Adamin tertemiz olduguna nasil karar verdiniz internetten? Ben ayni yastiga bas koyduğum adam icin bile bu kadar net konusamam. Büyük guven beslemeyin, büyük yikilirsiniz. Ha asksiz evlilik isi de bana gore anlamsiz. Is ortakligi kurmuyorsunuz neticede.
ha peki oyleyse pardonefendım okumadınız mı tum entrylerımı? :) bakın bunun ana sebebı nedır bılır mısınız anlatayım.
sımdı ben hep kendı kultuurmden ve benım gıbı sevgılısı olmamıs bırını ısterdım tamam mı
daha sonra oyle bırı cıkınca ben hayal kurmaya basladım dogal olarakyanı sadece hayal. aslında kardeş abla gıbıyız dıyebılırım yanı benzedıgımız ıcın cok ıyı DOST olabılırız. Duygularım karısmıs olabılır dogaldır yanı ustume gelmeyın
Olabilir tabi. Sadece şunu anlatmak isterim. Ablam da aynen boyle ben hic kimseyle birsey yasamadim, ayni sekilde kimseyle gecmisi olmayan biriyle evlenmek istiyorum diye yillarca kendini kastı durdu. Ne kimseyle bir kez olsun görüştü, ne en ufak bir kiz arkadas gecmisi olani es olarak kabul etti. Sonunda kendi gibi birini buldu. Evlendi. Cocuk bile yaptı. Ha bu arada ben flört ettim diye beni hep uyardi. Sonuç olarak o şimdi dibine kadar mutsuz. Bosanmak uzere. Neden? Cunku 30 yasina gelmis ama ne kendini iliskide taniyabilmis, ne bir iliskiden ne beklenir tecrube edebilmis ne de karsi cinsi taniyabilmis iki insan biraraya gelince ortaya kabus cikti.anlayısınız ıcın tesekkur ederım
yanı yoksa evlılık olur mu hemen tabı saçma yanı. ilk kez karşıma ıstedıgım gıbı bırı cıktı ve sadece ufak hayal kurdum. aşık bıle olmadım duyguları karıstırmısım.
sizce anormal mı bır olay?
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun tertemiz olduğuna? Ben evlenirken o kadar araştırma yaptık tek pis kelime duymadık hata görmedik ama evlenince tırt çıktı. Bizim ki tırt çıkıyosa internetten tanıştığın birinin ultratırt çıkma olasılığı bile çok yüksek.
Olabilir tabi. Sadece şunu anlatmak isterim. Ablam da aynen boyle ben hic kimseyle birsey yasamadim, ayni sekilde kimseyle gecmisi olmayan biriyle evlenmek istiyorum diye yillarca kendini kastı durdu. Ne kimseyle bir kez olsun görüştü, ne en ufak bir kiz arkadas gecmisi olani es olarak kabul etti. Sonunda kendi gibi birini buldu. Evlendi. Cocuk bile yaptı. Ha bu arada ben flört ettim diye beni hep uyardi. Sonuç olarak o şimdi dibine kadar mutsuz. Bosanmak uzere. Neden? Cunku 30 yasina gelmis ama ne kendini iliskide taniyabilmis, ne bir iliskiden ne beklenir tecrube edebilmis ne de karsi cinsi taniyabilmis iki insan biraraya gelince ortaya kabus cikti.
Benim karşıma internette karşılaştıgım bır erkek cıktı.
Tertemız gerçekten bundan emınım.
Hem bızım oralı hem de dını goruslerımız de aynı onunla.
Onun sevgılısı olmamıs benım de olmadı sayılır. Ikımzı de tek ve hep olsun ıstıyoruz. Kısacası her hareketımız benzıyor.
Hareketlerımız ve yaşam tarzımız da aynı. Ama ona sevgi beslıyorum aşk gıbı degıl de sevgı gıbı. Evlenmede sorun olabılır mı? Sevıyorum ama gerçekten uyumlu ve guzel bır evlılık olabılır de aşk olmadan olur mu?
Resmen başkasını sevmişim bana kendini başka anşatmış hanzonun,madağın teki çıktı yalanlarını,iftiralarını saymıyorum ilk günden osurdu utanmadan yeterince tırt değil mi :) boşandım Allah a şükür. Dikkat etsenınkısı nasıl tırt cıktı mesela canım?
Yalancı,iftiracı,bencil, vefasız bir insanla yapılmazdı. Ayetleri atıp tutuyor uyduruyorlardı itikat bozukluğu vardı en önemlisi.ohohohohoo neden bosandın asıl bosanma sebebı ne?
ben olsam en az 2 sene tanırdım oyle evlenılmez kı zatenYalancı,iftiracı,bencil, vefasız bir insanla yapılmazdı. Ayetleri atıp tutuyor uyduruyorlardı itikat bozukluğu vardı en önemlisi.
Ne kadar sürede tanıyıp tanımadığımı söylemedim ki bir de galiba klavyeniz manasız gülme işaretini koyup duruyor ya da siz tırt muhabbetine takılı kaldınız. Ayrıca siz hiç 2 sene bekleyeceğe benzemiyorsunuzben olsam en az 2 sene tanırdım oyle evlenılmez kı zaten
sen 19 o 21 yasında evlenme kararı mı aldınız19 abla onun 21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?