşmış,ve bu durum hiç iç acıcı değil:/ yani sevginin babası,oğlu için evi terk etsin gitsin demiş öyle mi:44: ama bence bu duruma ,annesi izin vermez sonuçta ana yüreği..ay anlayamadığım sizi babanızla ne konuşacak,kızınızın ,oğlumla olmasını istemiyorum,bu duruma engel olun mu diyecek,ya da başka ne söyleyebilir ki:44:..peki aynı semtte mi otuyorsunuz ,sevgilinizle..eğer öyleyse bulma şansı var babanızı./ belki de o anlık öyle söylemiştir,babanızı arayıp konuşmak istemez,yine de içini ferah tutmaya çalış cnm
evet canım aynen öyle dedi babası herşeyini alsın gitsin bu evden demiş..annesinin yüreği tabiki dayanmaz ama bunların ailesi bi tuhaf babası 7-8 milyar maas alıyosa 4-5 milyarını içkiye yatıran biri yani öyle iyi bi aile değil ailemde görmedklerimi onlarda gördm ben tek çocuğum el bebek gül bebek büyüdüm bu aile başımı döndürdü resmen her dakika bi olay yaşıyolar ... adam çok sinirli işte arıycam babasını bulucam demiş ama inş bişey olmaz bide bna tavır yaptı şmdi sevgilm msj atıyorm cvp vermiyo falan onu pek takmıyormda bbamla konuşur diye içimde bi skıntı var..
ay canım ,umarım o fikrini atar aklından babası..yoksa tuhaf biri olduğundan ,sırf sana sinir olduğundan iftira da atabilir(ama bir yandan da böyle olumsuz düşünmek istemiyorum ,belki de iyi niyetle de bir şeyler söyleyebilir)ama sanırım,babanız bu iki durumda da size kızabilir,sanırım ilişkinizi bilmiyor..ay canım artık hiç gitme o eve,dışarı da falan buluşun,en iyisi..belki de sevgilinizin , o dengesiz davranışları,babasında dolayı da olabilir(hani demişsiniz ya her dakika olay oluyor falan)
yok zaten asla gitmem bidaha canım babamdan cok o adamdan korkuyorm öyle bi insan ki 1 dakikası 1 dakikasını tutmaz..sevgilim ailesi yüzünden böyle oldu birazda normalde iyiliğine iyidir hakkını yemiyim geçen gün işte bu olayların hiç bi olmadan önce cebinde 50tlsi kalmıştı cok istedigim bi parfüm vardı gitmiş onu almış bütün parasıyla yani iyiligine cok iyi ama aileden ne görürse onu yapar bi insan oda böyle arada deliriyo içimden bi ses aramıycak diyo çünkü okadarda dengesiz degildir adam umarm işini gücünü bırakıp benimle mi ilgilenir ki :97: uf hiç bilmiyorum sadece şu hafta bitsin sevgilim evine dönsün herkes rahat bi nefes alsın yalnız bunu istiyorum canım :93:
ay inş içki içmekten ,aklına bile gelmez aramaksevgilin şu an evde değil mi canım..ay bak babası dengesizce davranışlar da bulunduğu için ,ailesine de etkilemiş,belki ablası ondan dolayı öyledir..inş aramaz canım,hem nereden bulucak ki dimi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?