sen 19 o 21 yasında evlenme kararı mı aldınız
bundan 40 yıl evvel annem babam bu yaslarda evlenmıs
delirdiniz mi
cocuksunuz daha ıkınızde
19 yaşında çocuk da 21bı dakka ya. internette tanısmıs ama normal sevgililik aşamasına gecılmemişmi daha, gorulsulmedımı yuz yuze. anlamadım ki ben :/
ama bazı yorumlarda da dost olabiliriz dıor. devrelerım yandı kusura bakmayın. ay en dostu ya nette tanıstıgın adamla. 32 yasındayım yıllarımı dıpdıbe gecırdığım herıften yedım en sert tokatı. hayatının baharında nereye kosuyorlar.19 yaşında çocuk da 21
daha reel de görüşmemişler bile ama bizim kız tutturmuş tam evlenilecek adam güveniyorum diyor
ne zamandır tanıyorsun bu adamı?
simdi konu sahibi beni taslayacak ama bana sonradan gelen yorumlara göre öyle söyledi dost olabiliriz gibilerinden.ama bazı yorumlarda da dost olabiliriz dıor. devrelerım yandı kusura bakmayın. ay en dostu ya nette tanıstıgın adamla. 32 yasındayım yıllarımı dıpdıbe gecırdığım herıften yedım en sert tokatı. hayatının baharında nereye kosuyorlar.
Kaç senelik o çok sevdiğim babamın ne haltlar çevirdiğini yeni öğrendimama bazı yorumlarda da dost olabiliriz dıor. devrelerım yandı kusura bakmayın. ay en dostu ya nette tanıstıgın adamla. 32 yasındayım yıllarımı dıpdıbe gecırdığım herıften yedım en sert tokatı. hayatının baharında nereye kosuyorlar.
hee ole yani...simdi konu sahibi beni taslayacak ama bana sonradan gelen yorumlara göre öyle söyledi dost olabiliriz gibilerinden.
illa yicekler bu kazıgıKaç senelik o çok sevdiğim babamın ne haltlar çevirdiğini yeni öğrendim
en çok güvenmem gereken babama güvenmiyorum
insan ailesine güvenemezse başka kime güvenir
netten tanıdıkları bir insana nasıl kör kütük güvenirler, bir de tertemiz diyor
nereden bilebilir ki
nette herkes iyi, herkes mükemmel
sız orasını karıstırmayın ıyı bırısı oldugu kesın oyle hemen karar vermıyoruz orası bana kalsın.Kaç senelik o çok sevdiğim babamın ne haltlar çevirdiğini yeni öğrendim
en çok güvenmem gereken babama güvenmiyorum
insan ailesine güvenemezse başka kime güvenir
netten tanıdıkları bir insana nasıl kör kütük güvenirler, bir de tertemiz diyor
nereden bilebilir ki
nette herkes iyi, herkes mükemmel
illa yicekler bu kazıgı
kuzum neyı bılıon onu anlamaya calışıom . okuorum ama herseyı bırbırıne karıstırdım wallahı.ne alakası var.bız bılıyoruz da konusuyoruz bosuna guvenmıyorum
ama bazı yorumlarda da dost olabiliriz dıor. devrelerım yandı kusura bakmayın. ay en dostu ya nette tanıstıgın adamla. 32 yasındayım yıllarımı dıpdıbe gecırdığım herıften yedım en sert tokatı. hayatının baharında nereye kosuyorlar.
Özlem bir musibet bin nasihattan iyidir demiş atalarımızkuzum neyı bılıon onu anlamaya calışıom . okuorum ama herseyı bırbırıne karıstırdım wallahı.
anacım ona benzer bısı dedım kızdı bana ama:) ben yorum yapmicim bu konuya artıkın ne dıyım. Hayırlısı olsun hakkındaÖzlem bir musibet bin nasihattan iyidir demiş atalarımız
hee ole yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?